Nurem bugün regl geçeli 6. Gün çevremdekiler sakin ol ve akışına bırak diyorlar bende sakin olmaya çalışıyorum 10. Gün dolduğunda eğer hamilelik varsa çift çizgi çıkacakmış o yüzden 10. Günümü beklemekteyim ve kaset testlerde ve hassas testlerde hafif çizgi çıkıyor testlerim bitti gerçi hergün yaptım dayanamayarak
tekrar test denicem bu hafta sonra çift çzgiyi gördüğümde kan testi yaptırıcam .. ebe bir arkadaşım var hastane ortamğ güvenli olmaz şuanda hem gitsemde doktor birsürü ilaç yazarmış ilaç kullanmadan atlatmalıymışım bu süreci daha organik oluyormuş yani .. birde ilaç sonuçta kimyasal neticede o yüzden sizde ilaç kullanmamanızı tavsiye ederim benim bir arkadaşım eczacı hamilelik geçirdi kesinlikle ilaç kullanmamıştı ve bebeği cok sağlıklı maşallah .. yani kızlar her yazılan ilacı kullanmayın ve mesela tavuğu bile organik yiyin yumurtayı sebzeyi meyveyi .. ben şuan dikkat ediyorum hergüne mutlaka hurma ceviz ara öğünlerde brokoli vs yemeye başladım .. en önemlisi sağlıklı beslenmek ve ilaç kullanılmayan kişilerde otizm ve buna benzer hastalıklar daha az görülüyormuş.. ayrıca hani diyorlarya folik asit kullanmayanlarda sorunlar çıkıyor tam tersi kızlar lütfen doktorunuza ısrarla vitaminleri sebze ve meyvelerden alacağınızı söyleyin .. günümüzde bazı doktorlar alttan bakıyorlarmışya hani işte onun sağlıksız yani bebeğin yerini tehlikeye sokuyor olduğunu söyleyen işinin ehli doktorlar var rabbim iyi doktorla karşılaştırsın doktorunuzu mutlaka araştırın .. inşallah anlatabilmişimdir bu anlattıklarım çevremdeki sağlıklı bebek dünyaya getiren kişilerle yaptığım konuşmalardandı zaten hepsi güvenilir merakta kalmayın ben deneyip tek tek anlatıcam sizlere görüşmek üzere arkadaşlarım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin