Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13.12

2yıllık evliyiz 2ay önce kimyasal gebelik yaşadım bugun öğrendim hamileyim tekrar yaşarım diye korku var tabi ama hayırlısı artık ama hmileyimmmmm
İnşaAllah sağ salim kucağına alırsın bende yeni üye oldum daha burda yorumları okuyup aynı duyguları paylaşmak çok güzel Bizde 1 yıl hapla korundum 1 yıldır bebek istiyoruz ama nasip olmadı henüz

Amin inşallah içim kıpır kıpır çok heyecanlı bi okadarda tedirgin şüpheli ayyy bütün duygular var şuan
Ben 3 aydır herşeyde gebelik belirtisi aradım sonu hep hüsrandı bu ay fazla ümitlenmemeye çalışıyorum Rabbim sana nasip etmiştirn inşallah darısıda ay sonunda bana olur ve isteyen herkese amiiiin

Canım belirtilerine göre gerçektir bence çokk sevındım senin adına korkacak bir şey olmaz Allahın izniyle gönlunü ferah tut.. teşekkür ederm cevabın için

Benim 1ve2 aralık bat tarihiydi ama henüz beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok canım hâla umut var yani bekleyip görmeliyiz inşallah bu ay hamiş oluruz
Benım de hiçbir belirtim yok böyle oldugunda hep olumsuz oluyor zaten ;( bu ay hsg çektirmiştm ondan umutluydum inşaAllah canım dediğin gbi olsun

Merhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı

Eklentiler

• BD9A8465-5B65-42DB-9F0E-1AF906AD857E.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 50
Canım öncelikle senın buna hazırlıklı olman lazım insanlar olsa da konusur olmasa da konuşur duymamayı dene..ama nacizane tavsıyem sana denemekten vazgeçme ben ıkı sene ıstemedm şimdi de olmuyor sebebsiz ılk zamanlar çok yuksek ıhtımal oluyormuş bu zamanları değerlendir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…