Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime göre bugün yumurtlama günüm gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım artık kulak asmamaya çalışacağım kimseye

Merhabalar, Bat 11.12
2 yıllık evliyim bir düşüğüm var. İlk düşüğüm olduğu için doktor genetik test yapmadı. En son randevumda da sıkıntılı bir durum görünmedi. Ovülasyon testlerini kullandım ve pik günleri değerlendirdik.
Bakal Bu ay bende heyecanla bekliyorum.

burada yazılan belirtileri okuyunca psikolojik aynı belirtileri yaşıyorum gibi geliyor ve kendimi dinlememeye çalışıyorum.

inşallah Allah çocuk sahibi olmak isteyen kimsenin ellerini boş bırakmaz.

umarım güzel haberi vermek nasip olur.

Sevgiler

Arkadaşlar bende aranızda yeniyim ikinci bebek istiyiruz ilki de iki sene sonunda oldu şimdi bir sene oldu ikinci bebiş istiyoruz normalde adetlerim hep 3 5 gün önden gelirdi en son 1 Kasım da adet oldum normalde 28 Kasım gibi olmam lazimdi ama gecikti bu ay inşallah meleğim gelmistir

İnşallah gelmiştir

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. Bir kızım var 7 yaşında. Bu ay ikinciyi düşünmeye başladık ve ilk defa ovulasyon testi yaptım. Adetim biter bitmez başladım testlere. Bugün en koyu halini gördüm sizce pik mi?
Bu arada Bat 19 Aralık

Eklentiler

• 8B28163E-60E8-433F-B98A-25AB15830652.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…