Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ilk 2 günde felan farkediliyo sakınlık dene kesinlikle pişman olmazsın benim geceye kadar sol kasığında ve alt kısmında ağrı vardı o yüzden yazamadım inş kis yada enfeksiyon değildir adetimide zamanında değil erken olursam dr gitmem gerekiyor galiba demekki bir sorun var

Kötüyü çağırmayalım inşallah mühim birşey değildir..zaten hastaneye gitmek bile dert oldu bu zamanda allah korusun.. adetin belki bebiş için gecikir inşallah öyledir yani gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım.. bu arada kan testini yaptırsammı ne zaman yaptırsam..

Merhaba hayıt tohumu çayını nasıl tüketiyosunuz acaba? Gunde kac kez adetten sonra hangi gün basladınız anlatırmısın biraz

Canım bence cumayı bekleyelim senin kan testi için aynı gün veriyorlarmi sonucu bazı yerler 1 gün sonra veriyor

Nasip cnm benm başarırsın neden olmasın.göremeidm msjlarnı oldunmı regl?

Merhaba kızlar  bende 7 aydir gebelik icin ugrasanlardanim hormon ve ultrasonda bisey cikmadi artk biraz daha olmazsa rahim filmi cektirecegim heralde  bakalm bu ay cok umutluyum aslinda hem clife adindaki macuna basladim duzenli kullandim hemde yumurtlama gunumu iyi degerlendirdim 7 gunum var regl gunume insallah gelmistir bana bebegim  ve yerlesme kanamasi gibi bir kanama da gordum 2 gun once regl olmadan gelen lekelenme gibiydi (regl olacagim diye korktum hatta ama internetten baktigim kadariyla yerlesme kanamasi olabilir yaziyordu) Rabbim butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin bat - 9 aralik 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…