-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.201
Aynen canım ilk 2 günde felan farkediliyo sakınlık dene kesinlikle pişman olmazsın benim geceye kadar sol kasığında ve alt kısmında ağrı vardı o yüzden yazamadım inş kis yada enfeksiyon değildir adetimide zamanında değil erken olursam dr gitmem gerekiyor galiba demekki bir sorun varİyiki söyledin tamam ben de hem dinler hem okurum inşallah hatta yarından başlıyim kendimle baş başa kalınca kötü oluyorum ..
Ya olmazsa ya günüm geçti kötü bşy çıkarsa birsürü vesvese yapıyorum kendime .. allah korusun hem şu virüsten hem tüm hastalıklardan inşallah evlerimizden uzak tutsun rabbim
Kötüyü çağırmayalım inşallah mühim birşey değildir..zaten hastaneye gitmek bile dert oldu bu zamanda allah korusun.. adetin belki bebiş için gecikir inşallah öyledir yani gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım.. bu arada kan testini yaptırsammı ne zaman yaptırsam..Aynen canım ilk 2 günde felan farkediliyo sakınlık dene kesinlikle pişman olmazsın benim geceye kadar sol kasığında ve alt kısmında ağrı vardı o yüzden yazamadım inş kis yada enfeksiyon değildir adetimide zamanında değil erken olursam dr gitmem gerekiyor galiba demekki bir sorun var
Merhaba hayıt tohumu çayını nasıl tüketiyosunuz acaba? Gunde kac kez adetten sonra hangi gün basladınız anlatırmısın birazCanlar geçen ay yumurtlamam olmamıştı. Bu ay bugün oldu şükür. Hayıt tohumu çayı içiyodum 5 gündür. Bugün yumurtlamayı da görünce yakı yapıştırdım. Yanıyommmmm ama sabır küçük kuzu içinbugünü değerlendirdiim yarınıda ertesi günüde değerlendircem inşallah. Bat 15 aralık bakalım sonuç ne olcak.
Canım bence cumayı bekleyelim senin kan testi için aynı gün veriyorlarmi sonucu bazı yerler 1 gün sonra veriyorKötüyü çağırmayalım inşallah mühim birşey değildir..zaten hastaneye gitmek bile dert oldu bu zamanda allah korusun.. adetin belki bebiş için gecikir inşallah öyledir yani gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım.. bu arada kan testini yaptırsammı ne zaman yaptırsam..
Bir defasında kan vermiştim sağlık ocağında ama gebelik için değildi hafta sonuna denk gelmişti sanırım pzartesi snç almıştım ..Canım bence cumayı bekleyelim senin kan testi için aynı gün veriyorlarmi sonucu bazı yerler 1 gün sonra veriyor
Nasip cnm benm başarırsın neden olmasın.göremeidm msjlarnı oldunmı regl?Nurem ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi ama üzülmemen çok güzel inşallah bunu bende başarabilirim ..
çıldırıcamm saatler kaldı olmama heralde stres yaptım o yüzden gecikiyor sanırım ..korkmaya başladım ..
Ama öyle de pzt ye kadar stres yaparsın canım bat tarihin neydi gectimiBir defasında kan vermiştim sağlık ocağında ama gebelik için değildi hafta sonuna denk gelmişti sanırım pzartesi snç almıştım ..
Olur cumayı bekleyelim
Henüz olmadım canım beklemedeyimNasip cnm benm başarırsın neden olmasın.göremeidm msjlarnı oldunmı regl?
Dündü normalde hadi dedim bugünde olabilir ama gelen giden yok henüz .. inşallah gelmezde hayırlı bi haber alırımAma öyle de pzt ye kadar stres yaparsın canım bat tarihin neydi gectimi
Inş canım cumayı bekleyelim ama stres yaparım diyosan garantiye alıp pazartesi yaptır salı sonucu öğrenirizDündü normalde hadi dedim bugünde olabilir ama gelen giden yok henüz .. inşallah gelmezde hayırlı bi haber alırım
Hayır canım bazen hiç görünmüyo bazende 2.3. Ayda bile olabiliyormuş bebek yerini temizliyor gibisinden bir kavram var diye biliyorumBu arada kızlar yerleşme kanaması denilen olay herkeste oluyormu
Ben dayanamadım test yaptım erken gebelik testiydi ama negatif çıktıHayır canım bazen hiç görünmüyo bazende 2.3. Ayda bile olabiliyormuş bebek yerini temizliyor gibisinden bir kavram var diye biliyorum
Hangi marka canım bi araştıralım ne zamana kadar doğru sonuç veriyor diyeBen dayanamadım test yaptım erken gebelik testiydi ama negatif çıktı
Day's fomfort markasıHangi marka canım bi araştıralım ne zamana kadar doğru sonuç veriyor diye
ComfortDay's fomfort markası
Araştırayım hemen canimComfort
Bende baktım negatif yazdığına göre doğru galiba çünkü çok eminler %98 fln yazıyo hatta üzerinde ..Araştırayım hemen canim