Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende baktım negatif yazdığına göre doğru galiba çünkü çok eminler %98 fln yazıyo hatta üzerinde ..
Kullanan kişiler sabah ilk idrar ile denemiş ama ne biliyim gerek varmı bu kadarına sonçta erken gebelik testi .. kendimi ümitlendirmek istemiyorum artık
Canım aynen şu içmeden yani min. 4 yada 5 saat idrarın yapılmamış olması gerektiği için markayı araştırdım ama sonucları adetten 1 hafta sonra daha güvenilirmis ama ilk idrarla yani bekleyen idrarla .bu arada hiç bilinmeyen yüzde 1 doğru çıkan firma bile kutuya yüzde 99 yazmış canım ona bakma şuan en güveniliri kan testi olmadı yarını bekle yarında olmazsan sağlık ocağına uğra bi kan ver cumada öğrenelim sonucu ona göre kutlar yafa yeni dönem çalışmalarına baslariz

Canım aynen şu içmeden yani min. 4 yada 5 saat idrarın yapılmamış olması gerektiği için markayı araştırdım ama sonucları adetten 1 hafta sonra daha güvenilirmis ama ilk idrarla yani bekleyen idrarla .bu arada hiç bilinmeyen yüzde 1 doğru çıkan firma bile kutuya yüzde 99 yazmış canım ona bakma şuan en güveniliri kan testi olmadı yarını bekle yarında olmazsan sağlık ocağına uğra bi kan ver cumada öğrenelim sonucu ona göre kutlar yafa yeni dönem çalışmalarına baslariz
Hâla umudum varmı yani ..
Çay içmiştim sanırım 1 saat önce fln belki ondan varsada çıkmamğştır
Yarın perşembe inşallah olmazsam allah nasip ederse cumaya gidicem sağlık ocağına .. gittiğimde doktoruma mı görünmeliyim önce peki kendisi erkek bi doktor çekinirim ben nedicem hamilelik için kan vericem diyememki 🤭
Bu arada eşime regl olduğumu söyledim eğer varsa ona çok güzel bir sürpriz olucak

Hâla umudum varmı yani ..
Çay içmiştim sanırım 1 saat önce fln belki ondan varsada çıkmamğştır
Yarın perşembe inşallah olmazsam allah nasip ederse cumaya gidicem sağlık ocağına .. gittiğimde doktoruma mı görünmeliyim önce peki kendisi erkek bi doktor çekinirim ben nedicem hamilelik için kan vericem diyememki 🤭
Bu arada eşime regl olduğumu söyledim eğer varsa ona çok güzel bir sürpriz olucak
Canım sıvı almadan ilk idrar olması gerek çünkü bekletilmiş oluyor gece belli saatten sonra da sıvı almayı bırak. Aynen böyle erken durumda kan testinde çıkar.ay inş düşünsene nasıl güzel bi supriz olur

Canım sıvı almadan ilk idrar olması gerek çünkü bekletilmiş oluyor gece belli saatten sonra da sıvı almayı bırak. Aynen böyle erken durumda kan testinde çıkar.ay inş düşünsene nasıl güzel bi supriz olur
Bu arada kutunun üzerinde düz bir zemine bırakın en fazla yarım saat beklesin yazıyordu ..
Bende az önce gidip baktım telefon kamerasıyla belirgin değil ama hayalet bi çizgi belirmiş
Yaa kızlar inşallah hamile çıkarız bu ay

merhaba bat 11 aralık, bu ay ilk defa hayıt suyu kullandım bir de incir havuç yiyip içip durdum :KK70:
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canlar, 3 aydır deniyorum 2.gebeliğim olacak inşallah:dua:

Merhabalar:KK54:
•°•
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. :cry:
Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan kasım - aralık hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..:emir_bebek::KK36:
Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah.. :KK9:

Tatmayan herkesin o mutluluğu tatması dileğiyle. :cool:

Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥:nazar::halay:
•°•
Listeye eklenmek isteyen BAT tarihiyle BENİ etiketleyebilir. Hoppa
•°•
Aktif olmayan bilgi vermeyen listeden kaldırılacaktır.
•°•
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
•°•
^ Gebelik için neler yaptınız ?
^ Gebeliği zorlaştıran durumun varmı ?
^ Yumurtlama takibi nasıl oldu ve nasıl bi yol izlenildi ?

•°•
☆ LİSTENİN HEP HAMİŞ DOLMASI DUÂSIYLA..
@jikarinzku02.11.20:anneadayı:
@Gdkd05.11.20:anneadayı:
@barslann16.11.20:anneadayı:
@Cemren060408.11.20:anneadayı:
@Roseee1202.11.20:KK17:
@Maestro7803.11.20:KK17:
@Lazzzzzz5308.11.20:KK17:
@janabobc10.11.20:KK17:
@Doganftm10.11.20:KK17:
@Mevacaa11.11.20:KK17:
@eylulyorgunu11.11.20:KK17:
@Hafize251113.11.20:KK17:
@Blacklight14.11.20:KK17:
@minnikMucize16.11.20:KK17:
@Ftmanur17.11.20:KK17:
@IlyZcn17.11.20:KK17:
@Kaktusluk18.11.20:KK17:
@borasu18.11.20:KK17:
@Sinoplu1719.11.20:KK17:
@AFonat19.11.20:KK17:
@didonutella20.11.20:KK17:
@flamee21.11.20:KK17:
@PpAaSs22.11.20:KK17:
@bitkiselhayat22.11.20:KK17:
@mutluuugizz23.11.20:KK17:
@helppp23.11.20:KK17:
@pandaaa24.11.20:KK17:
@nm8832624.11.20:KK17:
@venushatun2824.11.20:KK17:
@Pussuk25.11.20:KK17:
@Elifkskl25.11.20:KK17:
@SimgeBA28.11.20:KK17:
@htcygttk29.11.20:KK17:
@kevser67788929.11.20:KK17:
@Fatma418829.11.20:KK17:
@Sesilya1630.11.20:KK17:
@sevdalikus01.12.20:KK17:
@Merveun01.12.20:KK17:
N Nurem 01.12.20:KK17:
Griinci Griinci 02.12.20:KK17:
N Neslhannn 02.12.20:KK17:
@NaaNaa05.12.20:KK17:
S serenndrmz 05.12.20:KK17:
@sutlaacc06.12.20:KK17:
@Tekderdimkpss09.12.20:KK17:
@GulYuzlumm09.12.20:KK17:
@Tambikedi10.12.20:KK17:
S sevda3335 12.12.20:KK17:
@Gereksiz0614.12.20:KK17:
@skylight0606060615.12.20:KK17:
@bayan2615.12.20:KK17:
@Alynabll19.12.20:KK17:
Ben adet oldum yeni bat 30 aralık canım 🤷🏻‍♀️

Kızlar merhaba . Bende bu ay gebelik planlıyorum . Yaklaşık 2 buçuk yıllık evliyiz . Ekim ayında korunmayı bıraktık.2 aydır korunmuyoruz . Hep eşim korunuyordu . Geçen ay olmadı . Allah nasip ederse bu ay göreceğiz .bugün de tam yumurtlama günüm . Akşama ağrısı başlar 😁

Hayırlı günler kızlar bat 5aralık olup belirti yaşayan var mı hiçbir belirtim yok çok umutsuzum yıne testte yapmıyorum bu ay hsg çekıldı ama yıne olmadı herhalde ;(
Canim benim bat 5 Aralık 24 kasımdan itibaren gogus hassasiyeti kasik agrisi mide yanması bazen bas dönmesi gibi belirtilerim oldu bugün erken gebelik yaptim pozitifdi canim rabbim.insallah kimsenin kucağını bos bırakmasın be de cok korkuyorum ilk kez cift gordum 5 aylik evliyim insallah gerçektir

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 4aylık evliyim ilk ay korunmak istedik aslında 4 ay falan korunalım diye konuşuyorduk hep ama çevre baskısı ve bizde düşünüp istediğimiz için korunmayı bıraktık 2. Ay denedik olmadı 3. ayda gurbette olduğum için yumurtlamam aileemin yanındayken denk geldiğini düşünüyorum olmadı daha çok yeniyiz ama çevre baskısı beni bitirdi her ay adet olduğumda bunun hesabını nasıl verecem şimdi gibi bir psikolojiye girdim sonra dedim ben kendime zarar veriyorum daha ne kadar olmuş ki elbet olur olmazsada çaresi bulunur çok takıntılı bir insanım ve deli gibi araştırırım kafama taktığım herşeyi 3 aydırda hep burada takılıyorum benimle evlenenler hemen hamile kalmış bunları duydukça da daha çok strese giriyorum bu ay 3 gün süt maydanoz buharına oturdum geçen ay 6 gün soğan kürü içtim çok şişkinlik yaptı sanki bıraktım ama geçen ay çok fazla akıntım oldu içimi temizledi sanki bu ay bat 17 aralık beklemedeyim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmaz

Hayırlı günler kızlar bat 5aralık olup belirti yaşayan var mı hiçbir belirtim yok çok umutsuzum yıne testte yapmıyorum bu ay hsg çekıldı ama yıne olmadı herhalde ;(
Benim 1ve2 aralık bat tarihiydi ama henüz beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok canım hâla umut var yani bekleyip görmeliyiz 🤲 inşallah bu ay hamiş oluruz 🤲

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 4aylık evliyim ilk ay korunmak istedik aslında 4 ay falan korunalım diye konuşuyorduk hep ama çevre baskısı ve bizde düşünüp istediğimiz için korunmayı bıraktık 2. Ay denedik olmadı 3. ayda gurbette olduğum için yumurtlamam aileemin yanındayken denk geldiğini düşünüyorum olmadı daha çok yeniyiz ama çevre baskısı beni bitirdi her ay adet olduğumda bunun hesabını nasıl verecem şimdi gibi bir psikolojiye girdim sonra dedim ben kendime zarar veriyorum daha ne kadar olmuş ki elbet olur olmazsada çaresi bulunur çok takıntılı bir insanım ve deli gibi araştırırım kafama taktığım herşeyi 3 aydırda hep burada takılıyorum benimle evlenenler hemen hamile kalmış bunları duydukça da daha çok strese giriyorum bu ay 3 gün süt maydanoz buharına oturdum geçen ay 6 gün soğan kürü içtim çok şişkinlik yaptı sanki bıraktım ama geçen ay çok fazla akıntım oldu içimi temizledi sanki bu ay bat 17 aralık beklemedeyim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmaz
Ama araştırdığım kadarıyla stres yaptığımızda olmuyormuş kendini biraz çevrendekilerden izole etmeyi denemelisin çevresel faktör gerçekten moral bozucu olabiliyo farklı işlerle meşgul olmanı tavsiye ediyorum ki bende öyle yapmaya başladım dış sesleri dinlersek daha çok üzülmemize sebep oluyor sonucundada bebeğimiz bize gelmek için gecikiyor .. tabiki en doğru zamanı rabbim bilir biz sadece niyet edip dua ederek isteyelim elbet verecektir 🤲

Ama araştırdığım kadarıyla stres yaptığımızda olmuyormuş kendini biraz çevrendekilerden izole etmeyi denemelisin çevresel faktör gerçekten moral bozucu olabiliyo farklı işlerle meşgul olmanı tavsiye ediyorum ki bende öyle yapmaya başladım dış sesleri dinlersek daha çok üzülmemize sebep oluyor sonucundada bebeğimiz bize gelmek için gecikiyor .. tabiki en doğru zamanı rabbim bilir biz sadece niyet edip dua ederek isteyelim elbet verecektir 🤲
Çok haklısınız elimde olmuyo bazen yapmamaya çalışıyorum ama 4 ayda bile neler denedim bu psikolojiden uzaklaşmam lazım herkesi de anlıyorum zor dönemden geçtik herkes bi bebeğin çok çok iyi geleceğini düşünüyor ama olan bana oluyor stres le başa çıkmam lazım Bildiğim kadarıyla gebeliğe engel bi sorunum yok doktora ne zaman gitmemi önerirsiniz bi kaç defa bekarken farklo rahatsızlıklardan ultrasona girdim yumurtalıkta vs kist olsa orda görünürmüydü acaba kusura bakmayın tam bilgim yok çok yeniyim henüz

Çok haklısınız elimde olmuyo bazen yapmamaya çalışıyorum ama 4 ayda bile neler denedim bu psikolojiden uzaklaşmam lazım herkesi de anlıyorum zor dönemden geçtik herkes bi bebeğin çok çok iyi geleceğini düşünüyor ama olan bana oluyor stres le başa çıkmam lazım Bildiğim kadarıyla gebeliğe engel bi sorunum yok doktora ne zaman gitmemi önerirsiniz bi kaç defa bekarken farklo rahatsızlıklardan ultrasona girdim yumurtalıkta vs kist olsa orda görünürmüydü acaba kusura bakmayın tam bilgim yok çok yeniyim henüz
40 yaş üzeri için 6 ay deneme 40 yaş altı icin 12 ay deneme den sonra hamilelik oluşup oluşmadığı önemli olduğunu biliyorum sadece .. inşallah bir problem yoktur bence stresten uzak durursanız bu benim içinde geçerli elbet şıp diye hamilelik haberini alacağız çevremdekilerdende gördüğüm buydu duyduğumda böyleydi gayet rahatlardı kadınlar pat diye hamilelik müjdesini veriyorlardı inşallah bizimde tez zamanda bebişlerimiz olacak ben inanıyorum ... gecen günlerde artık umudumu yitirmiştim sonra aklıma ya dedim bu isyanım kime ve neden biz bu dünyada kalıcı değilizki elbet bebek mucizevi bir olay ama allah nasip ettiyse zaten istesemde istemesemde olacak birgün belkide hiç olmayacak taktir ilahi.. bir tanıdık arkadaşımızın 10 yıldır çocuğu olmadı herşeyi denemişlerdi ama artık umudunu yitirdiler tüp bebek te olmuyordu .. sonra haber aldık hamile olduğunu öğrenmiş hem şaşırdı hem sevinç bir arada doktora gitti bak allahın işine biri kız biri erkek ikizlere hamileymiş meğer... yani baksana hayat mucizelerle dolu iken istediğimiz bir bebek elbetki hayırlı zamanını kolluyordur derlerya bebek geleceği zamanı bilir diye hakkaten doğru ben inanıyorum 🤲

40 yaş üzeri için 6 ay deneme 40 yaş altı icin 12 ay deneme den sonra hamilelik oluşup oluşmadığı önemli olduğunu biliyorum sadece .. inşallah bir problem yoktur bence stresten uzak durursanız bu benim içinde geçerli elbet şıp diye hamilelik haberini alacağız çevremdekilerdende gördüğüm buydu duyduğumda böyleydi gayet rahatlardı kadınlar pat diye hamilelik müjdesini veriyorlardı inşallah bizimde tez zamanda bebişlerimiz olacak ben inanıyorum ... gecen günlerde artık umudumu yitirmiştim sonra aklıma ya dedim bu isyanım kime ve neden biz bu dünyada kalıcı değilizki elbet bebek mucizevi bir olay ama allah nasip ettiyse zaten istesemde istemesemde olacak birgün belkide hiç olmayacak taktir ilahi.. bir tanıdık arkadaşımızın 10 yıldır çocuğu olmadı herşeyi denemişlerdi ama artık umudunu yitirdiler tüp bebek te olmuyordu .. sonra haber aldık hamile olduğunu öğrenmiş hem şaşırdı hem sevinç bir arada doktora gitti bak allahın işine biri kız biri erkek ikizlere hamileymiş meğer... yani baksana hayat mucizelerle dolu iken istediğimiz bir bebek elbetki hayırlı zamanını kolluyordur derlerya bebek geleceği zamanı bilir diye hakkaten doğru ben inanıyorum 🤲
Çok teşekkür ederim biraz olsun teselli edilmeye çok ihtiyacım vardı çünkü sanırım gününüz geçmiş inşallah bebeğiniz sizinledir buradan bizede müjde verirsiniz hepimize nasip olsun inşallah

X