Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 26. Gündü suan burdaa aksam 16.30 normal test yaptim negatif cikti adet döngüm 24-28 yani degisiyo olsa cikardi dimi ? Gecen ay 24.gün adet olmustum buay ne zaman gelir bilmiyorim sadece belimin solunda agri var ortasinada vuruyo gögüs agrisi yok sadece sanci vuruyo gögüslerime ki normalde yumurtlamadan hemen sonraki gün agrimaya baslar daha agrimadigi günü bilmiyorum ve ciddi aci cekerim adete yakin gögüslerimden ben anormal agrim.olur bu ilk kez böyle adet günüm geliyo ama agri yok sanci var sadece simdi test yaptim olsa cikardi diye düsünüyorum dimi 26.günde olsa cikar
Kanda net sonuç alırsın

Rica ederim canm doktorla bizzat bu konuyu görüştüğüm için içiniz rahat etsin yani benimde var diş tedavim bilinmeyen bi gebelik durumunda sıkıntı yok eğer bi gebelik varsa dr. Kntolü lazım yaptırmak için ama hiç bi şekilde etkisi yokmuş..
Tşk ederim ben bişey olur diye gitmemiştim hamile kalamam diye boşuna acı çekmişim yarın gidip yapacam şuan gebelik yok inşallah olur artık bekliyorum 😊

Kanda net sonuç alırsın
Canim burda öyle kan testi falan istege göre yapmazlarki Almanyadayim muayeneye bile 10 gün gecince aliyolar o yüzden buraya yazdim ben simdi gecen ay 24. Günde oldum bugün 27. Gün günüm gecmis mi oluyo ? Yoksa bu gün gecme olayi yumurtlamadan sonraki 14 günü gecincemi ? Adetlerim karistigi icin kafamda iyice karisti oglumdada öyle günüm gecmedi adet günüme 2 gün kala ögrenmistim

Canim burda öyle kan testi falan istege göre yapmazlarki Almanyadayim muayeneye bile 10 gün gecince aliyolar o yüzden buraya yazdim ben simdi gecen ay 24. Günde oldum bugün 27. Gün günüm gecmis mi oluyo ? Yoksa bu gün gecme olayi yumurtlamadan sonraki 14 günü gecincemi ? Adetlerim karistigi icin kafamda iyice karisti oglumdada öyle günüm gecmedi adet günüme 2 gün kala ögrenmistim
Ozaman alırsın canm sonuç

Yakşamlar arkadaşlar bi şey soracam aranızda bu ilacı kulanan varmı femara kulanıpta hamile kalan varmi eğer ise yarıyorsa doktoruma soyliyim bana bundan yazsın
Canm öncelikle öyle direk kafana göre ilaçla falan olmaz bildiğin sıkıntı varmı eşinde veya sende ?
Ona göre doğal bi kaç bişey tavsiye ediyim dene zararı olmayan şeyler yoksa dr. Görüşmen yapman gerekenleri anlatıyım sana..

Beni de listeye ekleyin lütfen, bu ay ovulasyon takibi yaptım ama olmadı maalesef bu şekilde ilk denememdi, bugün regl 1.günü,aralıkta tekrar ovu takibi yapsam mı yoksa akışına mı bıraksam bilmiyorum çok stres yaptım çünkü. 1 ay ara vermek mantıklı gibi sanki, aralıkta da olmazsa ocakta tekrar ovu takibi yapayım diyorum ne dersiniz? Yoksa aralıkta da devam edip ocakta mı bıraksam ovu takibini?
Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
BAT nedir ?
Ve şunuda unutmaki stres en büyük etken biliyorum elde değil ama stres yaptığın zaman olmaz.
Eşinde sende bi sıkıntı varmı ?

Ovulasyonu bırakmana gerek yok bu ay da deneyebilirsin ama yapma şekline dikkat et kaçırma veya yanlış bilgi alma..

X