Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de listeye ekleyin lütfen, bu ay ovulasyon takibi yaptım ama olmadı maalesef bu şekilde ilk denememdi, bugün regl 1.günü,aralıkta tekrar ovu takibi yapsam mı yoksa akışına mı bıraksam bilmiyorum çok stres yaptım çünkü. 1 ay ara vermek mantıklı gibi sanki, aralıkta da olmazsa ocakta tekrar ovu takibi yapayım diyorum ne dersiniz? Yoksa aralıkta da devam edip ocakta mı bıraksam ovu takibini?
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah tez vakitte paylaşalım mutluluğumuzu..🤗

Sanırım artık çatlama olduğuna emin olabilirim değil mi test yapmaya devam etmeme gerek var mı

Eklentiler

• 159BCA3D-61BC-4EAE-8E0D-AD6A63D7E196.jpeg
    159BCA3D-61BC-4EAE-8E0D-AD6A63D7E196.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 40
Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yine
Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yine
Aynı durumdayız canım mutluuugizz mutluuugizz

Bugün 26. Gündü suan burdaa aksam 16.30 normal test yaptim negatif cikti adet döngüm 24-28 yani degisiyo olsa cikardi dimi ? Gecen ay 24.gün adet olmustum buay ne zaman gelir bilmiyorim sadece belimin solunda agri var ortasinada vuruyo gögüs agrisi yok sadece sanci vuruyo gögüslerime ki normalde yumurtlamadan hemen sonraki gün agrimaya baslar daha agrimadigi günü bilmiyorum ve ciddi aci cekerim adete yakin gögüslerimden ben anormal agrim.olur bu ilk kez böyle adet günüm geliyo ama agri yok sanci var sadece simdi test yaptim olsa cikardi diye düsünüyorum dimi 26.günde olsa cikar

Yakşamlar arkadaşlar hamile kalmak için önereceğiniz etkili bir ilaç varmı varsa bana söylermisiniz bazıları kist yapabiliyormuş bunu öğrendim hangi ilaçları kullanacağımı şaşırdım

Yakşamlar arkadaşlar hamile kalmak için önereceğiniz etkili bir ilaç varmı varsa bana söylermisiniz bazıları kist yapabiliyormuş bunu öğrendim hangi ilaçları kullanacağımı şaşırdım
Doktora görünmeden bu tarz ilaçları kesinlikle kullanmamalısınız. Doktor kontrolünde kullandığım halde kist oluştu, lütfen bir doktora görünün.

Evet 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben fakat olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım kürtaj oldum bu ay dahil 6 ay vücut dinlendirildi yarın doktora gideceğim ona göre yol çizilecek muhtemelen tekrar tüp bebek
Allah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin size ❤️ Özel değilse probleminiz nedir ?

Evet 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben fakat olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım kürtaj oldum bu ay dahil 6 ay vücut dinlendirildi yarın doktora gideceğim ona göre yol çizilecek muhtemelen tekrar tüp bebek
6 kez transfer yapıldı mı? Az değil embriyolar genetiğe yollanmadı mı? 6 başarısız deneme mahveder insanı😔

Tşk ederim hep dua ediyorum hem kendime hemde tüm anne olmak istiyenlere ama bi türlü benim duam kabul olmadı olmuyor umidim gittikçe azalıyor
Ortada bir problem yoksa emin olun içiniz ferah olsun benim gibi hamile kalması mucizevi bir insanın bile içinde bir ihtimalde olsa acaba diye düşünüp hayal kurup ümitleniyorsam ümidinizi kaybetmeyin sakın ❤️ Dua edin kafanızı dağıtın vakit geçirecek şeylerle ilgilenin

X