- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Tamamdır.Sağol canım inşallah ,24 kasım diyelim biraz karışık benim ama :)
Bende bu ay deneyecektim. Herhangi bir probleminiz var mi merak ettimBen bu ay Prefert (Preseed) hamileliği kolaylaştıran bir jel aldım. Ovulasyon ile de takip ediyorum. Eğer işe yararsa sizlere de önereceğim. Ben çalışmalara yeni başladım. Gün aşırı deniyoruz bakalım ne olacak :)
Kayıpların öncesinde belirtiler neydi canımKayıplarımı saymazsak ilk..
Belirtiler neler canımEvet kuzum kız
Gebelik belirtisiNasıl belirti
Nasıl ysni canım ilk başta nelerdi diye mi soruyorsunGebelik belirtisi
Evet canımNasıl ysni canım ilk başta nelerdi diye mi soruyorsun
Öğrenene kadar tek belirtim kasık yanmasıydı canım. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım o yüzden kasık ağrısı vs onları belirti saymıyorum iğnedede oluyor çünkü. 14.günde kasıklarda yanma vardı tek farklı şeyEvet canım
Yeni evliyiz. Ben ara kanama yaşadığım için baktırmıştım. Ben de herhangi bir problem yok ama eşim de var mı bilmiyorum. Denemeye yeni başladığımız için hiç baktırmadık. Jeli neden kullanıyorsun o zaman dersenizBende bu ay deneyecektim. Herhangi bir probleminiz var mi merak ettim
Hayır almadım sadece çok okumuştum faydasını görenleri felan almayı düşünüyordum ondan merak ettim Allah hepimize hayırlısıyla tez vakitte nasip etsinYeni evliyiz. Ben ara kanama yaşadığım için baktırmıştım. Ben de herhangi bir problem yok ama eşim de var mı bilmiyorum. Denemeye yeni başladığımız için hiç baktırmadık. Jeli neden kullanıyorsun o zaman dersenizben kuruluk yaşıyorum. Sağlıklı olan olsun istedim. Bu jel ile ilgili yorumlar hep iyiydi bir de hamileliği kolaylaştırdığını yazmışlar. Umarım işe yarar siz de aldınız mı?
HoşbuldummHoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
O kişiden kişiye değişir canm şimdi ben sana olan bütün belirtileri nasıl anlatıyım kabadan söylemek gerekirse kasık ağrısı diz ağrısı batma şeklinde ağrı şişkinlik gaz göğüsde ağırlık vs bu tarz şeyler ama net bunlar olunca olacak değil yani..Kayıpların öncesinde belirtiler neydi canım
Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin , gecikiyosa güzelleşiyodur ferah tut içini maşAllah Rabbim sıkıntı vermesin..Merhabalar hanımlarkasım ayından buraya geldm bende bat 5Aralık H Hasbelkader340 geçen ay famera ve ovıtrelle denedik ama olmadı bu ay 17kasımda rahim filmi çektirdim tüpler açıkmış ıkı yıllık evlıyım 1senedir bebek dusunuyoruz hiç hamılelık yaşamadım yumurtlamam duzenli eşimde bende gorunurde bir sıkıntı yok 28yaşındaym adetlerimde düzenli ama bir türlü nasip olmadı hepımız için hayırlısı olsun
Canım az önce yaptım