Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizlerde belirtiler var mi bende 3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum bu ay haricinde hep yumurtlamanın ertesi günü inanılmaz göğüs ağrılarım başlardı regl gününe kadar fakat bu ay ilk defa başlamadı ve 2 gün önce yeni yeni ağrılar başladı fakat göğüsümün heryerinde değil koltuk altımdan itibaren olan yeri ve başı diğer tarafları acımıyor normalde tek sol göğüsüm ağrırdı ve bu ay sağ göğüsümle birlikte ağrı var. Beni en çok acaba dedirten ise Önceki aylarda batma olurdu bu ay ise biraz fazla yürüyim hemen sol kasığım ağrılı bir şekilde böyle geriliyor gibi his oluyor hani gözümüz arada bi ağrılı bir şekilde atar ya onun gibi. oturunca geçiyor biraz ayakta fazla durim hemen sol kasığım çok geriliyor çok değişik hissi tarif edemiyorum hiç batma felan olmadı ama gerilme atma oluyor Eşimde çok ihtimal veremiyorum ama çok farklı yani korkuyorum test yapmaya

Bende bu ay deneyecektim. Herhangi bir probleminiz var mi merak ettim

Öğrenene kadar tek belirtim kasık yanmasıydı canım. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım o yüzden kasık ağrısı vs onları belirti saymıyorum iğnedede oluyor çünkü. 14.günde kasıklarda yanma vardı tek farklı şey

Bende bu ay deneyecektim. Herhangi bir probleminiz var mi merak ettim
Yeni evliyiz. Ben ara kanama yaşadığım için baktırmıştım. Ben de herhangi bir problem yok ama eşim de var mı bilmiyorum. Denemeye yeni başladığımız için hiç baktırmadık. Jeli neden kullanıyorsun o zaman derseniz ben kuruluk yaşıyorum. Sağlıklı olan olsun istedim. Bu jel ile ilgili yorumlar hep iyiydi bir de hamileliği kolaylaştırdığını yazmışlar. Umarım işe yarar siz de aldınız mı?

Hayır almadım sadece çok okumuştum faydasını görenleri felan almayı düşünüyordum ondan merak ettim Allah hepimize hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin

Merhabalar hanımlar kasım ayından buraya geldm bende bat 5Aralık H Hasbelkader340 geçen ay famera ve ovıtrelle denedik ama olmadı bu ay 17kasımda rahim filmi çektirdim tüpler açıkmış ıkı yıllık evlıyım 1senedir bebek dusunuyoruz hiç hamılelık yaşamadım yumurtlamam duzenli eşimde bende gorunurde bir sıkıntı yok 28yaşındaym adetlerimde düzenli ama bir türlü nasip olmadı hepımız için hayırlısı olsun

Kayıpların öncesinde belirtiler neydi canım
O kişiden kişiye değişir canm şimdi ben sana olan bütün belirtileri nasıl anlatıyım kabadan söylemek gerekirse kasık ağrısı diz ağrısı batma şeklinde ağrı şişkinlik gaz göğüsde ağırlık vs bu tarz şeyler ama net bunlar olunca olacak değil yani..

Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin , gecikiyosa güzelleşiyodur ferah tut içini maşAllah Rabbim sıkıntı vermesin..
Rabbimin izniyle sağlıkla nasip olacak bu ay hepimiz için inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…