Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim güzel niyetli cevabınız için. Valla şu an için gebelik değilse erken menopoz heralde diye düşünüyorum çünkü benim için o kadar ender bir durum. Birde bebek tedaviside görmüyoruz planımız da da yoktu hani psikolojik diyeyim. Biraz daha bekleyeyim mademse

Selam kızlar bnim bat 23 kasım. Battan 5 gun önce lekelenme başladı. Öncesinde de beyaz kremsi akıntı oldu. Dün de oldu kahverengimsi pembe, bugun de oldu çok az damla şeklinde ama koyu kıvamlı. Bugun normal akıntıya döndü bir ara sonra tekrar lekelenme oldu. Kasık agrım oldu bugun hasta olacagım gibi. Regl 3 gun var. Beklemedeyim. Hayırlısı.

Merhaba bni de listeye eklermisiniz bat 28 Kasım ikinci bebeğim olacak nasip olursa ilkinde çok ugrasmistik bunda da 1senedir korunmuyoruz ama malesef henüz gebelik olmadı hayırlısı Allah'tan

Merhaba kizlar bisey danisicam size , ben 1 yildir hamilelik düsünüyorum normalde ovulasyonla birlkkte gögüs hassasiyetim baslar benim hic sasmadi suan kadar ovuslayonu takup etmeyi biraktim arrtik ama akintidan anladim hem adetim cok kisa sürdü cokda hafif geldi bu ay 4 gün boyunca bi pedi komple doldurmadi ama öyle damla damlada gelmedi simdi benim bugün 24. Günüm adetime 2-3 gün var gögüslerim yeni sismeye basladi normalmi bu durum ? Cünkü ben herseyi belirti saniyorum artik yoruldum

Canim beni listeden sil istersen. Hala regl olmadim. Doktora gittim hormon testi istedi. E2 değerim yukselmis o yuzden adet olmamisim.ilaca basladim . Insallah düşer kisa sürede. Cok üzgünüm. H Hasbelkader340
Dursun Kuzum ne zararı var en kısa zamanda geri dön aramıza inşAllah Rabbim şifa versin..

Ayniyim bende birebir hepsi bendede var az önce yazdim.bende gerginlik var akintim var beyaz ve adetime 2-3 gün kala basladi sismeye veates basiyo fögüslerime

Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
bi sorun varmı ?

Ayniyim bende birebir hepsi bendede var az önce yazdim.bende gerginlik var akintim var beyaz ve adetime 2-3 gün kala basladi sismeye veates basiyo fögüslerime
Ay benimde tek göğüslerime değil hava normalde aşırı soğuk arada bi öyle bir ateş basıyor ki bütün vücudum diken diken batıyor sıcaktan

Benim 7-8 gün önce gerilme ağrısıyla başladı akıntım arada fazla fazla geliyor arada hiç gelmiyor anlamadım çok korkuyorum test yapmaya ihtimal çok veremiyorum ama Allah tan Ümit kesilmez diyorum kafayı yicem eğer adet olursam bu belirtiler yüzünden

Bekle biraz daha adet gününde yap alırsın sonucu testte geç döllenme değilse eğer yada kan verir net sonuç alırsın canm..
Bekliyorum artik ümidimi kesmistim.bu ay takip bile etmedim günümü böylr olunca bi sorayim dedim belkide gec olucam artik kan testi veremem simdi Almanyada adet gecikmesi olmadan kan ve muayene biraz zor oluyo beklemek en iyisi nasip aetik

Yaa insallah vardir bu ay ben hic takip etmedim ne zaman nasil basladi hic bilmiyorum suan beyaz akintim var süt kivamli hep islak hissediyorum ama adetleriminde düzeni degistiginden adette olabilirim sadece gördügüm yumurtlama akintisiydi 7. Gün yada 10. Gündü o aradaydi sasirdim bende neden böyle erken diye gecen sat imda az az 4 gün sürdü bu ayda böle gögüs agrisi degilde ince sizilar var ama 24. Gün bugün basladi öyle olunca farklilik bi sorqyim dedim

Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Sorun ne ?
Hoşbuldum canım amin hepimizin Allah gönlüne göre versin. Kan pıhtılaşma sorunum var bide rahim ters denmişti iki kaybım var üçüncü de kızımı kucağıma aldım çok şükür gene 1senedir uğraşıyoruz inşallah olur kızıma kardeş istiyorum rabbim nasip etsin

Canım başının belası geldi bugünde böyle çıktı anlamadım gitti bu isi

Eklentiler

• 20201121_100059.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 37
Canım başının belası geldi bugünde böyle çıktı anlamadım gitti bu isi
Ne belası kuzum saçmalama , gayet güzel sonuç dün çatlamış bugün silikleşmeye başlıyor işte bugünüde değerlendir bence gerisi Taktiri ilahi..
Yinede için rahat etmediyse rahat etmek istersen 2 3 gün daha teste devam edebilirsin onada bakarım sıkıntı yok.

Aynen canım 2 yada 3 gün daha baksak olurmu birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…