- 22 Aralık 2013
- 8
- 20
- 34
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Çok teşekkür ederim güzel niyetli cevabınız için. Valla şu an için gebelik değilse erken menopoz heralde diye düşünüyorum çünkü benim için o kadar ender bir durum. Birde bebek tedaviside görmüyoruz planımız da da yoktu hani psikolojik diyeyim. Biraz daha bekleyeyim mademseSizi çok umutlandırmak istemem ama bu platformda daha önce böyle çıkıp, yükselen insanlar olduğunu yazmışlar. Sonradan artmış değerleri.
Hatta öyle topicler var. Ama dediğim gibi bunlar çok nadir örnekler, sizi umutlandırmak istemem.
Dursun Kuzum ne zararı var en kısa zamanda geri dön aramıza inşAllah Rabbim şifa versin..Canim beni listeden sil istersen. Hala regl olmadim. Doktora gittim hormon testi istedi. E2 değerim yukselmis o yuzden adet olmamisim.ilaca basladim . Insallah düşer kisa sürede. Cok üzgünüm. H Hasbelkader340
Ayniyim bende birebir hepsi bendede varKızlar sizlerde belirtiler var mi bende 3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum bu ay haricinde hep yumurtlamanın ertesi günü inanılmaz göğüs ağrılarım başlardı regl gününe kadar fakat bu ay ilk defa başlamadı ve 2 gün önce yeni yeni ağrılar başladı fakat göğüsümün heryerinde değil koltuk altımdan itibaren olan yeri ve başı diğer tarafları acımıyor normalde tek sol göğüsüm ağrırdı ve bu ay sağ göğüsümle birlikte ağrı var. Beni en çok acaba dedirten ise Önceki aylarda batma olurdu bu ay ise biraz fazla yürüyim hemen sol kasığım ağrılı bir şekilde böyle geriliyor gibi his oluyor hani gözümüz arada bi ağrılı bir şekilde atar ya onun gibi. oturunca geçiyor biraz ayakta fazla durim hemen sol kasığım çok geriliyor çok değişik hissi tarif edemiyorum hiç batma felan olmadı ama gerilme atma oluyorEşimde çok ihtimal veremiyorum ama çok farklı yani korkuyorum test yapmaya
Bekle biraz daha adet gününde yap alırsın sonucu testte geç döllenme değilse eğer yada kan verir net sonuç alırsın canm..Birde normal gebelik testi yapsam sonucu dogru verirmi erken testmi yapmaliyim
Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Selam kızlar bnim bat 23 kasım. Battan 5 gun önce lekelenme başladı. Öncesinde de beyaz kremsi akıntı oldu. Dün de oldu kahverengimsi pembe, bugun de oldu çok az damla şeklinde ama koyu kıvamlı. Bugun normal akıntıya döndü bir ara sonra tekrar lekelenme oldu. Kasık agrım oldu bugun hasta olacagım gibi. Regl 3 gun var. Beklemedeyim. Hayırlısı.
Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Merhaba bni de listeye eklermisiniz bat 28 Kasım ikinci bebeğim olacak nasip olursa ilkinde çok ugrasmistik bunda da 1senedir korunmuyoruz ama malesef henüz gebelik olmadı hayırlısı Allah'tan
Ay benimde tek göğüslerime değil hava normalde aşırı soğuk arada bi öyle bir ateş basıyor ki bütün vücudum diken diken batıyor sıcaktanAyniyim bende birebir hepsi bendede varaz önce yazdim.bende gerginlik var akintim var beyaz ve adetime 2-3 gün kala basladi sismeye veates basiyo fögüslerime
Benim 7-8 gün önce gerilme ağrısıyla başladı akıntım arada fazla fazla geliyor arada hiç gelmiyor anlamadım çok korkuyorum test yapmaya ihtimal çok veremiyorum ama Allah tan Ümit kesilmez diyorum kafayı yicem eğer adet olursam bu belirtiler yüzündenAyniyim bende birebir hepsi bendede varaz önce yazdim.bende gerginlik var akintim var beyaz ve adetime 2-3 gün kala basladi sismeye veates basiyo fögüslerime
Bekliyorum artik ümidimi kesmistim.bu ay takip bile etmedim günümü böylr olunca bi sorayim dedim belkide gec olucam artikBekle biraz daha adet gününde yap alırsın sonucu testte geç döllenme değilse eğer yada kan verir net sonuç alırsın canm..
YaaBenim 7-8 gün önce gerilme ağrısıyla başladı akıntım arada fazla fazla geliyor arada hiç gelmiyor anlamadım çok korkuyorum test yapmaya ihtimal çok veremiyorum ama Allah tan Ümit kesilmez diyorum kafayı yicem eğer adet olursam bu belirtiler yüzünden
Hoşbuldum canım amin hepimizin Allah gönlüne göre versin. Kan pıhtılaşma sorunum var bide rahim ters denmişti iki kaybım var üçüncü de kızımı kucağıma aldım çok şükür gene 1senedir uğraşıyoruz inşallah olur kızıma kardeş istiyorum rabbim nasip etsinMerhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Sorun ne ?
Merhaba hoşbuldum. Değişiklik yok ben de:)Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
bi sorun varmı ?
Canım başının belası geldi bugünde böyle çıktı anlamadım gitti bu isiMaşAllah , iyice koyulaşmış meğer daha çatlamamış yumurtan dünki yanlış sonuçmuş öteki gün ki bunun gibi değildi..
Bugünü değerlendirip yarın ki teste bakalım canım silikleştiyse yarın bugün çatladı demektir.
İlişki olana kadar kendi elinden geldiği kadar sıcak tut belini ayaklarını sıcakta yumurtlama daha rahat oluyor ama ilişki esnasında çıkar spermler sıcağı sevmez... Hadi bakalım güzel haberle gelesin
Ne belası kuzum saçmalama , gayet güzel sonuç dün çatlamış bugün silikleşmeye başlıyor işte bugünüde değerlendir bence gerisi Taktiri ilahi..Canım başının belası geldi bugünde böyle çıktı anlamadım gitti bu isi
Aynen canım 2 yada 3 gün daha baksak olurmu birlikteNe belası kuzum saçmalama , gayet güzel sonuç dün çatlamış bugün silikleşmeye başlıyor işte bugünüde değerlendir bence gerisi Taktiri ilahi..
Yinede için rahat etmediyse rahat etmek istersen 2 3 gün daha teste devam edebilirsin onada bakarım sıkıntı yok.