Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar burada güzel haberler gördükçe aşırı mutlu oluyorum allah herkese nasip etsin inşallah benim bat 21 kasım. kasık bel ağrısı yorgunluk gibi belirtilerim var ama geçen ay da böyle belirtilerim vardı ve bat gününden önce adet oldum çok yoğun bir şekilde. Normalde adet belirtisi yaşamayan biri olduğum için bu haller garip geliyor bana. Yalnız yerleşme kanaması falan olmadı bende. Bir de yumurtlamayı uygulamadan takip ediyorum ve çok yoğun akıntıdan anlıyorum bu ay sanki erken yumurtladım gibi hissettim normalde test için bat tarihi beklenmeli deniyor ama erken döllenme olursa bat tan önce idrar testinde çıkar mı acaba?

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni katılıyorum aranıza. 4 gün önce normal zamanında adet sancım başladı ben bir iki gün içinde regl olmayı bekledim ancak olmadı.Adet döndüm en geç 22. Gün olur. Dün 23. Gün olunca ben heyecanlandım ve sabah ilk iş test yaptım çift çizgiyi silik olarak gördüm nasıl falan derken baktım ki yumurtlama testi yapmışım yanlışlıkla başka idrarda kalmadı tabi. Öğleden sonra doğru testi yaptım ancak hiçbir çizgi çıkmadı. Bugünde ilk iş kalkıp kan testi verdim akşama çıkacakmis bekliyorum. Kendim bir daha test yapmadım ama beklemekte zor oldu. Hala adet olacakmisim gibi bir sancı var başka hiçbirseyim yok. Uzun oldu biliyorum kusura bakmayın.

Hayırlısı olsun inş canım hoşgeldin akşama bizede haber ver

MaşAllah , iyice koyulaşmış meğer daha çatlamamış yumurtan dünki yanlış sonuçmuş öteki gün ki bunun gibi değildi..
Bugünü değerlendirip yarın ki teste bakalım canım silikleştiyse yarın bugün çatladı demektir.
İlişki olana kadar kendi elinden geldiği kadar sıcak tut belini ayaklarını sıcakta yumurtlama daha rahat oluyor ama ilişki esnasında çıkar spermler sıcağı sevmez... Hadi bakalım güzel haberle gelesin

Son düzenleme:
Evet canım en koyusu bu direk sana attım fotoyu bakalım yarın nasıl çıkacak sabaha karşı kasik kısmında ağrıda hissettim hala devam ediyo ağrı ya psikolojik yada bugün sabah karşı oldu çatlama eğer bugün olduysa yarına siliklesecekcekmi?

Merhaba Canm , hoşgeldin Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Akşama bizede haber edersin listeye eklenmek istersende BAT tarihinle beni etiketleyebilirsin.

Hayırlısı olsun inş canım hoşgeldin akşama bizede haber ver
Çok teşekkür ederim cnm. Tamam haber veririm mutlaka. Gebeliğe dair tüm yazılanları okuyorum heyecanla. 4 yıllık evliyiz ama bir sürü ailevi seylerden henüz bebek planlamamistik. Ama 1 yıldır da dikkat etmememize rağmen gebelik olmamıştı bende bu konuda umutsuzdum açıkçası. Ama bu heyecan bile çok garipmis kimseye de bişe diyemedim henüz. Ömrümde hiç adetimin geciktigini bilmem. İnşallah güzel sonuçları paylaşırız hepimiz burda

Evet gülüm çatladıktan sonra testte silik çıkar böyle koyu veya kırmızı çıkmaz ağrı hissettiysen başladı demektir akıntı gördün mü ?

Canım Allah razı olsun duaların güzel dileklerin için çok teşekkürler bende hepımıze dua edıyorum inşaAllah

İnşallah olur benimde BAT 24 Kasım Şuanda aktif olarak ne belirtin var

İnşallah olur benimde BAT 24 Kasım Şuanda aktif olarak ne belirtin var
Teşekkür ederim inşallah seninde olur. Yani 3 gündür adet olacak gibiyim kasık ağrım var aynı adet sancısı gibi başka hicbirsey yok. Göğüs acısı vs başka hicbirsey sayamam. Sadece bugün halsizim o da erken kalktım ondan olabilir.

Sonucum çıkmış ve bu şekilde görünüyor. Çok şaşırdım. Demek ki yanılmışım. Ama ömrümde ilk kez adetim bu kadar gecikiyor. Yanlış olma ihtimali yoktur dimi arkadaşlar

Eklentiler

• 1605882695141..jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 70
Sonucum çıkmış ve bu şekilde görünüyor. Çok şaşırdım. Demek ki yanılmışım. Ama ömrümde ilk kez adetim bu kadar gecikiyor. Yanlış olma ihtimali yoktur dimi arkadaşlar
Sizi çok umutlandırmak istemem ama bu platformda daha önce böyle çıkıp, yükselen insanlar olduğunu yazmışlar. Sonradan artmış değerleri.
Hatta öyle topicler var. Ama dediğim gibi bunlar çok nadir örnekler, sizi umutlandırmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…