-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Canım 12 sinde olmam gerekirken 9 da oldum hatırladıysan 3 gün erken oldum bu ay inan bende bilmiyorum yarın sabahki teste bakarız bi şuan yapamam çok şu içtim çünkü günlük 2 litreye odakliyimCanım dünkide daha tam koyu değilmiş dediğim gibi Yumurtlama günlerindesin 3 4 tane testini arka arkaya göremediğim içinde kesin bişe diyemiyorum..
Bugünki test bozuk olmasa sonucu alırdık ama dünki testle bugünki teste bakınca çatlamış gibi görüküyor bilemedim.
Sen işi sağlama al her ihtimale karşı değerlendir önündeki günleri Bata ne kadar var ?
Evet ilk. İnşallah kucağımıza alırızAmin inşAllah Bal Senin ilk mi ?
Valla kafam o kadar dolu ki kusura bakma can normalde bilirim ama bu aralar maalesef , Daha var yani benden iki gün sonra âdet günün..Canım 12 sinde olmam gerekirken 9 da oldum hatırladıysan 3 gün erken oldum bu ay inan bende bilmiyorum yarın sabahki teste bakarız bi şuan yapamam çok şu içtim çünkü günlük 2 litreye odakliyim
Amin inşAllah kızmı bebiş ?Evet ilk. İnşallah kucağımıza alırız♀
Ne demek canım asıl sen hakkını helal et dr gibi herşeyi sana danışıp seninle paylaşıyorum evet canım dün akintim da vardı bugün yok mesela her gün denemek spermi sivilastirip kalitesini düşürüyormuş canım zaten sperm 48 saat rahat yaşıyormuş o yüzden yarın derrlendiricem dünü değerlendirdik test bozuk mu bilmiyorum belki fazla damlattigim için yerleride kaymış olabilir ben 1 gün öncesi dün ve bugüne baktığımda en fazla dün olduğunu gördüm çizgininValla kafam o kadar dolu ki kusura bakma can normalde bilirim ama bu aralar maalesef , Daha var yani benden iki gün sonra âdet günün..
Neyse sen bugünüde değerlendir hani silikte değil koyu LH hormon yüksekmiş dün bugünki bozuk saymazsak biraz daha silikleşmiş yani açıkcası dediğim gibi çatlamış gibi sen akıntı falan gördün mü ?
Ama bozuk olmasıda var testin o yüzden yumurtlama bitmiş diyemem yarın sabah bida yaparsın ona göre bakarız durumu anlarız. 2 saat içmeden bekleyipde yapabilirsin testi alırsın sonucu kuzm..
MaşAllah , Rabbim sağlıkla kavuştursun çiçeğim.Evet kuzum kız
Amin kuzummmMaşAllah , Rabbim sağlıkla kavuştursun çiçeğim.
Batımız Aynı, durumlarda aynı senle canım asıl o hap gebeliği kolaylaştırıyor inşallah güzel haberler alırızMerhaba, BAT tarihi 24.11.2020
ilk Çocuk
Gebelik için kan testlerin ultrasonik ve pelvik muayane
1 yıldır evliyim
Gebeliği zorlaştırdığı çok söylenmiyor ama 50mg tiroit hapı kullanıyorum
Yumurtlama takibini dijital testle yapıyorum, Şuan gebe değilim, inşallah yakında :)))
Sizlere de bol şans :)))
Estf. Hiç sıkıntı değil herzaman burdayım helali hoş olsun dün çatlama oldu ozaman bugün yoksa dediğim gibi.Ne demek canım asıl sen hakkını helal et dr gibi herşeyi sana danışıp seninle paylaşıyorum evet canım dün akintim da vardı bugün yok mesela her gün denemek spermi sivilastirip kalitesini düşürüyormuş canım zaten sperm 48 saat rahat yaşıyormuş o yüzden yarın derrlendiricem dünü değerlendirdik test bozuk mu bilmiyorum belki fazla damlattigim için yerleride kaymış olabilir ben 1 gün öncesi dün ve bugüne baktığımda en fazla dün olduğunu gördüm çizginin
Yok yavrum istanbulluyumAmin kuzummm
Dee bağamm kayserili misin
Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Batımız Aynı, durumlarda aynı senle canım asıl o hap gebeliği kolaylaştırıyor inşallah güzel haberler alırız
Ikimizde kız olmasını cok istiyoruz tabi hayırlısı sağlıklı olsunda canım bence yarınki teste göre anlarız çatlayıp catlamadigini sabah yapınca testi yine atarım benEstf. Hiç sıkıntı değil herzaman burdayım helali hoş olsun dün çatlama oldu ozaman bugün yoksa dediğim gibi.
Spermede gelince günlük ilişki gebe kalma döneminde gün aşırı öneriliyor normalde 1 gün arayla yapmak öneriliyor fakat spermde bi sorun yoksa günlükden kaçmayın deniyor o yüzden diyorum bu dönemi günlük değerlendir diye ha eşinin durumu bilmiyorum canm onu sen ayarlarsın ben bilgimi aktarıyım..
Ve şöyle bişeyde var eski kalan sperm kız yeni gelen sperm erkek derler ne kadar doğru bilmiyorum inanmam bunada Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah gerisi boş.
Sen Gayserilisin belli oldu..Niye 38 gız o zmaan
Rabbim gönlünüze göre versin canm..Ikimizde kız olmasını cok istiyoruz tabi hayırlısı sağlıklı olsunda canım bence yarınki teste göre anlarız çatlayıp catlamadigini sabah yapınca testi yine atarım ben
Kayserili olmayanlar böyle şeyler yazmasın ya ayıpSen Gayserilisin belli oldu..
38 numaramın sonu bi hesap daha vardı öyle sayı ekledim böyle oldu.
Değiştirebilsem değiştircemde olmuyomuş üyelik iptal edip yeni hesap açıcam birgünde nezaman onu bende bilmiyorum.
Kayseriye gelip gidiyorum ama sen neresindesin ?Niye 38 gız o zmaan
Kayserili olmayanlar böyle şeyler yazmasın ya ayıp
Ahahah evet ben kayseriliyim hemşeri buldum sandımdj
Sağol canım inşallah ,24 kasım diyelim biraz karışık benim ama :)Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
liste için BAT nedir ?