-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Günaydın herkese canım bugün böyle çıktı çizgiler kaymisGÜNAYDIN KIZÇELER GÜZEL BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZE..
Yumurtlama testimi canım bu bende hcg sandım heyecanlandımGünaydın herkese canım bugün böyle çıktı çizgiler kaymis
Evet canım daha ilk aşamadayım sağolsun arkadaş yardımcı oluyor tinde yolladim bugünde ben çok karıştırdığım icinYumurtlama testimi canım bu bende hcg sandım heyecanlandım
Test bozuk canGünaydın herkese canım bugün böyle çıktı çizgiler kaymis
Yaa Bi daha yapmadım senden ses çıkmayınca o zaman yarına kaldı canimTest bozuk can
Anladım rabbim hcg testinde de görmeyi nasip etsin bu çizgileri inşallah sağlıklı bir şekildeEvet canım daha ilk aşamadayım sağolsun arkadaş yardımcı oluyor tinde yolladim bugünde ben çok karıştırdığım icin
Amin inş canım hepimize en hayırlı zamandaAnladım rabbim hcg testinde de görmeyi nasip etsin bu çizgileri inşallah sağlıklı bir şekilde
Yeni girebildim gülm o yüzden ama yinede teste göre çatlama olmuş ilk baş çizgi kaç dk içinde çıktı veya çokmu idrar damlattın ?Yaa Bi daha yapmadım senden ses çıkmayınca o zaman yarına kaldı canim
Canım 4 damla damlaydım dünkü gibi yaptım aynen yarın sabah yine atarım olmadı 3 damlamı damlatayimYeni girebildim gülm o yüzden ama yinede teste göre çatlama olmuş ilk baş çizgi kaç dk içinde çıktı veya çokmu idrar damlattın ?
Sen bugünüde değerlendirebilirsin yarınla..
Evet.Canım 4 damla damlaydım dünkü gibi yaptım aynen yarın sabah yine atarım olmadı 3 damlamı damlatayim
Dün çatlama olmismuydu yoksa bugunmu
İlk bebiş mi olacakSelamm çiçeğimm
Dünkini bida atarmısın hatırlamıyorum ki canmDün çatlama olmismuydu yoksa bugunmu
Kayıplarımı saymazsak ilk..İlk bebiş mi olacak
Dünkini bida atarmısın hatırlamıyorum ki canm
Canım benim. Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda inşallahKayıplarımı saymazsak ilk..
Amin inşAllah Bal Senin ilk mi ?Canım benim. Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda inşallah