Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keçiboynuzu zaten hormonlarından fsh lh I yüksek olanlarda sayıyı düşürüyor biz hormon testimizi yaptırdık normal çıktığı için doktorumuz eşime keçiboynuzunu alıp kırıp kaynatıp içmesini söyledi. İnanın eşim pes etmek üzere ilk başlarda çok hevesliydik 2 aydın negatifleri alınca tüp bebek araştırmaya başladık eşim artık çok yıprandı kendini sorumlu hissettiğinden bide çocuk istemeyenler bile çocuk isteyip gebe kalınca eşim iyice duydukça yıpranıyor zorla yedirmeye başladım ama eşim ısrarla her yerde tüp bebeği araştırmaya bile başladı Allah ım hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah . Çakşır suyunu duydum bir tez yazılmış çakşır suyu adına eski zamanlarda köylerde ineklere öküzlere yedirirlermiş ikiz buzağlar olsun diye ki ikizler üçüzler olurmuş hı insanlarda da kanıtlanmamış olumlu durumları var ondan dolayı vesile olmaları için bitkisel tedavi yapıyoruz. Allah her derdin devasını da verir ondan dolayı doğada arıyoruz derdimizi Allah ım yaşadığımız imtihandan tez vakitte sabırla geçmemizi nasip etsin . Bu arada sizin probleminiz nedir ?

Hamile olabilirsiniz yerleşme kanaması genelde öyle oluyormuş

Onu da araştırdım siz yazınca ama umutlu değilim bu aydan. Tabi Allahtan umut kesilmez. Kötü bi şeyse diye korktum da biraz. Hayır olsun. Tesekkur ederim cevabınz için
Rica ederim eşinizle beraberlik yaşadıysanızda kuruluktan felanda olabilir. Bu durumu bende yaşamıştım hamileyim sanmıştım meğersem kuruluktan lekelenmişim. Allah tan umut kesilmez inşaAllah hamilesinizdir

Rica ederim eşinizle beraberlik yaşadıysanızda kuruluktan felanda olabilir. Bu durumu bende yaşamıştım hamileyim sanmıştım meğersem kuruluktan lekelenmişim. Allah tan umut kesilmez inşaAllah hamilesinizdir
Yakin zamanda birliktelik yasamadik ama hormonal de olabilirmis. . Allah size de en hayırlı zamanda nasip etsin anneliği. Insallah

Sana zahmet ekle canım

İki ayda ilaç kullanımın oldumu canım ?

Amin inşAllah aynen öyle o yüzden sonuçları bilmeden kullanmak istemiyorum..
Uzunca anlatmıştım burda isterseniz onu okuyun Ben bebeğimi kaybedeli 23 gün oluyor. Pco var dediler hormon dengem bozuktu bi kaç sıkıntı vardı şuan ne durumda bilmiyorum haftaya bakıcam işte ben doktor acizliği ve stres acizliğine uğradım daha çok ne çıktıysa stresten sanırım...

Herkese merhaba ben merve
Benimde henüz 4 günlük yeni bir kaybım var bat tarihi 1.12 tabi kürtaj etkilermi bilmiyorum
9 senelik evliyim 7 ve 4 yaşında 2 oğlum var
1 boş gebelik 1 de şimdi bebeğimin kalbi durdu
Aslında duyduklarim şimdiye kadar hep 3-5 ay bekleyip tekrar deneme yönündeydi
Biraz araştırma yaptım hemen olan gebelikler daha sağlıklı ilerliyor Muş gebeliği zorlaştıran bı durum yok korunmayı bıraktığım ay gebe kalıyorum ama 2 seferdir hayal kırıklığı oluyor hepiniz için hayırlısını diliyorum

Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Stres her şeyi mahvediyor zaten bende hormon tahlili yaptırdığımda prolaktinim 115 çıkmıştı doktor direk beyin MR ı istedi tümör vardır dedi MR çekildi temiz çıktı bir 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdığımda 39 a düşmüştü doktor ilaç bile yazmadı stresten yükselmiştir dedi . Anlayacağınız her şeyin başında stres var ama stres yaşamamak elde mi şuan bile kendimi tam anlamıyla depresyonu atlatmış değilim. Her sabah içimdeki sıkıntıyla uyanmaktan yoruldum. Evlenmeden önce ilk ayda her şeyin olacağını düşünüyordum o günlerimi özler oldum. İyice işin içine girince hamile kalamamanın normal hamile kalmanın ise çok mucizevi bir şey olduğunu fark ettim. Bir şekilde günler gelip geçiyor inanın burda bat tarihimi yazmadan önce takvimlere bile bakmıyordum günler geçmediği için zamanı unutmak için tarihlere bile bakmaz oldum. Allah hepimize sabır versin bu imtihandan tez vakitte çıkmamızı nasip etsin Allah ım

Öncelikle hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah Başın saolsun Rabbim bida yaşatmasın gerçekten çok zor ama ilk gebelikler dahada zor Rabbim bağışlasın aslanlar gibi iki oğlun var canım biliyorum kolay değil ama güçlü durman lazım.. :) ne kadarlıktı ona göre bekleme süresi oluyor ?
Ne güzel Rabbim sıkıntı vermesin canım bizdede denediğimiz ayda olsa keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…