- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Keçiboynuzu zaten hormonlarından fsh lh I yüksek olanlarda sayıyı düşürüyor biz hormon testimizi yaptırdık normal çıktığı için doktorumuz eşime keçiboynuzunu alıp kırıp kaynatıp içmesini söyledi. İnanın eşim pes etmek üzere ilk başlarda çok hevesliydik 2 aydın negatifleri alınca tüp bebek araştırmaya başladık eşim artık çok yıprandı kendini sorumlu hissettiğinden bide çocuk istemeyenler bile çocuk isteyip gebe kalınca eşim iyice duydukça yıpranıyor zorla yedirmeye başladım ama eşim ısrarla her yerde tüp bebeği araştırmaya bile başladı Allah ım hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah . Çakşır suyunu duydum bir tez yazılmış çakşır suyu adına eski zamanlarda köylerde ineklere öküzlere yedirirlermiş ikiz buzağlar olsun diye ki ikizler üçüzler olurmuş hı insanlarda da kanıtlanmamış olumlu durumları var ondan dolayı vesile olmaları için bitkisel tedavi yapıyoruz. Allah her derdin devasını da verir ondan dolayı doğada arıyoruz derdimizi Allah ım yaşadığımız imtihandan tez vakitte sabırla geçmemizi nasip etsin . Bu arada sizin probleminiz nedir ?Rica ederim.. MaşAllah Rabbim bian önce güzel haberi aldırsın kuzm size Sağlıkla kucağımıza alalık inşAllah hepimiz. Ama hepsini birden kullanmak ağır gelebilir kaş yaparken göz çıkarmamak lazım burda okumuştum keçi boynuzu birinin eşinde ters etki yapmış o yüzden söylemek istedim. Nasıl gidiyor süreç ? Bende çakşır çayı aldım ama ne ne değildir bilmeden kullanmak istemedim eşime bu ayın sonuna belli olcak eğer normalde oynamak istemem değerleriyle gerçi etki edermi zarar konusunda bilmiyorum ama bakalım bekleyip görcez Rabbim geri çevirmesin duâlarımızı inşAllah Sevgiler
Hamile olabilirsiniz yerleşme kanaması genelde öyle oluyormuşKizlar merhaba.. adete 6 gün kaldi bugün kahverengi kan gibi ama daha yoğun bi akıntım oldu. Kistim yok 2 ay önce muayene oldum. Acaba iceride kalan kan birikintisi midir bu.kist olusmus olabilir mi ya da iki ayda. Hic boyle bi durum yaşamadım. Sizin bi bilginiz var mi. Agrım yok
Onu da araştırdım siz yazınca ama umutlu değilim bu aydan. Tabi Allahtan umut kesilmez. Kötü bi şeyse diye korktum da biraz. Hayır olsun. Tesekkur ederim cevabınz içinHamile olabilirsiniz yerleşme kanaması genelde öyle oluyormuş
Rica ederim eşinizle beraberlik yaşadıysanızda kuruluktan felanda olabilir. Bu durumu bende yaşamıştım hamileyim sanmıştım meğersem kuruluktan lekelenmişim. Allah tan umut kesilmez inşaAllah hamilesinizdirOnu da araştırdım siz yazınca ama umutlu değilim bu aydan. Tabi Allahtan umut kesilmez. Kötü bi şeyse diye korktum da biraz. Hayır olsun. Tesekkur ederim cevabınz için
Yakin zamanda birliktelik yasamadik ama hormonal de olabilirmis. . Allah size de en hayırlı zamanda nasip etsin anneliği. InsallahRica ederim eşinizle beraberlik yaşadıysanızda kuruluktan felanda olabilir. Bu durumu bende yaşamıştım hamileyim sanmıştım meğersem kuruluktan lekelenmişim. Allah tan umut kesilmez inşaAllah hamilesinizdir
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepimize inşaAllahYakin zamanda birliktelik yasamadik ama hormonal de olabilirmis. . Allah size de en hayırlı zamanda nasip etsin anneliği. Insallah
Canım merhaba teşekkür ederiz bilgin için ama incir kürü herkese olmuyor maleseff.. prolaktin hormonunu tetikliyor oda yükselirse bazı sıkıntılara yol açabiliyor adet olmamak gebeliğe engel vs gibi.. dengelemek ve hormonları bilmek lazım kaş yaparken göz çıkıyo bazen ne yazıkki. Ama stres en büyük etken doğru söylüyorsun. 2021 e hepimiz hamiş girelim sağlıkla kucağımza alalım inşAllah Rabbimn izniyle.. seni de listeye ekliyimmi
İki ayda ilaç kullanımın oldumu canım ?Kizlar merhaba.. adete 6 gün kaldi bugün kahverengi kan gibi ama daha yoğun bi akıntım oldu. Kistim yok 2 ay önce muayene oldum. Acaba iceride kalan kan birikintisi midir bu.kist olusmus olabilir mi ya da iki ayda. Hic boyle bi durum yaşamadım. Sizin bi bilginiz var mi. Agrım yok
Amin inşAllah aynen öyle o yüzden sonuçları bilmeden kullanmak istemiyorum..Keçiboynuzu zaten hormonlarından fsh lh I yüksek olanlarda sayıyı düşürüyor biz hormon testimizi yaptırdık normal çıktığı için doktorumuz eşime keçiboynuzunu alıp kırıp kaynatıp içmesini söyledi. İnanın eşim pes etmek üzere ilk başlarda çok hevesliydik 2 aydın negatifleri alınca tüp bebek araştırmaya başladık eşim artık çok yıprandı kendini sorumlu hissettiğinden bide çocuk istemeyenler bile çocuk isteyip gebe kalınca eşim iyice duydukça yıpranıyor zorla yedirmeye başladım ama eşim ısrarla her yerde tüp bebeği araştırmaya bile başladı Allah ım hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah . Çakşır suyunu duydum bir tez yazılmış çakşır suyu adına eski zamanlarda köylerde ineklere öküzlere yedirirlermiş ikiz buzağlar olsun diye ki ikizler üçüzler olurmuş hı insanlarda da kanıtlanmamış olumlu durumları var ondan dolayı vesile olmaları için bitkisel tedavi yapıyoruz. Allah her derdin devasını da verir ondan dolayı doğada arıyoruz derdimizi Allah ım yaşadığımız imtihandan tez vakitte sabırla geçmemizi nasip etsin . Bu arada sizin probleminiz nedir ?
Malesef sabah test yaptım negatif. Benim yumurtlama tarihim biraz belirsiz oldu bu ay, birkac gün içinde regl bekliyorum
Günlerdir Regl ağrılarını çekiyorum şuanda da göğüs bel sırt bacak kasık ağrılarım devam ediyor ama sanırım psikolojik olarak adet olmuyorum şuan. Henüz gelen giden yok
Herkese merhaba ben merveMerhabalar
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan ekim kasım hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..tatmayan herkes o mutluluğu tatması dileğiyle. Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
Listeye eklenmek isteyen beni etiketleyebilir.
Aktif olmayan listeden kaldırılacaktır.
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
1. Soru ^
BAT tarihi
Kaçıncı çocuk
Gebelik için neler yaptınız
Ne kadarlık evlisin
Gebeliği zorlaştıran durumun varmı
Yumurtlama takibi nasıl oldu ve son olarak Gebelik ne zaman öğrenildi ve nasıl bi yol izlenildi ?
Olmadıİki ayda ilaç kullanımın oldumu canım ?
Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Stres her şeyi mahvediyor zaten bende hormon tahlili yaptırdığımda prolaktinim 115 çıkmıştı doktor direk beyin MR ı istedi tümör vardır dedi MR çekildi temiz çıktı bir 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdığımda 39 a düşmüştü doktor ilaç bile yazmadı stresten yükselmiştir dedi . Anlayacağınız her şeyin başında stres var ama stres yaşamamak elde mi şuan bile kendimi tam anlamıyla depresyonu atlatmış değilim. Her sabah içimdeki sıkıntıyla uyanmaktan yoruldum. Evlenmeden önce ilk ayda her şeyin olacağını düşünüyordum o günlerimi özler oldum. İyice işin içine girince hamile kalamamanın normal hamile kalmanın ise çok mucizevi bir şey olduğunu fark ettim. Bir şekilde günler gelip geçiyor inanın burda bat tarihimi yazmadan önce takvimlere bile bakmıyordum günler geçmediği için zamanı unutmak için tarihlere bile bakmaz oldum. Allah hepimize sabır versin bu imtihandan tez vakitte çıkmamızı nasip etsin Allah ımAmin inşAllah aynen öyle o yüzden sonuçları bilmeden kullanmak istemiyorum..
Uzunca anlatmıştım burda isterseniz onu okuyun Ben bebeğimi kaybedeli 23 gün oluyor. Pco var dediler hormon dengem bozuktu bi kaç sıkıntı vardı şuan ne durumda bilmiyorum haftaya bakıcam işte ben doktor acizliği ve stres acizliğine uğradım daha çok ne çıktıysa stresten sanırım...
Üzülmek yılmak yok. Bu ay inşAllah olmuştur olmadıysada önümüzdeki aya sabır sabırMalesef sabah test yaptım negatif. Benim yumurtlama tarihim biraz belirsiz oldu bu ay, birkac gün içinde regl bekliyorum
İnşallah vardır canım.. Test yaptın mı ?Günlerdir Regl ağrılarını çekiyorum şuanda da göğüs bel sırt bacak kasık ağrılarım devam ediyor ama sanırım psikolojik olarak adet olmuyorum şuan. Henüz gelen giden yok
Öncelikle hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah Başın saolsun Rabbim bida yaşatmasın gerçekten çok zor ama ilk gebelikler dahada zor Rabbim bağışlasın aslanlar gibi iki oğlun var canım biliyorum kolay değil ama güçlü durman lazım.. :) ne kadarlıktı ona göre bekleme süresi oluyor ?Herkese merhaba ben merve
Benimde henüz 4 günlük yeni bir kaybım var bat tarihi 1.12 tabi kürtaj etkilermi bilmiyorum
9 senelik evliyim 7 ve 4 yaşında 2 oğlum var
1 boş gebelik 1 de şimdi bebeğimin kalbi durdu
Aslında duyduklarim şimdiye kadar hep 3-5 ay bekleyip tekrar deneme yönündeydi
Biraz araştırma yaptım hemen olan gebelikler daha sağlıklı ilerliyor Muş gebeliği zorlaştıran bı durum yok korunmayı bıraktığım ay gebe kalıyorum ama 2 seferdir hayal kırıklığı oluyor hepiniz için hayırlısını diliyorum
İnsallah bakalımÜzülmek yılmak yok. Bu ay inşAllah olmuştur olmadıysada önümüzdeki aya sabır sabır