Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah Başın saolsun Rabbim bida yaşatmasın gerçekten çok zor ama ilk gebelikler dahada zor Rabbim bağışlasın aslanlar gibi iki oğlun var canım biliyorum kolay değil ama güçlü durman lazım.. :) ne kadarlıktı ona göre bekleme süresi oluyor ?
Ne güzel Rabbim sıkıntı vermesin canım bizdede denediğimiz ayda olsa keşke :)
Teşekkür ederim canım hepimizin gönlüne göre verir inşallah 8+6 da kürtaj oldum ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum Dr Lada görüşmedim sence ne kadar beklemeliyim
Valla bunu anladım canim hemen olsada bişey ifade etmiyormus bazen nasip herşeyin önüne geçiyor

Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Stres her şeyi mahvediyor zaten bende hormon tahlili yaptırdığımda prolaktinim 115 çıkmıştı doktor direk beyin MR ı istedi tümör vardır dedi MR çekildi temiz çıktı bir 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdığımda 39 a düşmüştü doktor ilaç bile yazmadı stresten yükselmiştir dedi . Anlayacağınız her şeyin başında stres var ama stres yaşamamak elde mi şuan bile kendimi tam anlamıyla depresyonu atlatmış değilim. Her sabah içimdeki sıkıntıyla uyanmaktan yoruldum. Evlenmeden önce ilk ayda her şeyin olacağını düşünüyordum o günlerimi özler oldum. İyice işin içine girince hamile kalamamanın normal hamile kalmanın ise çok mucizevi bir şey olduğunu fark ettim. Bir şekilde günler gelip geçiyor inanın burda bat tarihimi yazmadan önce takvimlere bile bakmıyordum günler geçmediği için zamanı unutmak için tarihlere bile bakmaz oldum. Allah hepimize sabır versin bu imtihandan tez vakitte çıkmamızı nasip etsin Allah ım
Teşekkür ederim Rabbim kmseye yaşatmasın ben kardeşimi büyüttüm hiperaktifti baya baba yok tabi anne çalışıyor sen bütün hayatını geride bırakıp çocuk yaşta bebek üstlenmişsin evlilik dşünmüyodum ama millet diyince işte bebe tecrübesi falan aman gidin evlenmem evlenirsemde 2 sene çocuk yok yıldım kardeşimden falan diyodum :) bana ilk ayda hamile kalırsın sen diyolardı tabi o dönem hiç bilgim yok böyle hamilelik kadınsal falan aman kalmam falan diyodum baştan atıyodum isteyince olur vs. Evlendim ilk ay adet gecikti kesin hamileyimdir dedim nası sevinç ama istek falan insan başına geçince bi ay olmasa niye olmadı diye başlıyor zaten güya ben düşünmüyodum kendi olunca farklı oluyomuş sonra doktor hiç düşünmedim çünkü skıntım yoktu benim adetlerim olsun falan anormal bi durumum yoktu 2 ay oldu gecikeli baktım bişe yok testte yapmıyorum birden kanamam oldu ama yok öyle bi sancı gittim kimyasalda olabilir adette dediler her kadında olur yılda bir falan yaptılar gönderdiler beni sonra hastalığım bitti bida geciktim ben gittim bu sefer pco var dediler prolaktin yüksekti mr falan istendi ilaç falan verilmedi strestendir dedi mr 3 ay vardı zaten bişe yoksa bile olur o süreçte hangi akla hizmetse bana kadın d. Hapı verdi 2 ay kullan gel diye ben bebek diyorum siz bana bunu veriyosunuz dedim bunu bırakınca hamile kalcan dedi aslı yok ben evlendikten sonra ne var ne yok arastırmışım zaten tuttum o ay bitkisel kürler pozisyonlar ilaçlar yükledim kendime yumurtlamada test pik olmadı ama takvimdeki günde akıntı oldu falan fazla takılmadan işi sağlama alıyım diye hergün denedim o yüzden olursa olur artık napıyım dedim saldım düşmedim üstüne ama yumurtlama günğ herşeyi kestim ben şüphe edip bitkiselide içmedim 7 gün kala test yaptım silik 3 gün kala yaptım negatifti umudu kesmiştim adetten 10 gün geçti yine gecikmedir diye umursamadjm bide o esnada ev taşıma falan işimiz vardı tarlusal kullancaktım hissettim sanki var diye sonra pskolojiktir üzmeyim kendimi test yapmayım falan derken zaman geçti öyle ve kan verdim öğrendim.. sonra gidişat tozuttu zaten iyidi başta değer olsun güzeldi mucizeme şükrettim geç döllenme dediler ama uymadı dedikleri o ordan onu dedi bu burdan bunu dedi derken sonuç iyidi başta kese güzel bebek oluştu hastanede yattım leke yüzüdnen ilaçlar falan yat dediler dayanamadım Rabbime bırakıp çıktım gelişimi yavaş demişlerdi sonra tkrar gittim gayet iyi güzel gelişi uyum falan kalp atışı derken kalpten 2 gün sonra aslında geçen hafta ölmüş karnımda onu öğrendim aldırmam dursun dedim çıktım akşama beni aradılar ve beni zehirlemeye başlıyomuş öyle dediler hastaneye giderken ben gidesim yok diyodum bişe yoktu o kafayla ne zaman hastaneye yattım ilaç verildi tamam gidiyo hamile değilim artık dedim kendime.. öylelikle kaybettim işte sonrada düzen tutmadım bakalım iyim falan diyorumda yerdemiyim göktemiyim belli değil şuan..
Sabrediyorum bekliyorum bakalım halimize şükür neleri var ama herşey üstüme üstüme geliyor stres yapmayım diyorum takdiri ilahi diyorum dua ediyim tevekkül ediyim isyan etmeyim şu 1 hafta geçsin tekrar başlayım kullandıklarıma diye düşünüyorum Rabbim süprizini verecek 2021 e hamiş gircez inşAllah diyorum sağlıkla kucağımıza alcaz güzel olcak herşey diyorum ama gel gör ki bide bunu beynime anlat. Öyle işte biraz doluyum uzun yazdım kusura bakmayın... 🤗🌹

Merhabalar :KK54:
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan ekim kasım hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah.. :KK9:tatmayan herkes o mutluluğu tatması dileğiyle. :cool:Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥:nazar::halay:
Listeye eklenmek isteyen beni etiketleyebilir.
Aktif olmayan listeden kaldırılacaktır.
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
1. Soru ^
BAT tarihi
Kaçıncı çocuk
Gebelik için neler yaptınız
Ne kadarlık evlisin
Gebeliği zorlaştıran durumun varmı
Yumurtlama takibi nasıl oldu ve son olarak Gebelik ne zaman öğrenildi ve nasıl bi yol izlenildi ?

H Hasbelkader340 BAT : 14.11.20
@Mevacaa BAT : 11.11.20
@toowarmtoocool BAT : 06.11.20
@Gdkd BAT : 05.11.20
@Sinoplu17 BAT : 19.11.20
@Tambikedi BAT : 13.11.20
@Pussuk BAT : 25.11.20
@sevdalikus BAT : 01.12.20
@Kaktusluk BAT : 18.11.20
@PpAaSs BAT : 22.11.20
@bitkiselhayat BAT : 22.11.20
@Lazzzzzz53 BAT : 08.11.20
@janabobc BAT : 10.11.20
@NaaNaa BAT : 10.11.20
@borasu BAT : 18.11.20
@IlyZcn BAT : 17.11.20
@Doganftm BAT : 10.11.20
@GulYuzlumm BAT : 11.11.20
@skylight06060606 BAT : 13.11.20
@didonutella BAT : 20.11.20
@Cemren0604 BAT : 08.11.20
@Roseee12 BAT : 02.11.20
@jikarinzku BAT :
02.11.20 🤰
@Gereksiz06 BAT : 05.11.20
@eylulyorgunu BAT : 11.11.20
@Blacklight BAT : 14.11.20
@mutluuugizz BAT : 23.11.20
@Ftmanur BAT : 17.11.20
busebarci busebarci BAT : 16.11.20
@AFonat BAT : 19.11.20
Bat 9 Eylül 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve son olarak battan önce laparoskopi oldum hiç yok çocuğum gebeliği zorlayan tüp sıkıntı idi laparoskopi oldum beklemedeyim eğer hamile değilsem tüp Bebek yaptırcam 2 kere test yaptım negatif ti yarın bidaha yapıp söktürücü kullanmayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım hepimizin gönlüne göre verir inşallah 8+6 da kürtaj oldum ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum Dr Lada görüşmedim sence ne kadar beklemeliyim
Valla bunu anladım canim hemen olsada bişey ifade etmiyormus bazen nasip herşeyin önüne geçiyor
Rica ederim amin inşAllah canım bi adet dönemin geçse yeterli bence bide sıkıntın yokmuş yani direk doktorlar genelde 3 ay bekle diyolar önlem amaçlı veya neye dayanarak diyolarsa tedavi görenlere sıkıntısı olanlarada ona göre bişey diyolar haftası büyük olanlara dahada çok diyolar diye biliyorum diyolar ama benim doktorum 10 haftadan küçük olduğu sürece beklemek istemeyen hastalarımıza 1 adet görmesini diyoruz sonra yeniden başlıyoruz ama acelesi olmayanlar için 2 ay yeterli oluyor demişti.. senin kürtajın 7. Günü muanen var zaten senin eğer temiz derlerse bi adetten sonra dene istersen yok toparlanıyım dersen 2 adet bekle benim biraz sıkıntılarım var o yüzden ben hiç beklemek istemiyorum ... aynen öyle nasip işte ne yaparsan yap kısmeti varsa tutuyor seni yıkılmamak lazım zor olsada. 🤗💕

Teşekkür ederim Rabbim kmseye yaşatmasın ben kardeşimi büyüttüm hiperaktifti baya baba yok tabi anne çalışıyor sen bütün hayatını geride bırakıp çocuk yaşta bebek üstlenmişsin evlilik dşünmüyodum ama millet diyince işte bebe tecrübesi falan aman gidin evlenmem evlenirsemde 2 sene çocuk yok yıldım kardeşimden falan diyodum :) bana ilk ayda hamile kalırsın sen diyolardı tabi o dönem hiç bilgim yok böyle hamilelik kadınsal falan aman kalmam falan diyodum baştan atıyodum isteyince olur vs. Evlendim ilk ay adet gecikti kesin hamileyimdir dedim nası sevinç ama istek falan insan başına geçince bi ay olmasa niye olmadı diye başlıyor zaten güya ben düşünmüyodum kendi olunca farklı oluyomuş sonra doktor hiç düşünmedim çünkü skıntım yoktu benim adetlerim olsun falan anormal bi durumum yoktu 2 ay oldu gecikeli baktım bişe yok testte yapmıyorum birden kanamam oldu ama yok öyle bi sancı gittim kimyasalda olabilir adette dediler her kadında olur yılda bir falan yaptılar gönderdiler beni sonra hastalığım bitti bida geciktim ben gittim bu sefer pco var dediler prolaktin yüksekti mr falan istendi ilaç falan verilmedi strestendir dedi mr 3 ay vardı zaten bişe yoksa bile olur o süreçte hangi akla hizmetse bana kadın d. Hapı verdi 2 ay kullan gel diye ben bebek diyorum siz bana bunu veriyosunuz dedim bunu bırakınca hamile kalcan dedi aslı yok ben evlendikten sonra ne var ne yok arastırmışım zaten tuttum o ay bitkisel kürler pozisyonlar ilaçlar yükledim kendime yumurtlamada test pik olmadı ama takvimdeki günde akıntı oldu falan fazla takılmadan işi sağlama alıyım diye hergün denedim o yüzden olursa olur artık napıyım dedim saldım düşmedim üstüne ama yumurtlama günğ herşeyi kestim ben şüphe edip bitkiselide içmedim 7 gün kala test yaptım silik 3 gün kala yaptım negatifti umudu kesmiştim adetten 10 gün geçti yine gecikmedir diye umursamadjm bide o esnada ev taşıma falan işimiz vardı tarlusal kullancaktım hissettim sanki var diye sonra pskolojiktir üzmeyim kendimi test yapmayım falan derken zaman geçti öyle ve kan verdim öğrendim.. sonra gidişat tozuttu zaten iyidi başta değer olsun güzeldi mucizeme şükrettim geç döllenme dediler ama uymadı dedikleri o ordan onu dedi bu burdan bunu dedi derken sonuç iyidi başta kese güzel bebek oluştu hastanede yattım leke yüzüdnen ilaçlar falan yat dediler dayanamadım Rabbime bırakıp çıktım gelişimi yavaş demişlerdi sonra tkrar gittim gayet iyi güzel gelişi uyum falan kalp atışı derken kalpten 2 gün sonra aslında geçen hafta ölmüş karnımda onu öğrendim aldırmam dursun dedim çıktım akşama beni aradılar ve beni zehirlemeye başlıyomuş öyle dediler hastaneye giderken ben gidesim yok diyodum bişe yoktu o kafayla ne zaman hastaneye yattım ilaç verildi tamam gidiyo hamile değilim artık dedim kendime.. öylelikle kaybettim işte sonrada düzen tutmadım bakalım iyim falan diyorumda yerdemiyim göktemiyim belli değil şuan..
Sabrediyorum bekliyorum bakalım halimize şükür neleri var ama herşey üstüme üstüme geliyor stres yapmayım diyorum takdiri ilahi diyorum dua ediyim tevekkül ediyim isyan etmeyim şu 1 hafta geçsin tekrar başlayım kullandıklarıma diye düşünüyorum Rabbim süprizini verecek 2021 e hamiş gircez inşAllah diyorum sağlıkla kucağımıza alcaz güzel olcak herşey diyorum ama gel gör ki bide bunu beynime anlat. Öyle işte biraz doluyum uzun yazdım kusura bakmayın... 🤗🌹
Sanada çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda tekrar nasip olur gerçekten baya zor şeyler yasamissin sende kac gün geçti üzerinden düşüğün

Merhaba kolay gelsin son adetim 7ekimdeydi 28 günde bir adet oluyorum normalde 4 de olmam lazımdı olmadım hala bekliyorum test yapmadım akıntım su gibi geliyor ıslatıyor iç çamaşurumu acaba bi bilginiz varmı ne olabilir normalde yumurta takıbi yaptırıyorum geçer ay gitmedim ara vermiştim. 4 kere yumurta takibi yaptım

Merhaba kolay gelsin son adetim 7ekimdeydi 28 günde bir adet oluyorum normalde 4 de olmam lazımdı olmadım hala bekliyorum test yapmadım akıntım su gibi geliyor ıslatıyor iç çamaşurumu acaba bi bilginiz varmı ne olabilir normalde yumurta takıbi yaptırıyorum geçer ay gitmedim ara vermiştim. 4 kere yumurta takibi yaptım
Bu ay takip etmedim akışına bırakmıştım

Sanada çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda tekrar nasip olur gerçekten baya zor şeyler yasamissin sende kac gün geçti üzerinden düşüğün
Teşekkür ederim inşAllahh..
Bunlar sadece kısaca son aylarımda olan yazıya döküp sığdırabildiklerim canım en çok izi yarası kalan sanırım bütün gücü hereşeye yetirdim buna gelince güçsüzlüğümle kimsesizliğimle kaldım anlıcağın.. geçmiş geçti yinede ama bu geçmez heralde.. neyse Bugün 23 Gün oldu.

Merhaba canm hoşgeldin mevsimsel ve strese bağlı olarak 1 2 gün normal oluyor adet gecikmelerinde hatta bazılarında bu süre zarfını geçiyorda.. 2 gün daha gelmezse bi tes yapın bence bu akıntı da normalde olabilir bişeyin belirtiside. sıkıntınız varmı yoksa öylesine mi yumurtlama takibi yaptırdınız ?

Yok onu hiç denemedim. Bu ay da ilaç kullandığım için ilaçla beraber yapmak istemedim🙁
Her insan bir olmuyor tabikii bünye farklıdır bende bişe yapmayan sizde bieş yapabilir bilmek lazım yani neyin ne olduğunu sonuçta kaş yaparken göz çıkarmayalım diye bende ilaçla birlikte kullanmıştım 1 den fazla bitkisel kür..
Sizin ilaç neydi ?

Bat 9 Eylül 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve son olarak battan önce laparoskopi oldum hiç yok çocuğum gebeliği zorlayan tüp sıkıntı idi laparoskopi oldum beklemedeyim eğer hamile değilsem tüp Bebek yaptırcam 2 kere test yaptım negatif ti yarın bidaha yapıp söktürücü kullanmayı düşünüyorum
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. tez vakitte mucizelerimiz bize haber verir Rabbimn izniyle eşine bakıldımı ?
Dr. Ne diyor ? Adetin ne kadar gecikti 9 eylül yazmışsın ama doğrumu çünkü baya olacak belirtisi falan yokmu ?
İlaç kullanımı flan varmı ?

Ben 1 hafta geçtikten sonra ilişkiye girdim ve korunmadım daha kolay olur derler o yüzden. Sonrasında akıntım tekrar başladı 1 hafta daha oldu kesildi ve tekrar ilişkiye başladım bu ay gelirse Rabbimin mükafatı çünkü kürtajdan beri antibiyotik kullanıyorum ve yarın diş çekimim var inşAllah varsa bile bişe olmaz bu ay es geçiyorum takmıyorum o kadar ilaca falan olmaz diye düşünüyorum bi yandanda 2 3 gün soğan suyu bitkisel kür falan derken uyguladım sonra saldım bu ay zaten olmaz diye bi yandanda Rabbim verdikten sonra diyorum engelmi tanır bu ay şansa önümüzdeki ay tam anlamıyla başlıcam bakalım ama bu ay olursada Rabbimden istediğim sağlıkla gelir inşAllah..
Rabbim en çok istediğin şeyi vermeden önce imtihan edermiş daha güzelini vermek için bende onla sakinliyorum belkide daha kötü olcaktı Rabbim aldı diye.

Teşekkür ederim inşAllahh..
Bunlar sadece kısaca son aylarımda olan yazıya döküp sığdırabildiklerim canım en çok izi yarası kalan sanırım bütün gücü hereşeye yetirdim buna gelince güçsüzlüğümle kimsesizliğimle kaldım anlıcağın.. geçmiş geçti yinede ama bu geçmez heralde.. neyse Bugün 23 Gün oldu.
Güçlü olmalıyız canım evet zor şeyler yasadik ama bitti artık İnşallahh mutlu haberler vereceğiz birbirimize ve herşey güzel olacak

Güçlü olmalıyız canım evet zor şeyler yasadik ama bitti artık İnşallahh mutlu haberler vereceğiz birbirimize ve herşey güzel olacak
İnşAllah canım her değerde üst üstte yaşadığım o mutluluğu gözümün dolmasını falan kucağıma alırkende yaşarım.. 👼🤦‍♀️🤷‍♀️ hepimiz bu ay önümüzdeki ay mutlu haberi birbirimize verelim Rabbimn izniyle inşAllah sağlıklı bebişler nasip olsun hepimize. 🤩🤰🤱

Ben 1 hafta geçtikten sonra ilişkiye girdim ve korunmadım daha kolay olur derler o yüzden. Sonrasında akıntım tekrar başladı 1 hafta daha oldu kesildi ve tekrar ilişkiye başladım bu ay gelirse Rabbimin mükafatı çünkü kürtajdan beri antibiyotik kullanıyorum ve yarın diş çekimim var inşAllah varsa bile bişe olmaz bu ay es geçiyorum takmıyorum o kadar ilaca falan olmaz diye düşünüyorum bi yandanda 2 3 gün soğan suyu bitkisel kür falan derken uyguladım sonra saldım bu ay zaten olmaz diye bi yandanda Rabbim verdikten sonra diyorum engelmi tanır bu ay şansa önümüzdeki ay tam anlamıyla başlıcam bakalım ama bu ay olursada Rabbimden istediğim sağlıkla gelir inşAllah..
Rabbim en çok istediğin şeyi vermeden önce imtihan edermiş daha güzelini vermek için bende onla sakinliyorum belkide daha kötü olcaktı Rabbim aldı diye.
Kesinlikle öyle canım Rabbim aldıysa var bı bildiği
Valla bana kontrol e gerek yok dediler çok kanama olmazsa dediler,ilişki falan hiç sormadım kanama sadece kahve leke geldi bugün yarın biter heralde canım valla böyle birbimize destek oluruz ne güzel inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza versinde bi kaç ay geç fark etmez hayırlısıyla olsun canım seninde İnşallahh

Kesinlikle öyle canım Rabbim aldıysa var bı bildiği
Valla bana kontrol e gerek yok dediler çok kanama olmazsa dediler,ilişki falan hiç sormadım kanama sadece kahve leke geldi bugün yarın biter heralde canım valla böyle birbimize destek oluruz ne güzel inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza versinde bi kaç ay geç fark etmez hayırlısıyla olsun canım seninde İnşallahh
Amin inşAllah.
Eğer tüm aldılarsa seninkini ve ilaç vermedilerse düşürmek için güvenerek kontorle gerek yok demişlerdir ben gece ilaç verildi vajinadan sabaha karşı 2 bucuk saat suni sancı çektim sonra gitti hep derken iki parça kalmış ona kürtaja aldılar ilaçsız.. Seninki iyimiş yine benim 1 hfta kanamam sürdü çok olmasada bitmedi sonra kesildi ilişkiden sonra yani kanaama kesildikten 3 gün sonra falan tekrar başladı bu seferki farklıydı enfeksiyon falan diye düşündüm fazla önemsemedim çünkü denilenleri bendede öyleşans vardır beni bulur direk olumsuzluk pozitif düşünsemde dedim enfwksiyon galiba arastırıyorum falan rahm ağzı enfeksiyon falan cıkıyor dedim netten zaten bi halt olmaz boşver sonra oda 1 hafta sürdü ben kulağım için antibiyotik kulkanımına başladım oda iyi gelmiş olabilir diye düşünüyorum ondan sonrada biraz sarı akıntı oldu şimdilik bişey yok şükür bakalım..

Bana bi dilalti bide vajinal 2 ilaç verdiler 1 saat sonra kürtaj a girdim tamamen bayilttilar ne olduğunu ne yaptıklarını bilmiyorum valla şuan durum öyle sonra tekrar gelirse kanama bilemiyorum valla canım antibiyotik çok önemli ama ya enfeksiyon a çok açık oluyoruz çünkü

X