- 5 Ekim 2020
- 1.396
- 1.590
- 30
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Arkadaşlar şimdi test yaptım prodictor hızlı sonuç olandan. Anında ikinci çizgi çıktı güvenmeli myiim hamile myiim? Görüntü eklemeye çalıştım eklenmiyor çok net 2 çizgiİnşallah vardır canım.. Test yaptın mı ?
Sence?Arkadaşlar şimdi test yaptım prodictor hızlı sonuç olandan. Anında ikinci çizgi çıktı güvenmeli myiim hamile myiim? Görüntü eklemeye çalıştım eklenmiyor çok net 2 çizgi
Ay olur mu öyle şey hepimizin farklı bir imtihanı var problemlerimiz ayrı olsada isteklerimiz ortak sen sonuçta hamile kalabilmişsin bu da güzel bir şey en önemli olan kalabilmen bu dünyada evladının yiyecek ekmeği yokmuş Allah tez vakitte nasip etsin Allah ım güzel duygularla bu acılarını unuttursun. İnanın benim şuan düşük yapmayı geçtim hamile kalabilmem bile çok mucizevi duruyor. İnanın test bile yapmaya hevesim kalmadı değil gebelik testi ovulasyon testleri bile yapmak istemiyorum çünkü içimde hiç o kan değerinde hamileliği testlerde çift çizgiyi göremicekmişim gibi geliyor her namaza duruşumda ümidim artıyor ama sonra da kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. Allah büyük korktuğu başına gelirmiş insanın benim geldi maalesef inşallah daha da yıpranmam. Çünkü inanın kendimi ölü gibi hissediyorum nasıl toparlanacam bilmiyorumTeşekkür ederim Rabbim kmseye yaşatmasın ben kardeşimi büyüttüm hiperaktifti baya baba yok tabi anne çalışıyor sen bütün hayatını geride bırakıp çocuk yaşta bebek üstlenmişsin evlilik dşünmüyodum ama millet diyince işte bebe tecrübesi falan aman gidin evlenmem evlenirsemde 2 sene çocuk yok yıldım kardeşimden falan diyodum :) bana ilk ayda hamile kalırsın sen diyolardı tabi o dönem hiç bilgim yok böyle hamilelik kadınsal falan aman kalmam falan diyodum baştan atıyodum isteyince olur vs. Evlendim ilk ay adet gecikti kesin hamileyimdir dedim nası sevinç ama istek falan insan başına geçince bi ay olmasa niye olmadı diye başlıyor zaten güya ben düşünmüyodum kendi olunca farklı oluyomuş sonra doktor hiç düşünmedim çünkü skıntım yoktu benim adetlerim olsun falan anormal bi durumum yoktu 2 ay oldu gecikeli baktım bişe yok testte yapmıyorum birden kanamam oldu ama yok öyle bi sancı gittim kimyasalda olabilir adette dediler her kadında olur yılda bir falan yaptılar gönderdiler beni sonra hastalığım bitti bida geciktim ben gittim bu sefer pco var dediler prolaktin yüksekti mr falan istendi ilaç falan verilmedi strestendir dedi mr 3 ay vardı zaten bişe yoksa bile olur o süreçte hangi akla hizmetse bana kadın d. Hapı verdi 2 ay kullan gel diye ben bebek diyorum siz bana bunu veriyosunuz dedim bunu bırakınca hamile kalcan dedi aslı yok ben evlendikten sonra ne var ne yok arastırmışım zaten tuttum o ay bitkisel kürler pozisyonlar ilaçlar yükledim kendime yumurtlamada test pik olmadı ama takvimdeki günde akıntı oldu falan fazla takılmadan işi sağlama alıyım diye hergün denedim o yüzden olursa olur artık napıyım dedim saldım düşmedim üstüne ama yumurtlama günğ herşeyi kestim ben şüphe edip bitkiselide içmedim 7 gün kala test yaptım silik 3 gün kala yaptım negatifti umudu kesmiştim adetten 10 gün geçti yine gecikmedir diye umursamadjm bide o esnada ev taşıma falan işimiz vardı tarlusal kullancaktım hissettim sanki var diye sonra pskolojiktir üzmeyim kendimi test yapmayım falan derken zaman geçti öyle ve kan verdim öğrendim.. sonra gidişat tozuttu zaten iyidi başta değer olsun güzeldi mucizeme şükrettim geç döllenme dediler ama uymadı dedikleri o ordan onu dedi bu burdan bunu dedi derken sonuç iyidi başta kese güzel bebek oluştu hastanede yattım leke yüzüdnen ilaçlar falan yat dediler dayanamadım Rabbime bırakıp çıktım gelişimi yavaş demişlerdi sonra tkrar gittim gayet iyi güzel gelişi uyum falan kalp atışı derken kalpten 2 gün sonra aslında geçen hafta ölmüş karnımda onu öğrendim aldırmam dursun dedim çıktım akşama beni aradılar ve beni zehirlemeye başlıyomuş öyle dediler hastaneye giderken ben gidesim yok diyodum bişe yoktu o kafayla ne zaman hastaneye yattım ilaç verildi tamam gidiyo hamile değilim artık dedim kendime.. öylelikle kaybettim işte sonrada düzen tutmadım bakalım iyim falan diyorumda yerdemiyim göktemiyim belli değil şuan..
Sabrediyorum bekliyorum bakalım halimize şükür neleri var ama herşey üstüme üstüme geliyor stres yapmayım diyorum takdiri ilahi diyorum dua ediyim tevekkül ediyim isyan etmeyim şu 1 hafta geçsin tekrar başlayım kullandıklarıma diye düşünüyorum Rabbim süprizini verecek 2021 e hamiş gircez inşAllah diyorum sağlıkla kucağımıza alcaz güzel olcak herşey diyorum ama gel gör ki bide bunu beynime anlat. Öyle işte biraz doluyum uzun yazdım kusura bakmayın...
Bi sıkıntımız yok çok şükür 2 yıldır evliyimMerhaba canm hoşgeldin mevsimsel ve strese bağlı olarak 1 2 gün normal oluyor adet gecikmelerinde hatta bazılarında bu süre zarfını geçiyorda.. 2 gün daha gelmezse bi tes yapın bence bu akıntı da normalde olabilir bişeyin belirtiside. sıkıntınız varmı yoksa öylesine mi yumurtlama takibi yaptırdınız ?
Az troitim vardi çok şükür düzenlendi o bitti 6 ay ilaç içtim bitti de bakalım baya oldu biteli ağustosta takip yaptık çatladı ama tutmadı sanırım sonra dedim ara verilen bi al gitmedim adet olursan birdahaki takip yapıcam testlerimiz çok şükür çok iyiBi sıkıntımız yok çok şükür 2 yıldır evliyim
Ben bu ay ilk defa klomen +ovitrelle kullandım.Her insan bir olmuyor tabikii bünye farklıdır bende bişe yapmayan sizde bieş yapabilir bilmek lazım yani neyin ne olduğunu sonuçta kaş yaparken göz çıkarmayalım diye bende ilaçla birlikte kullanmıştım 1 den fazla bitkisel kür..
Sizin ilaç neydi ?
Benimde yazarmisiniz bende istiyorum 6,5yasinda birntane oğlum varMerhabalar
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan ekim kasım hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..tatmayan herkes o mutluluğu tatması dileğiyle. Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
Listeye eklenmek isteyen beni etiketleyebilir.
Aktif olmayan listeden kaldırılacaktır.
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
1. Soru ^
BAT tarihi
Kaçıncı çocuk
Gebelik için neler yaptınız
Ne kadarlık evlisin
Gebeliği zorlaştıran durumun varmı
Yumurtlama takibi nasıl oldu ve son olarak Gebelik ne zaman öğrenildi ve nasıl bi yol izlenildi ?
☆
H Hasbelkader340 BAT : 14.11.20
@Mevacaa BAT : 11.11.20
@toowarmtoocool BAT : 06.11.20
Gdkd BAT : 05.11.20
@Sinoplu17 BAT : 19.11.20
@Tambikedi BAT : 13.11.20
@Pussuk BAT : 25.11.20
@sevdalikus BAT : 01.12.20
@Kaktusluk BAT : 18.11.20
@PpAaSs BAT : 22.11.20
@bitkiselhayat BAT : 22.11.20
@Lazzzzzz53 BAT : 08.11.20
@janabobc BAT : 10.11.20
@NaaNaa BAT : 10.11.20
@borasu BAT : 18.11.20
@IlyZcn BAT : 17.11.20
@Doganftm BAT : 10.11.20
@GulYuzlumm BAT : 11.11.20
@skylight06060606 BAT : 13.11.20
@didonutella BAT : 20.11.20
@Cemren0604 BAT : 08.11.20
@Roseee12 BAT : 02.11.20
@jikarinzku BAT :02.11.20
Gereksiz06 BAT : 05.11.20
@eylulyorgunu BAT : 11.11.20
@Blacklight BAT : 14.11.20
mutluuugizz BAT : 23.11.20
@Ftmanur BAT : 17.11.20
busebarci BAT : 16.11.20
A AFonat BAT : 19.11.20
M Merven5 BAT: 01.12.20
Bence daha tam olmamış canım 2 gün içinde inşallah yapmaya devam et yumurtlama günü ve ardından 3 gün beraber ol eşinle. Rabbim gönlüne göre versinArkdaşlar 24 gün oldu ovülasyon yapıyorum daha sanırım yeni pik oldu, sizce olmuşmu üstteki dün,
Canım eksik bilgi vermeyim( araştıra araştıra uzman olmamıza az kaldıArkdaşlar 24 gün oldu ovülasyon yapıyorum daha sanırım yeni pik oldu, sizce olmuşmu üstteki dün,
Şimdi tekrar yaptım testi yine anında iki çizgiŞükür hamilesin inşallah
Hayırlı olsun sagsalim kucağınıza alırsınız inşallahŞimdi tekrar yaptım testi yine anında iki çizgişükürler olsun Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
Aminn çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin yokluğunu aratmasın inşallahHayırlı olsun sagsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Hoşbuldum canım inşallah cümlemizin meleği gelsin hayırlı zamanda evet bakıldı testler normal her gittiğimde pco diyo doktor düzensiz bı adetim var evlendigimden beri evet 9 Eylül ameliyat sonra si sadece bidaha olmadı halen negatif belirti vs de yok tiroid ilacı ve folik asit kullanıyorum sadeceMerhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. tez vakitte mucizelerimiz bize haber verir Rabbimn izniyle eşine bakıldımı ?
Dr. Ne diyor ? Adetin ne kadar gecikti 9 eylül yazmışsın ama doğrumu çünkü baya olacak belirtisi falan yokmu ?
İlaç kullanımı flan varmı ?
Valla seni bayıltmışlar yine bana dilaltı 3 ilaç vajinal 2 ilaç 5 serum verdiler suni sancı verdiler tam herşey geçti derken normal olarak kürtaja aldılar. RABBİM kmseye yaşatmasın..Bana bi dilalti bide vajinal 2 ilaç verdiler 1 saat sonra kürtaj a girdim tamamen bayilttilar ne olduğunu ne yaptıklarını bilmiyorum valla şuan durum öyle sonra tekrar gelirse kanama bilemiyorum valla canım antibiyotik çok önemli ama ya enfeksiyon a çok açık oluyoruz çünkü
Gözün aydın hayırlı olsun var canm Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah topiğimizin ikinci hamişi sağlıkla kucağına al annesi meleğini rahat ol güzel haberlerle gel herzaman Rabbim'n izniyle bizede duâ et..Arkadaşlar şimdi test yaptım prodictor hızlı sonuç olandan. Anında ikinci çizgi çıktı güvenmeli myiim hamile myiim? Görüntü eklemeye çalıştım eklenmiyor çok net 2 çizgi
Dr. Gittin mi tarlusal falan kullansan eğer yoksa bebiş inşAllah mucizen olur ama bu kadarda uzatma arayı canım Rabbim şifa versin tez vakitte..Hoşbuldum canım inşallah cümlemizin meleği gelsin hayırlı zamanda evet bakıldı testler normal her gittiğimde pco diyo doktor düzensiz bı adetim var evlendigimden beri evet 9 Eylül ameliyat sonra si sadece bidaha olmadı halen negatif belirti vs de yok tiroid ilacı ve folik asit kullanıyorum sadece
İnşAllah emeğinizin karşılığını nasip eder Rabbim.Ben bu ay ilk defa klomen +ovitrelle kullandım.
haklısınız bilmek gerek iyice.
Merhaba canım Allah bağışlasın hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Benimde yazarmisiniz bende istiyorum 6,5yasinda birntane oğlum var
Adetim 3kasim 2020