Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 17.11.20 ekler misin canım

Bat 23 kasım
4 aydır çocuk istiyoruz
Eşimde sperm azlığı var
Doğal yolla zor duruyor ama içimden hem umudu hemde umutsuzluğu atamıyorum.
Ovulasyonla 3.takibim olacak
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. stres en büyük etken sakın strese firme tevekkül et burda neleri var hepside anne oldu maşAllah sende olursun. Bulup kaybetmek dahada zor anlıyorum seni kokay değil dediklerim ama birazda sabret en güzel anda çiçeklenicen.. bitkisel kür falan denedin mi ?

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. hayırlısıyla güzel haberlerini alalım. Bitkisel kür falan denedin mi ?

Klomen erkeklerde ters tepki yapıyor. Bitkiseller en iyisi. Bide bi vitamin vardı adını unuttum oda iyi geliyor. Keçiboynuzu arısütü poleni duydum ama diğerlerini duymadım kaç yaparken göz çıkartmayın canım havucun falanda başka işlevleri var aktarcıdaan bilgi alman en iyisi belkide sormuşsundur bilemem fikrimi söylemek istedim inşAllah bian önce hayırla haberini alırız hepimiz 2021 e hamiş girelim sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah.. maşAllah Rabbim başka sıkıntı vermesin.

Dr. Gittin mi ? Amin inşAllah canım..

Aslan perçemide tavsiye edebilirim bana bayaa iyi gelmişti. Testlere güven olmuyor. Yumurtlama akıntısını gördüğün zaman tamam Sen elinden geldiği kadar günleri değerlendir hatta yapabilirsen..

Merhaba canım ilkinde benim belirtilerimde böyle idi. Umutlandırmak istemem kimisi piskolojik oluyor kimisi yumurtlama zamanını böyle geçiriyor.. bu kadar erken belli etmez normalde benimde bildiğim ama anlamış değilim nası olduğunu vücut algıladığı içinmi artık neyse bize sinyal veriyo sanırım.. maleseff ben kaybettim benimki mucize gibi bişeydi zaten ilaçlar falan karışık bi hikaye bugün 22 gün oldu :) yani demem o ki biliyorum zor ama lütfen stres yapma yaptığın zaman etkiliyosun beyin onu zararlı bişey sanıp atmaya çalışıyor. Ye iç eğlen takılma ve zamana bırak hasta olmazsan zaten vardır adetin gecikince test yaparsın ona göre kan verir kesin sonuç alırsın ha adete 4 5 gün kala yap testi inşAllah ondada silik çizgiyi görürsün zaten ama erken öğrenmek pişmanlıktır insan dahada stresli oluyor zaman geçmiyor Rabbim kmseye yaşatmasın bişe olcakmı diye diye kendi kendini yiyor yani ve iyi dr. Git şunuda ekliyim çok dr. Gitmekde iş değil Tamam verende alanda RABBİM ama benim bunlardan ağzım yandı o yüzden söylemek istedim, keşke bende uygulayabilseydim belki daha iyi olurdu ama kısmeti varsa nasip ediyor RABBİM halimize şükür ne anne olmak isteyenler var.. inşAllah bu güzel haberi hepimiz birbirimize veririz sağlıklada kucağımıza alırız.

Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Evet her şeyi deniyoruz keçiboynuzu kürü havuç kürü çoban çökerten çakşır suyu bamya tohumu arısütü bal polen Ve proxeed plus kullanıyor

Aktardan önce doktor onayıyla kullanıyoruz teşekkür ediyorum Aminnnn Tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım bize . İsteyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim

Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Evet her şeyi deniyoruz keçiboynuzu kürü havuç kürü çoban çökerten çakşır suyu bamya tohumu arısütü bal polen Ve proxeed plus kullanıyor
Rica ederim.. MaşAllah Rabbim bian önce güzel haberi aldırsın kuzm size Sağlıkla kucağımıza alalık inşAllah hepimiz. Ama hepsini birden kullanmak ağır gelebilir kaş yaparken göz çıkarmamak lazım burda okumuştum keçi boynuzu birinin eşinde ters etki yapmış o yüzden söylemek istedim. Nasıl gidiyor süreç ? Bende çakşır çayı aldım ama ne ne değildir bilmeden kullanmak istemedim eşime bu ayın sonuna belli olcak eğer normalde oynamak istemem değerleriyle gerçi etki edermi zarar konusunda bilmiyorum ama bakalım bekleyip görcez Rabbim geri çevirmesin duâlarımızı inşAllah Sevgiler

Kizlar merhaba.. adete 6 gün kaldi bugün kahverengi kan gibi ama daha yoğun bi akıntım oldu. Kistim yok 2 ay önce muayene oldum. Acaba iceride kalan kan birikintisi midir bu.kist olusmus olabilir mi ya da iki ayda. Hic boyle bi durum yaşamadım. Sizin bi bilginiz var mi. Agrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…