Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı olsun amh falan sormuştum bunlar hsg nasıl oluyor acısı falan işlemi ?
Hsg yi anestezili yaptırdım hiç acı olmadı. Zaten 3-4 dk uyuyorsun anestezi dediğim de, öyle ağır bir şey değil. Hiçbir şey hissetmedim çok rahattı

Bat 23 kasım
4 aydır çocuk istiyoruz
Eşimde sperm azlığı var
Doğal yolla zor duruyor ama içimden hem umudu hemde umutsuzluğu atamıyorum.
Ovulasyonla 3.takibim olacak
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Bat 23 kasım
4 aydır çocuk istiyoruz
Eşimde sperm azlığı var
Doğal yolla zor duruyor ama içimden hem umudu hemde umutsuzluğu atamıyorum.
Ovulasyonla 3.takibim olacak
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Allah gönlüne göre versin canım. Eşin yada sen kür takviye vitamin vs kullaniyo musunuz? Hic sperm olmayınca zor ama az olmasi durumunda artırılabilir diye biliyorum forumlarda gördüğüm kadarıyla

Allah gönlüne göre versin canım. Eşin yada sen kür takviye vitamin vs kullaniyo musunuz? Hic sperm olmayınca zor ama az olmasi durumunda artırılabilir diye biliyorum forumlarda gördüğüm kadarıyla
16 milyondu sperm sayımız klomen kullandı 4 milyona düştü ileri hareketlilik %40 bir tek sayımız problemli klomeni bıraktı eşim 2 aydır proxeed plus kullanıyor hergün keçiboynuzu kürü havuç suyu bamya tohumu çoban çökerten kapsülü ve arısütü bal poleni kullanıyor inşallah tekrar düzelir ama doktorların dediğine göre 70 günde bir sperm yenileniyormuş daha 2.aydayız inşallah faydasını görürüz. Ben bir şey kullanmıyorum çok şükür bir problemim yokmuş

Aa klomen erkeklere de mi veriliyo ilk kez duydum erkek sorunlarindan pek anlamıyorum ama kullandigi seylerin etkili olduğunu biliyorum canim insallah en kısa zamanda fayda görürsünüz

Aa klomen erkeklere de mi veriliyo ilk kez duydum erkek sorunlarindan pek anlamıyorum ama kullandigi seylerin etkili olduğunu biliyorum canim insallah en kısa zamanda fayda görürsünüz
Evet hormon probleminde veriyorlar keşke vermeseydi o ayrı . İnşallah canım ya

Anladım tşk ederim bi bayan özelde ücretli ve devlette dr. İsterse yaptırabiliyoruz toksa olmuyor demişti o yüzden sordum
Ben hsg ye karar verince doktorum ile görüştüm yer önermesi için. Doktorumun özel muayenehanesi var hastanede öalışmıyor. Ama bu tür işlemler için anlaşmalı olduğu yeri önerdi. Çok rahat bir işlemdi anestezili oldu

Merhaba kızlar, bende 14 aylık evliyim, 2 aydır çocuk düşünüyoruz korunmayı bıraktık, ovülasyon testi yapıyorum, ikinci yapıyor oluşum ama bugün adetimin 21 günü yumurtlama olmadı daha pik göremedim sizce neden böyle oldu inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay

Merhaba, bende ovülasyon testi yapıyorum, bugün adetimin 21 günü daha henüz pik göremedim geçen ay adetimin 14 üncü günü görmüştüm. Bu ay neden olmadı çözemedim. Normalmidir acaba bu arada propolis, arı sütü, polen, bal karışımı aldım kullanmaya başlayacağım inşallah faydasını görürüm

Ovulasyon testi denedigim ilk ay benim de 14ünde sonraki aylar 22-24 ü gıbi oldu. Adet döngün uzunsa olabiliyor öyle benim 33-35 gün arasi mesela. Önemli olan pik görmek, adete kadar devam et kullandığın takviyeler mutlaka yumurta büyümesine ve kalitesine olumlu yönde etki eder ama stres tam tersi yönde

İçim rahatladı şuan biraz, çok araştırma yaptım bir türlü bulamadım, bikaç gündür biraz stres yaptım ister istemez neden yumurtlayamadım diye. İnşallah yumurtalarım bu arada sizin kaçıncı deneyişiniz?

4. Ay benim bu ay da olmadi sanırım bat yakın testler negatif. Özellikle pko varsa yumurtlama biraz geç oluyo ama önemli olan olması

H Hasbelkader340
-İlk çocuk
-Gebelik için 7 ay normal yolla denedim. Bu ay da doktor klomen+ çatlatma iğnesi yaptı. (2 gün önce) şuan beklemedeyim . Bat:16 kasım
-2 yıllık evliyim
-pco var (35-38 günde bir regl oluyorum)
- bu ay yumurta takibi yapıldı

Merhaba. Ben de bir yıllık evliyim de acaba eşinize sperm testi yapildi mi . Biz henüz yaptırmadık. 6 aydir bebek düşünüyoruz.
Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Canım inşallah hamilesindir okuduklarima göre hamilelik belirtileri ama benim de yumurtlama döneminden sonra kaşık ağrılarım bitmiyor regl olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…