-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Hsg yi anestezili yaptırdım hiç acı olmadı. Zaten 3-4 dk uyuyorsun anestezi dediğim de, öyle ağır bir şey değil. Hiçbir şey hissetmedim çok rahattıAnladım canım hayırlısı olsun amh falan sormuştum bunlar hsg nasıl oluyor acısı falan işlemi ?
Dr. İsteyince direk yapılıyor demi kendimiz yaptıramıyoruz galibaHsg yi anestezili yaptırdım hiç acı olmadı. Zaten 3-4 dk uyuyorsun anestezi dediğim de, öyle ağır bir şey değil. Hiçbir şey hissetmedim çok rahattı
Yaptırabilirsin kendi isteğinle. Bana dr önermedi. Ben kendim istedimDr. İsteyince direk yapılıyor demi kendimiz yaptıramıyoruz galiba
Anladım tşk ederim bi bayan özelde ücretli ve devlette dr. İsterse yaptırabiliyoruz toksa olmuyor demişti o yüzden sordumYaptırabilirsin kendi isteğinle. Bana dr önermedi. Ben kendim istedim
Allah gönlüne göre versin canım. Eşin yada sen kür takviye vitamin vs kullaniyo musunuz? Hic sperm olmayınca zor ama az olmasi durumunda artırılabilir diye biliyorum forumlarda gördüğüm kadarıylaBat 23 kasım
4 aydır çocuk istiyoruz
Eşimde sperm azlığı var
Doğal yolla zor duruyor ama içimden hem umudu hemde umutsuzluğu atamıyorum.
Ovulasyonla 3.takibim olacak
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
16 milyondu sperm sayımız klomen kullandı 4 milyona düştü ileri hareketlilik %40 bir tek sayımız problemli klomeni bıraktı eşim 2 aydır proxeed plus kullanıyor hergün keçiboynuzu kürü havuç suyu bamya tohumu çoban çökerten kapsülü ve arısütü bal poleni kullanıyor inşallah tekrar düzelir ama doktorların dediğine göre 70 günde bir sperm yenileniyormuş daha 2.aydayız inşallah faydasını görürüz. Ben bir şey kullanmıyorum çok şükür bir problemim yokmuşAllah gönlüne göre versin canım. Eşin yada sen kür takviye vitamin vs kullaniyo musunuz? Hic sperm olmayınca zor ama az olmasi durumunda artırılabilir diye biliyorum forumlarda gördüğüm kadarıyla
Aa klomen erkeklere de mi veriliyo ilk kez duydum16 milyondu sperm sayımız klomen kullandı 4 milyona düştü ileri hareketlilik %40 bir tek sayımız problemli klomeni bıraktı eşim 2 aydır proxeed plus kullanıyor hergün keçiboynuzu kürü havuç suyu bamya tohumu çoban çökerten kapsülü ve arısütü bal poleni kullanıyor inşallah tekrar düzelir ama doktorların dediğine göre 70 günde bir sperm yenileniyormuş daha 2.aydayız inşallah faydasını görürüz. Ben bir şey kullanmıyorum çok şükür bir problemim yokmuş
Evet hormon probleminde veriyorlar keşke vermeseydi o ayrı . İnşallah canım yaAa klomen erkeklere de mi veriliyo ilk kez duydumerkek sorunlarindan pek anlamıyorum ama kullandigi seylerin etkili olduğunu biliyorum canim insallah en kısa zamanda fayda görürsünüz
Ben hsg ye karar verince doktorum ile görüştüm yer önermesi için. Doktorumun özel muayenehanesi var hastanede öalışmıyor. Ama bu tür işlemler için anlaşmalı olduğu yeri önerdi. Çok rahat bir işlemdi anestezili olduAnladım tşk ederim bi bayan özelde ücretli ve devlette dr. İsterse yaptırabiliyoruz toksa olmuyor demişti o yüzden sordum
Merhaba, bende ovülasyon testi yapıyorum, bugün adetimin 21 günü daha henüz pik göremedim geçen ay adetimin 14 üncü günü görmüştüm. Bu ay neden olmadı çözemedim. Normalmidir acabaOvulasyon testi kullandim ilk günden beri, her ay pik de görüyorum pikten 1-2 gün önce de yumurtlama akıntısı oluyo zaten. Genelde adetin 20-23. Günlerinde oluyo pik. Bal tarçın çörekotu nun oranı var suan aklimda değil ama sanirim 10 yemek kaşığı hakiki bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığı öğütülmüş çörekotu karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı yiyodum. Miktarlardan tam emin değilim forumdan araştırabilirsin. 2 ay yedim böyle, naturallen macunda bunlar dahil baska seyler de var insallah o fayda eder
Ovulasyon testi denedigim ilk ay benim de 14ünde sonraki aylar 22-24 ü gıbi oldu. Adet döngün uzunsa olabiliyor öyle benim 33-35 gün arasi mesela. Önemli olan pik görmek, adete kadar devam et kullandığın takviyeler mutlaka yumurta büyümesine ve kalitesine olumlu yönde etki eder ama stres tam tersi yöndeMerhaba, bende ovülasyon testi yapıyorum, bugün adetimin 21 günü daha henüz pik göremedim geçen ay adetimin 14 üncü günü görmüştüm. Bu ay neden olmadı çözemedim. Normalmidir acababu arada propolis, arı sütü, polen, bal karışımı aldım kullanmaya başlayacağım inşallah faydasını görürüm
İçim rahatladı şuan biraz, çok araştırma yaptım bir türlü bulamadım, bikaç gündür biraz stres yaptım ister istemez neden yumurtlayamadım diye. İnşallah yumurtalarımOvulasyon testi denedigim ilk ay benim de 14ünde sonraki aylar 22-24 ü gıbi oldu. Adet döngün uzunsa olabiliyor öyle benim 33-35 gün arasi mesela. Önemli olan pik görmek, adete kadar devam et kullandığın takviyeler mutlaka yumurta büyümesine ve kalitesine olumlu yönde etki eder ama stres tam tersi yönde
Evet bende şuan bu durumdayım stresten sanırım 21 günü daha pik göremedimBu ovu testleri insani gercekten strese sokuyo iki aydir tedavi gordum adetin 14.gunleri pik olurdu tedavilerimde bu ayda tedavisiz deneyelim dedim pik mik yok
4. Ay benim bu ay da olmadi sanırım bat yakın testler negatif. Özellikle pko varsa yumurtlama biraz geç oluyo ama önemli olan olmasıİçim rahatladı şuan biraz, çok araştırma yaptım bir türlü bulamadım, bikaç gündür biraz stres yaptım ister istemez neden yumurtlayamadım diye. İnşallah yumurtalarımbu arada sizin kaçıncı deneyişiniz?
Arkadaşlar merhabalar,Merhaba. Ben de bir yıllık evliyim de acaba eşinize sperm testi yapildi mi . Biz henüz yaptırmadık. 6 aydir bebek düşünüyoruz.
Canım inşallah hamilesindir okuduklarima göre hamilelik belirtileri ama benim de yumurtlama döneminden sonra kaşık ağrılarım bitmiyor regl olana kadarArkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim