- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
canım seni listeye eklerken batı 24 yazdım, iğneden sonra 14. gün diyeYa bat 16 sinda ama igneyi daha yeni yaptim insallah Allah razi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seni listeye eklerken batı 24 yazdım, iğneden sonra 14. gün diyeYa bat 16 sinda ama igneyi daha yeni yaptim insallah Allah razi olsun
hoşgeldin.Bende de şuan bu belirtiler var aşırı derece bel ağrısı siz adet oldunuz mu benim 11. Günüm iğne olali
Inşallah ya bol bol dua edelim nolur çok istiyorum rabbim hayırlısıyla sagliklisiyla göndersin inşallah hepimize bide bana doktor sol taraftaki çatlamış dedi ondan beridir sol tarafımda bir ağrı titreme falan var acaba psikolojik mı yoksa yerleşme olabilir mi?hoşgeldin.
14.gün test yap 3 gün kalmış hadi inşallah.
Biz hep kırmızı kart gördük bacım, seninle birlikte 3 kişi kaldı inşallah haydi pozitifler gelsin.
ilk denemen mi ? pkolumusun bir de?Inşallah ya bol bol dua edelim nolur çok istiyorum rabbim hayırlısıyla sagliklisiyla göndersin inşallah hepimize bide bana doktor sol taraftaki çatlamış dedi ondan beridir sol tarafımda bir ağrı titreme falan var acaba psikolojik mı yoksa yerleşme olabilir mi?
Evet canım ilk denemem pko yok bi kere amh değerim çok az yükselmişti doktor pko olabilir dedi ama ondan sonra hep düzeniydi sorun yok dedi öyle yapmaya çalışıyorum takmim diyorum ama bugün çok agrım oldu ağlama derecesine geldim sancidan bel ağrısından falan işte kurcalamadan da edemiyorum var mı acaba falanilk denemen mi ? pkolumusun bir de?
bu belirtilere takılma derim, her ay belirtilere takılıp hüsranla ayrılıyoruz o aydan o yüzden hiç kafana takma onları diyorum ben, insan kendini yıpratıyor. Bu ay ben kasık ağrısından öldüm 1 hafta, hatta 5.gün test yaptım tabi iğrenin etkisiyle pozitif çıktı diye bi heveslendim ama hep boş. En iyisi beklentiye girmeden 14. günü beklemek, her ne kadar zor olsa da
inşallah bize güzel haberler verirsin. beslenmede bu sürede dikkat etmeni öneririm, paketli gıdalar un ve şekerden uzak dur.Evet canım ilk denemem pko yok bi kere amh değerim çok az yükselmişti doktor pko olabilir dedi ama ondan sonra hep düzeniydi sorun yok dedi öyle yapmaya çalışıyorum takmim diyorum ama bugün çok agrım oldu ağlama derecesine geldim sancidan bel ağrısından falan işte kurcalamadan da edemiyorum var mı acaba falaninşallah vardir
Yani sence batim 24demicanım seni listeye eklerken batı 24 yazdım, iğneden sonra 14. gün diye
iğneyi 10unda vurduğun için iğneden sonra 14. günü baz aldım, testi o zaman yapıyoruz diye. inşallah kırmızılar gelmezYani sence batim 24demi
Allah’im insallah
hoşgeldin.Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum aranıza az önce katıldım. 3. Ayım iğnede.
24.12.2020 de iğne vurulacak Bat 12.01.2021
Peki Canim ovulasyon testinde hala cift cizgi var sence catlamismidir yumurta insallah gormeyiz kirmizilariiğneyi 10unda vurduğun için iğneden sonra 14. günü baz aldım, testi o zaman yapıyoruz diye. inşallah kırmızılar gelmez
İnşallah hepimiz için hayırlı olur bu ayhoşgeldin.
inşallah hayırlı sonuçlarla gelsin bu 3. ay ben de 3. aya girdim, cuma doktora gideceğim
iğneyi 1 hafta önce yapmışssın o yüzden zaten 36 saat sonra çatlamıştır. bu ovulasyon testlerinde bazen yanıltıcı sonuçlar olabiliyor o yüzden çatlatma iğnesi daha kesin bir veri bencePeki Canim ovulasyon testinde hala cift cizgi var sence catlamismidir yumurta insallah gormeyiz kirmizilari![]()
Insallah catlamistirda dolleniriğneyi 1 hafta önce yapmışssın o yüzden zaten 36 saat sonra çatlamıştır. bu ovulasyon testlerinde bazen yanıltıcı sonuçlar olabiliyor o yüzden çatlatma iğnesi daha kesin bir veri bence
Inşallah ya inşallah gebe kalırım, gebe kalırız ya. Ama zayıfım ben ya bi türlü kilo alamıyorum. Doktor vitamin ilacı da verdi 1 aydır demir ilacı kullanıyordum geçen gün gittiğimde duphastonla birlikte vitamin ve demir içeren ilaç verdiinşallah bize güzel haberler verirsin. beslenmede bu sürede dikkat etmeni öneririm, paketli gıdalar un ve şekerden uzak dur.
Çok güzel çok sevindim adınızaMerhaba kızlar bende 30kasımda çatlatma iğnesi olmuştum, bu ay adetin 3üncü gününden başlayarak klomen kullandım adetin 16.günü yanı 30kasımda doktor 21,5cm yumurtama çatlatma iğnesi uyguladı ve 36saat sonra ilişki gerçekleşti ondan sonraki gün de ilişki oldu . Ve salı günü yani iğneden 16gün sonra gebelik testi yaptı ikinci çizgi çıktı ne çok silik ne çok net ama rahatça görünür şekilde çıktı ,hemen kan verdim 47.8 çıktı ve doktor pozitifff dedi ortalama adet günüme denk gelmiş oldu bugün sabah tekrar test verdim sonucu bekliyorum . Ben bir buçuk yıldır korunmuyorum ve bu ay da olmazsa aşılama yoluna girecektik rabbim sağ Salim sağlıkla büyütür inşallah size de moral olsun.
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin bizlere de dua etMerhaba kızlar bende 30kasımda çatlatma iğnesi olmuştum, bu ay adetin 3üncü gününden başlayarak klomen kullandım adetin 16.günü yanı 30kasımda doktor 21,5cm yumurtama çatlatma iğnesi uyguladı ve 36saat sonra ilişki gerçekleşti ondan sonraki gün de ilişki oldu . Ve salı günü yani iğneden 16gün sonra gebelik testi yaptı ikinci çizgi çıktı ne çok silik ne çok net ama rahatça görünür şekilde çıktı ,hemen kan verdim 47.8 çıktı ve doktor pozitifff dedi ortalama adet günüme denk gelmiş oldu bugün sabah tekrar test verdim sonucu bekliyorum . Ben bir buçuk yıldır korunmuyorum ve bu ay da olmazsa aşılama yoluna girecektik rabbim sağ Salim sağlıkla büyütür inşallah size de moral olsun.
Dünden beridir ruhsal olarak çökünteye girdimEvet oyle oluyor hakikaten. 1 ay ara verdi benim de mesela anlamadim cogu doktor ara vermeden yapiyor. Insanin icine bi suphe dusuyor boyle olunca da onlara da guvenemezsek napicaz