• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de şuan bu belirtiler var aşırı derece bel ağrısı siz adet oldunuz mu benim 11. Günüm iğne olali
hoşgeldin.
14.gün test yap 3 gün kalmış hadi inşallah.
Biz hep kırmızı kart gördük bacım, seninle birlikte 3 kişi kaldı inşallah haydi pozitifler gelsin.

hoşgeldin.
14.gün test yap 3 gün kalmış hadi inşallah.
Biz hep kırmızı kart gördük bacım, seninle birlikte 3 kişi kaldı inşallah haydi pozitifler gelsin.
Inşallah ya bol bol dua edelim nolur çok istiyorum rabbim hayırlısıyla sagliklisiyla göndersin inşallah hepimize bide bana doktor sol taraftaki çatlamış dedi ondan beridir sol tarafımda bir ağrı titreme falan var acaba psikolojik mı yoksa yerleşme olabilir mi?

Inşallah ya bol bol dua edelim nolur çok istiyorum rabbim hayırlısıyla sagliklisiyla göndersin inşallah hepimize bide bana doktor sol taraftaki çatlamış dedi ondan beridir sol tarafımda bir ağrı titreme falan var acaba psikolojik mı yoksa yerleşme olabilir mi?
ilk denemen mi ? pkolumusun bir de?
bu belirtilere takılma derim, her ay belirtilere takılıp hüsranla ayrılıyoruz o aydan o yüzden hiç kafana takma onları diyorum ben, insan kendini yıpratıyor. Bu ay ben kasık ağrısından öldüm 1 hafta, hatta 5.gün test yaptım tabi iğrenin etkisiyle pozitif çıktı diye bi heveslendim ama hep boş. En iyisi beklentiye girmeden 14. günü beklemek, her ne kadar zor olsa da

ilk denemen mi ? pkolumusun bir de?
bu belirtilere takılma derim, her ay belirtilere takılıp hüsranla ayrılıyoruz o aydan o yüzden hiç kafana takma onları diyorum ben, insan kendini yıpratıyor. Bu ay ben kasık ağrısından öldüm 1 hafta, hatta 5.gün test yaptım tabi iğrenin etkisiyle pozitif çıktı diye bi heveslendim ama hep boş. En iyisi beklentiye girmeden 14. günü beklemek, her ne kadar zor olsa da
Evet canım ilk denemem pko yok bi kere amh değerim çok az yükselmişti doktor pko olabilir dedi ama ondan sonra hep düzeniydi sorun yok dedi öyle yapmaya çalışıyorum takmim diyorum ama bugün çok agrım oldu ağlama derecesine geldim sancidan bel ağrısından falan işte kurcalamadan da edemiyorum var mı acaba falan 😔inşallah vardir

Evet canım ilk denemem pko yok bi kere amh değerim çok az yükselmişti doktor pko olabilir dedi ama ondan sonra hep düzeniydi sorun yok dedi öyle yapmaya çalışıyorum takmim diyorum ama bugün çok agrım oldu ağlama derecesine geldim sancidan bel ağrısından falan işte kurcalamadan da edemiyorum var mı acaba falan 😔inşallah vardir
inşallah bize güzel haberler verirsin. beslenmede bu sürede dikkat etmeni öneririm, paketli gıdalar un ve şekerden uzak dur.

Peki Canim ovulasyon testinde hala cift cizgi var sence catlamismidir yumurta insallah gormeyiz kirmizilari 😍
iğneyi 1 hafta önce yapmışssın o yüzden zaten 36 saat sonra çatlamıştır. bu ovulasyon testlerinde bazen yanıltıcı sonuçlar olabiliyor o yüzden çatlatma iğnesi daha kesin bir veri bence

inşallah bize güzel haberler verirsin. beslenmede bu sürede dikkat etmeni öneririm, paketli gıdalar un ve şekerden uzak dur.
Inşallah ya inşallah gebe kalırım, gebe kalırız ya. Ama zayıfım ben ya bi türlü kilo alamıyorum. Doktor vitamin ilacı da verdi 1 aydır demir ilacı kullanıyordum geçen gün gittiğimde duphastonla birlikte vitamin ve demir içeren ilaç verdi

Merhaba kızlar bende 30kasımda çatlatma iğnesi olmuştum, bu ay adetin 3üncü gününden başlayarak klomen kullandım adetin 16.günü yanı 30kasımda doktor 21,5cm yumurtama çatlatma iğnesi uyguladı ve 36saat sonra ilişki gerçekleşti ondan sonraki gün de ilişki oldu . Ve salı günü yani iğneden 16gün sonra gebelik testi yaptı ikinci çizgi çıktı ne çok silik ne çok net ama rahatça görünür şekilde çıktı ,hemen kan verdim 47.8 çıktı ve doktor pozitifff dedi ortalama adet günüme denk gelmiş oldu bugün sabah tekrar test verdim sonucu bekliyorum . Ben bir buçuk yıldır korunmuyorum ve bu ay da olmazsa aşılama yoluna girecektik rabbim sağ Salim sağlıkla büyütür inşallah size de moral olsun.

Merhaba kızlar bende 30kasımda çatlatma iğnesi olmuştum, bu ay adetin 3üncü gününden başlayarak klomen kullandım adetin 16.günü yanı 30kasımda doktor 21,5cm yumurtama çatlatma iğnesi uyguladı ve 36saat sonra ilişki gerçekleşti ondan sonraki gün de ilişki oldu . Ve salı günü yani iğneden 16gün sonra gebelik testi yaptı ikinci çizgi çıktı ne çok silik ne çok net ama rahatça görünür şekilde çıktı ,hemen kan verdim 47.8 çıktı ve doktor pozitifff dedi ortalama adet günüme denk gelmiş oldu bugün sabah tekrar test verdim sonucu bekliyorum . Ben bir buçuk yıldır korunmuyorum ve bu ay da olmazsa aşılama yoluna girecektik rabbim sağ Salim sağlıkla büyütür inşallah size de moral olsun.
Çok güzel çok sevindim adınıza😍sağlıklı ve güzel bir ömrü olsun inşallah 🙏

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin bizlere de dua et 😍🙏

Evet oyle oluyor hakikaten. 1 ay ara verdi benim de mesela anlamadim cogu doktor ara vermeden yapiyor. Insanin icine bi suphe dusuyor boyle olunca da onlara da guvenemezsek napicaz
Dünden beridir ruhsal olarak çökünteye girdim😔 sonra kendi kendime dedim başka şeylerle uğraşmam lazım kafamı dağıtmak için çok düşününce zaman geçmiyor çünkü

Benim durumumu bilseniz ne güçlükler yaşadım çalıştığım ofiste yeni evli 8kişi vardı benimle ben düşünmeye başladığım andan itibaren hepsi teker teker hamile kaldı çevrende 7tane her gün gördüğün insanlar lavaboya gidip ağlayıp gözümün kızarıklığı geçene kadar bekliyordum..:( bu üçüncü ayımdı klomende , ilk iki ay çatlatma iğnesi olmadım ama ovulasyon testi uyguladım ilk ay 17,18.günler yumurtlama gördüm ikinci ay 26.gün gördüm daha sonra bu ay artık doktor takibiyle bakalım dedik ve bu ay tuttu ilk gördüğüm an drekt isteyenler için dua ettim zamanı var her zaman şartlarım böyle olsa da rabbim hayırlı zamanı bekliyor dedim moralimi yüksek tutmaya çalıştım zamanı gelince olacak diye bekledim . Allahım bekleyen herkese bu duyguyu tattırsın sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻

Back
X