Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm sende insallah hamile kalip guzel haberlerini yazarsin hersey gonlunce olsun bu ay bebisin seninle olurBen de ekimde ilk aşılamamı oldum ama hamilelik olmadı aralık ayında 2. Aşılamam yapılacak..O da olmasa doktor tüp bebek dedi..Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlısı olsun napalim.. Bu da bizim sınavımızAmin cnm sende insallah hamile kalip guzel haberlerini yazarsin hersey gonlunce olsun bu ay bebisin seninle olur
Canım henüz adet olmadim, eğer gelmezse kaç gün bekleyeyim test yapmak için?meriana nasilsin cnm
Ezan okunuyor canim insallah anneligi tadarsin sende duadan baska care yok kun fe yekun ol derse olduran rabbim var olacak cnm moralin yuksek olsunHayırlısı olsun napalim.. Bu da bizim sınavımız
Canim yarin sabah yap istersen insallah bebis tutunmustur seninledir varsa test bugun de yapabilirsinCanım henüz adet olmadim, eğer gelmezse kaç gün bekleyeyim test yapmak için?
Yok ama yarın mutlaka yapayım canımCanim yarin sabah yap istersen insallah bebis tutunmustur seninledir varsa test bugun de yapabilirsin
Tmm cnm hayirli haberlerini bekliyorumYok ama yarın mutlaka yapayım canım
Yaptinmi test cnmYok ama yarın mutlaka yapayım canım
Hayirli olsun cnm hamileligin sevindim seninadina
Bende bu ay ovulasyon testi ile deneme yapayim dedim kaldi kasim ayina insallah bakalim
Akşam 6 gibi işe giderken alicam canım eczane bizim eve çok uzak :)) hastanede çalıştığım için direkt karşıda var. Hem idrar pozitif çıkarsa kan da veririm gece diye düşündümYaptinmi test cnm
Ve gidemeden kanamam başladı ( çok üzüldüm..Akşam 6 gibi işe giderken alicam canım eczane bizim eve çok uzak :)) hastanede çalıştığım için direkt karşıda var. Hem idrar pozitif çıkarsa kan da veririm gece diye düşündüm
Ve gidemeden kanamam başladı ( çok üzüldüm..
Yaptım canım negatif çıktı 1 gün sonra hasta oldum zatenEvet cnm pozitif gozun aydin olsun ama yinede bir kan ver
Cnm naptin test yaptinmi?
Sağlık olsun cnm insallah bu ay guzel haberlerini alırızYaptım canım negatif çıktı 1 gün sonra hasta oldum zaten
Canim bir kan testi yaptir kesin sonuc icin testlerde bazen yanilma oluyorKızlar merhaba bugun sabah uyandım erken test yaptım bat günüm 5 kasımdı. Önce koyu olan yerde gebelik gösteren cizigide yok gibi cıktı uzuldum kenara koydum ve yattım. 1 saat sonra uyandığımda ikisinde belirgin. Sekildeydi. Sonra kaset test yaptım ondanda negatif cıktıEki Görüntüle 2718605 Eki Görüntüle 2718606
Test verdim canım sağlıkocagınaCanim bir kan testi yaptir kesin sonuc icin testlerde bazen yanilma oluyor
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah bebiş vardir müjdeli haberini alirizTest verdim canım sağlıkocagına