Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN
- Konu Sahibi Maviayyy
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normal test silik olsa da pozitif kabul edilir burda ikisi de bariz pozitif hayırlı olsun canımKızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?
Anlayamadım adet ağrım olmuştu dün biraz peçeteye pembe akıntı geldi adet başlıyor sandım sabah kalktım işe gittim çalıştım geldim ağrım da kesildi ama ara ara pembe sildikçe geliyor yerleşme böyle bişey mi adet mi olucam sökülemedim bilmiyorum ama ağrım geçtiCanım bekle daha adetin geçmemiş belki geç döllenme falan olmuştur
Erken testte bariz pozitif normal testte bile pozitif baya belli yani çizgi tebrikler hamilesinizKızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?
İnsallah İnsallahbenim prolaktin değerim zaten çok yüksek değildi 27 çıkmıştı doktorum 2 hafta kullan zaten düşecektir dedi kullandım adetimde düzene girdi yumurtam da kendiliğinden çatlayacak kadar olgunlaştı fakat şehir dışında olduğum için bu aya kaldı umarım istediğimiz sonuçları en yakın zamanda alırız
Tebrikler canım çok sevindimKızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?
Valla bebeğim o konuda bileğim yok bilen biri bence sana yardım edebilirAnlayamadım adet ağrım olmuştu dün biraz peçeteye pembe akıntı geldi adet başlıyor sandım sabah kalktım işe gittim çalıştım geldim ağrım da kesildi ama ara ara pembe sildikçe geliyor yerleşme böyle bişey mi adet mi olucam sökülemedim bilmiyorum ama ağrım geçti
Prolaktin benim de bi tık yüksekti, içiniz rahat olsun sizin değeriniz de aslında çok yüksek değilmiş...İnsallah İnsallah
Sanırım o yüzden 2 hapli kutu yazdi bu arada hamilesin degil mi ? Cok cok tebrik ederim cok sevindimProlaktin benim de bi tık yüksekti, içiniz rahat olsun sizin değeriniz de aslında çok yüksek değilmiş...
Evet cnm pozitif gozun aydin olsun ama yinede bir kan verKızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?
Cnm naptin test yaptinmi?Anlayamadım adet ağrım olmuştu dün biraz peçeteye pembe akıntı geldi adet başlıyor sandım sabah kalktım işe gittim çalıştım geldim ağrım da kesildi ama ara ara pembe sildikçe geliyor yerleşme böyle bişey mi adet mi olucam sökülemedim bilmiyorum ama ağrım geçti
Merhaba canım maalesef, duygusal değişim ve bulantım dışında vücudumda bir değişiklik yok (muhtemelen usuttum) sende durumlar nasıl?belirtin var mı canım benimde 4 kasım
Hosgeldin cnmhadi hayirlisi ile bebis haberi duyariz
<herkese merhaba. bat 15 kasım
Hosgeldin cnmhadi hayirlisi ile bebis haberi
hoşbulduk :) amin hayırlısıyla inşallah hepimiz için.Hosgeldin cnmhadi hayirlisi ile bebis haberi duyariz
İyiyim galiba sizler nasılsınız?
Ben dün regl oldum. 5.günü Femera ya başlayacağım. Sonra 11 kasımda kontrol. Bakalım ilaç kullanınca nasıl olacak süreç.
Sende durumlar nasıl?
Bende iyim cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay hamis olursun mujdeli haberlerini aliriz
bende bugun reglim 3.gunu insallah bu ay calismalara baslayacagam bakalim rabbim nasip ederse olur yoksa aralik ayina
bende bugun reglim 3.gunu insallah bu ay calismalara baslayacagam bakalim rabbim nasip ederse olur yoksa aralik ayina
İyiyim galiba sizler nasılsınız?
Ben dün regl oldum. 5.günü Femera ya başlayacağım. Sonra 11 kasımda kontrol. Bakalım ilaç kullanınca nasıl olacak süreç.
Sende durumlar nasıl?
Ayy canimsin insallah guzel haberlerimiz paylasirizBal damlıyor ağzından inşallah
Neredeyse aynı tarihlerimiz. İnşallah birlikte veririz güzel haberlerimizi. Birlikte paylaşırız bu güzel duyguyu
Nasilsin cnm test yaptinmi tekrardanKızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?