• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?

Eklentiler

• EC2E24BF-324C-4127-B439-EC6C7DDF1FAF.jpeg
    EC2E24BF-324C-4127-B439-EC6C7DDF1FAF.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 53
Canım bekle daha adetin geçmemiş belki geç döllenme falan olmuştur
Anlayamadım adet ağrım olmuştu dün biraz peçeteye pembe akıntı geldi adet başlıyor sandım sabah kalktım işe gittim çalıştım geldim ağrım da kesildi ama ara ara pembe sildikçe geliyor yerleşme böyle bişey mi adet mi olucam sökülemedim bilmiyorum ama ağrım geçti

benim prolaktin değerim zaten çok yüksek değildi 27 çıkmıştı doktorum 2 hafta kullan zaten düşecektir dedi kullandım adetimde düzene girdi yumurtam da kendiliğinden çatlayacak kadar olgunlaştı fakat şehir dışında olduğum için bu aya kaldı umarım istediğimiz sonuçları en yakın zamanda alırız
İnsallah İnsallah 🙏

Anlayamadım adet ağrım olmuştu dün biraz peçeteye pembe akıntı geldi adet başlıyor sandım sabah kalktım işe gittim çalıştım geldim ağrım da kesildi ama ara ara pembe sildikçe geliyor yerleşme böyle bişey mi adet mi olucam sökülemedim bilmiyorum ama ağrım geçti
Valla bebeğim o konuda bileğim yok bilen biri bence sana yardım edebilir

Kızlar bat 2 kasım. Erken gebelik test ile sevindim ama normal test silik çıktı normal mi sizce?
Evet cnm pozitif gozun aydin olsun ama yinede bir kan ver
Cnm naptin test yaptinmi?

Bende iyim cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay hamis olursun mujdeli haberlerini aliriz
bende bugun reglim 3.gunu insallah bu ay calismalara baslayacagam bakalim rabbim nasip ederse olur yoksa aralik ayina 😄
İyiyim galiba ☺️ sizler nasılsınız?
Ben dün regl oldum. 5.günü Femera ya başlayacağım. Sonra 11 kasımda kontrol. Bakalım ilaç kullanınca nasıl olacak süreç.
Sende durumlar nasıl?

Bal damlıyor ağzından inşallah 🤲☺️
Neredeyse aynı tarihlerimiz. İnşallah birlikte veririz güzel haberlerimizi. Birlikte paylaşırız bu güzel duyguyu

Back
X