Kasım sonu tekrar ilaç tedavisine başlamak için doktora gidicem ama inşallah gerek kalmaz bu ay olurNe tesadüf bende ilk defa bu ay ovülasyon testi denedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN
- Konu Sahibi Maviayyy
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bat 19 kasım ekler misinizKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
@Ramdom331 KASIM @meriana 3 KASIM @sesett23 4 KASIM @Yavuzo 5 KASIM @Enviro16 8 KASIM H haticeclk22 9 KASIM @didonutella 20 KASIM
Bat'larimiz birlikte takip edelim kızlar
Bi cesaret al eğer regl geçtiyse yap benceBende erken gebelik testi yapıcam bu ay belirtilerim var daha önce de test yapmıştım negatifi görmüşlüğüm çok var bu ay belirti de olunca heyecan yaptım test yapmaya da korkuyorum test evde ama daha yapamadım inşallah vardır belki bu topik uğurlu gelir
Ne yaptın canımbirazdan gidicez acile bakalim insallah hayirli sonuc aliriz dua edin
Evet canım beklemiyordum valla çok şaşkınım halaRoza1 canim hamilemisin gozun aydin olsun
Reglim geçeli 3 gün oldu. Her gün test yapıyorum pozitif. Bir de vücudumda baya etlileri var. Yoğun başağrısı gibi
2 Kasım Dr randevum var. İnşallah hayırlı haber alırım
Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla versin inşallah
Benim bat 15 kasimHer ay olduğu gibi bu ay da ben
Bakalım kasım aralıkta görebilecek miyiz çift çizgiyi...
Tahmini bat 28 kasımm
Gözün aysın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbimEvet canım beklemiyordum valla çok şaşkınım hala
Reglim geçeli 3 gün oldu. Her gün test yapıyorum pozitif. Bir de vücudumda baya etlileri var. Yoğun başağrısı gibi
Amin canım inşallahGözün aysın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbim
Rabbim tamamina erdisin cnm saglikla kucagina al cok sevindim seni adina ozaman topigimizin ikinci hamilesi sen oluyorsun darisi topokteki butun kizlara olsun onlardanda guzel haberler duyariz insallahEvet canım beklemiyordum valla çok şaşkınım hala
masallah açılışı M Menekse moru acti devami gelir
İnşallah cümlemize hayırlısı ileRabbim tamamina erdisin cnm saglikla kucagina al cok sevindim seni adina ozaman topigimizin ikinci hamilesi sen oluyorsun darisi topokteki butun kizlara olsun onlardanda guzel haberler duyariz insallah
masallah açılışı M Menekse moru acti devami gelir
benim prolaktin değerim zaten çok yüksek değildi 27 çıkmıştı doktorum 2 hafta kullan zaten düşecektir dedi kullandım adetimde düzene girdi yumurtam da kendiliğinden çatlayacak kadar olgunlaştı fakat şehir dışında olduğum için bu aya kaldı umarım istediğimiz sonuçları en yakın zamanda alırızİşe yaradi mi ? Bende yeni basladim
malesef 1.20 ciktiİnşallah
1.20 negatifNe yaptın canım
Üzülme canım vakti zamanı vardır emin ol hayırlısı olsun herzaman1.20 negatif
Bi cesaret al eğer regl geçtiyse yap bence
Cnm ben adette birgun kala yaptim negatifiti adette gunu yaptim pozitif cikmisti bekle istersen hayirlisi olsunGeçmedi 2 gün var daha ama testi yaptım negatif
Canım bekle daha adetin geçmemiş belki geç döllenme falan olmuşturGeçmedi 2 gün var daha ama testi yaptım negatif