• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende erken gebelik testi yapıcam bu ay belirtilerim var daha önce de test yapmıştım negatifi görmüşlüğüm çok var bu ay belirti de olunca heyecan yaptım test yapmaya da korkuyorum test evde ama daha yapamadım inşallah vardır belki bu topik uğurlu gelir 🙏🤗
Bi cesaret al eğer regl geçtiyse yap bence 🙏

Roza1 Roza1 canim hamilemisin gozun aydin olsun
Evet canım🙈 beklemiyordum valla çok şaşkınım hala:eek:
Reglim geçeli 3 gün oldu. Her gün test yapıyorum pozitif. Bir de vücudumda baya etlileri var. Yoğun başağrısı gibi:KK43:
2 Kasım Dr randevum var. İnşallah hayırlı haber alırım🙏🏼
Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla versin inşallah 🙏

Reglim geçeli 3 gün oldu. Her gün test yapıyorum pozitif. Bir de vücudumda baya etlileri var. Yoğun başağrısı gibi:KK43:
Gözün aysın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏

Rabbim tamamina erdisin cnm saglikla kucagina al cok sevindim seni adina ozaman topigimizin ikinci hamilesi sen oluyorsun 😍🤭darisi topokteki butun kizlara olsun onlardanda guzel haberler duyariz insallah🤲🤲
masallah açılışı M Menekse moru acti devami gelir🤗

İşe yaradi mi ? Bende yeni basladim
benim prolaktin değerim zaten çok yüksek değildi 27 çıkmıştı doktorum 2 hafta kullan zaten düşecektir dedi kullandım adetimde düzene girdi yumurtam da kendiliğinden çatlayacak kadar olgunlaştı fakat şehir dışında olduğum için bu aya kaldı umarım istediğimiz sonuçları en yakın zamanda alırız

Back
X