- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
neyse bekle canim az kaldi 15 neSansima test bozuk cikti bundada var hayir dedim beklicem 15ini artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse bekle canim az kaldi 15 neSansima test bozuk cikti bundada var hayir dedim beklicem 15ini artik
Keçi boynuzu özü aldım her akşam ben ve eşim 1 yemek kaşığı alıyoruz bakalım bu site beni gerçekten rahatlattı çok sağolun iyiki yazıp içimdekileri paylaşmışımOnunla gecmis olsun cnm dr bir sorun olmaz dediyse sorun olmaz galiba esine keçiboynuzu kuru falan icirsen iyi gelir
Daha doktora kontrole gitmedim 1 yıl olmazsa gelin diyorlar ya o yüzden belki erken niye geldin der diye düşündüm.cnm selam üzülme sakın olmuyor diye düşünme. sen kendin kontrollerini yaptırdın mı gebelik için?
canım bence sen bi git kontrollerini yaptır. kötü bişe çıkcak diye düşünme sadece önlem amaçlı baktır için daha rahat eder sonrasında daha kolay hamiş kalırsınKeçi boynuzu özü aldım her akşam ben ve eşim 1 yemek kaşığı alıyoruz bakalım bu site beni gerçekten rahatlattı çok sağolun iyiki yazıp içimdekileri paylaşmışım
Daha doktora kontrole gitmedim 1 yıl olmazsa gelin diyorlar ya o yüzden belki erken niye geldin der diye düşündüm.
Bir birimize derman olabiliyorsak ne güzel bu ay guzel haberler alirsin kafan rahat olsun insallah bo dua et cnmKeçi boynuzu özü aldım her akşam ben ve eşim 1 yemek kaşığı alıyoruz bakalım bu site beni gerçekten rahatlattı çok sağolun iyiki yazıp içimdekileri paylaşmışım
Daha doktora kontrole gitmedim 1 yıl olmazsa gelin diyorlar ya o yüzden belki erken niye geldin der diye düşündüm.
Evet bende eşime dedim bi kontrole gidelim diye inşallah gidicez canım çok sağol isteyen herkes çabucak hamiş kalsın inşallah Allah hepimizin kucaklarına birer bebiş nasip etsincanım bence sen bi git kontrollerini yaptır. kötü bişe çıkcak diye düşünme sadece önlem amaçlı baktır için daha rahat eder sonrasında daha kolay hamiş kalırsın
Bol bol dua ediyorum canım Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip et bana diye biraz sabırsız bir yapım var sanırım birde kafaya herşeyi takmak gibi kötü bir huyum aşıcam inşallah gelecek bebişimBir birimize derman olabiliyorsak ne güzel bu ay guzel haberler alirsin kafan rahat olsun insallah bo dua et cnm
Dua sayfalari var canim istersen katil hemen dua ederken insan biran olsun akli hep orda oluyorEvet bende eşime dedim bi kontrole gidelim diye inşallah gidicez canım çok sağol isteyen herkes çabucak hamiş kalsın inşallah Allah hepimizin kucaklarına birer bebiş nasip etsin
Bol bol dua ediyorum canım Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip et bana diye biraz sabırsız bir yapım var sanırım birde kafaya herşeyi takmak gibi kötü bir huyum aşıcam inşallah gelecek bebişim
Kendimde okuyorum canım meryem suresini devamlı zamanı var heralde inşallah olucak hastalandığım an bir umutsuzluk çöküyor sonra aynı heyecanla diğer adet gününün gelmemesini bekliyorum geldiği gün kötü oluyorum genelde sonra tekrar umut ediyorum bekliyorumDua sayfalari var canim istersen katil hemen dua ederken insan biran olsun akli hep orda oluyor
gözün aydın canım bildiğin hamilesin hamiş duamı isterim hemen inşallah ben de göriym pozitifimi en kısa süredeKızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
Ya canım güvenemiyorum çoğu kişi yazmış formlarda miratech güvenilir değil silik çizgi çıkarıyo diyegözün aydın canım bildiğin hamilesin hamiş duamı isterim hemen inşallah ben de göriym pozitifimi en kısa sürede
Ikinci cizgi silik hamilesin yinede bir kan testi yaptir istersen kesi. Sonuc belli olurKızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
Umutsuzluga düşme sakin cnm rabbim insallah nasip edecek biliyorsun demi guzel haberler alacagam de herzaman birde adetin bittikten sonra iki gune bir iliski yasa insallah bu ay olur umut olmazsa insan yasayamaz ki umuttunu yitirme sakınKendimde okuyorum canım meryem suresini devamlı zamanı var heralde inşallah olucak hastalandığım an bir umutsuzluk çöküyor sonra aynı heyecanla diğer adet gününün gelmemesini bekliyorum geldiği gün kötü oluyorum genelde sonra tekrar umut ediyorum bekliyorum
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için içime umut oldunuzUmutsuzluga düşme sakin cnm rabbim insallah nasip edecek biliyorsun demi guzel haberler alacagam de herzaman birde adetin bittikten sonra iki gune bir iliski yasa insallah bu ay olur umut olmazsa insan yasayamaz ki umuttunu yitirme sakın
Amin arkadaşım bende 6 sene vajinismus idim. Haziranda yendim şükürler olsun o günden beri deniyoruz en hayırlı vakitte gelsinler inşallahOvülasyon testi almıştım geçen ayki adetimden sonra denedim tutturdum o günleri boş geçmedik ama bugün malesef hastalandım bu ayda olmadı neredeyse ağustosdan beri deniyoruz burda benim gibi olanlarla konuşup içimi rahatlatırım belki diye yazdım ne zamandır takip ediyorum Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah çok zor bir süreç
Evet ya iyi ki burası var en yakin dostumla bile paylasmak istemedim iyi ki varsiniz kadınlar kulübüAmin insallah cnm rabbim hayirli bir evlat nasip eder isteyen herkese ben iki cocugumu arasi 6 yas var 6yil yil boyunca neler denedim neler herseyin vakti zamani varmis meger 6 yil sonra ikinci kizimi kucagima aldim insallah hic ummadigin anda o sevinci yasarsin zaten bu kadinlar kulubude olmazsa rahatlayamazdik cunku herkese herseye anlatamiyorsun
Keçi boynuzu özü aldım her akşam ben ve eşim 1 yemek kaşığı alıyoruz bakalım bu site beni gerçekten rahatlattı çok sağolun iyiki yazıp içimdekileri paylaşmışım
Daha doktora kontrole gitmedim 1 yıl olmazsa
İnşallah öbür ay hepbirlikte paylaşırız sevincimizi bebişlerimizin haberini alırız Allahım kucaklarımızı doldurur evimizin neşesi gelirAmin arkadaşım bende 6 sene vajinismus idim. Haziranda yendim şükürler olsun o günden beri deniyoruz en hayırlı vakitte gelsinler inşallah
Benimde olmadı çok üzüldüm yılmıcaz canım savaşıcaz bol dua edicez hepimiz bebişimize kavuşucaz inşallahBu ayda olmadı. 4 gun sonunda bugün regli oldum Aralıkta inşallah inşallah
Aynen öyle:) burda iyiki varız hepimiz destekciyiz inşallah olacak inanıyorum ❤Benimde olmadı çok üzüldüm yılmıcaz canım savaşıcaz bol dua edicez hepimiz bebişimize kavuşucaz inşallah