- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
- 78
Topigin ilk hamilesi sagliklakucagina alirsin cnm insallah diger arkadaslarima nasip edertesekkur ederim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topigin ilk hamilesi sagliklakucagina alirsin cnm insallah diger arkadaslarima nasip edertesekkur ederim canim
Var canim gozun aydin testi tekrarla kesin sonuc icin kan ver canim aciller yaparkizlar bunu yorumlar misiniz cok hafif bi cizgi var ama gebelik mi yoksa yer belirtisi felan mi resimle oynadim gorunsun diye bu sekilde gebelik olmasa da cikuyor mu
insallah kuzum. ekimden de olsam evet ilk hamile dualarim sizlerleTopigin ilk hamilesi sagliklakucagina alirsin cnm insallah diger arkadaslarima nasip eder
insallah vardir canim yaa Rabbim hepimize nasip.etsinayy gebelik. hayirli olsun canim. bariz bir sekilde ikinci cizgi var
Hayirlisi olsun canim uzulme insallah sevincli haber aldığını yazarinsin burayaMerhaba kızlar ben de buradayım artık! Ben 20 ekimde hamile olduğumu öğrendim ama 23 ünde kimyasal yaşadım malesef Çok üzüldüm çok ağladım ama yeni bir umutla bu sayfaya yazıyorum. Bat 20 kasım falat kimyasal gebelikten sonra biraz aksayabiliyormuş. Görcez bakalım.
Bu arada 8 gündür folik asit kullanıyorum.
insallah vardir umutlandirdiniz beni test alicam tekrarVar canim gozun aydin testi tekrarla kesin sonuc icin kan ver canim aciller yapar
Insallah canim bu ay mujdeli haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim Polikistik overliyim 2 ay yazz doğum kontrol hapı kullandım bu ay ilk defa doktorum FEMARA ve incolofolik folikasit verdi Cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum regl günüm 9 kasım beklemedeyim biraz uzun yazdım galiba
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
insallah. brnim de ayni cikmistiinsallah vardir canim yaa Rabbim hepimize nasip.etsin
Bende erken gebelik testi yapıcam bu ay belirtilerim var daha önce de test yapmıştım negatifi görmüşlüğüm çok var bu ay belirti de olunca heyecan yaptım test yapmaya da korkuyorum test evde ama daha yapamadım inşallah vardır belki bu topik uğurlu gelirTopigin ilk hamilesi sagliklakucagina alirsin cnm insallah diger arkadaslarima nasip eder
Yaa cnm insallah bebis vardir gunun gectimi yapsana testBende erken gebelik testi yapıcam bu ay belirtilerim var daha önce de test yapmıştım negatifi görmüşlüğüm çok var bu ay belirti de olunca heyecan yaptım test yapmaya da korkuyorum test evde ama daha yapamadım inşallah vardır belki bu topik uğurlu gelir
İnşallah canımHayirlisi olsun canim uzulme insallah sevincli haber aldığını yazarinsin buraya
Hepimiz veririz inşallah müjdeli haberleriInsallah canim bu ay mujdeli haberlerini bekliyoruz
İnşallah güzel haberlerimizi alırız 5 dk durup yine başlıyor, ben ovülasyon testine devam ediyorum ordan da belli oluyotir diye okudum forumda bugün orda da T çizgim tekrar koyulaştı böyle olup öğrenen çıkar mı acaba aramızdanBenimde 5 Kasım adet tarihim. Ve 3 gündür sanki sağ kasığımı oynuyorlar regli ağrısı gibi
Ben de görüyorum canım kan testi sonucunu da yazar mısınkizlar bunu yorumlar misiniz cok hafif bi cizgi var ama gebelik mi yoksa yer belirtisi felan mi resimle oynadim gorunsun diye bu sekilde gebelik olmasa da cikuyor mu
birazdan gidicez acile bakalim insallah hayirli sonuc aliriz dua edinBen de görüyorum canım kan testi sonucunu da yazar mısın
İnşallahbirazdan gidicez acile bakalim insallah hayirli sonuc aliriz dua edin
İşe yaradi mi ? Bende yeni basladimBen Dostinex kullandım prolaktini düşürmek için kullandım
Her ay olduğu gibi bu ay da benKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
@Ramdom331 KASIM @meriana 3 KASIM @sesett23 4 KASIM @Yavuzo 5 KASIM Enviro16 8 KASIM H haticeclk22 9 KASIM didonutella 20 KASIM
Bat'larimiz birlikte takip edelim kızlar