• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bunu yorumlar misiniz cok hafif bi cizgi var ama gebelik mi yoksa yer belirtisi felan mi resimle oynadim gorunsun diye bu sekilde gebelik olmasa da cikuyor mu
Var canim gozun aydin testi tekrarla kesin sonuc icin kan ver canim aciller yapar

Merhaba kızlar ben de buradayım artık! Ben 20 ekimde hamile olduğumu öğrendim ama 23 ünde kimyasal yaşadım malesef 😔 Çok üzüldüm çok ağladım ama yeni bir umutla bu sayfaya yazıyorum. Bat 20 kasım falat kimyasal gebelikten sonra biraz aksayabiliyormuş. Görcez bakalım.
Bu arada 8 gündür folik asit kullanıyorum.
Hayirlisi olsun canim uzulme insallah sevincli haber aldığını yazarinsin buraya

Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim Polikistik overliyim 2 ay yazz doğum kontrol hapı kullandım bu ay ilk defa doktorum FEMARA ve incolofolik folikasit verdi Cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum regl günüm 9 kasım beklemedeyim biraz uzun yazdım galiba 😂
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 🙏
Insallah canim bu ay mujdeli haberlerini bekliyoruz 😍

Topigin ilk hamilesi😍 sagliklakucagina alirsin cnm insallah diger arkadaslarima nasip eder
Bende erken gebelik testi yapıcam bu ay belirtilerim var daha önce de test yapmıştım negatifi görmüşlüğüm çok var bu ay belirti de olunca heyecan yaptım test yapmaya da korkuyorum test evde ama daha yapamadım inşallah vardır belki bu topik uğurlu gelir 🙏🤗

Bende erken gebelik testi yapıcam bu ay belirtilerim var daha önce de test yapmıştım negatifi görmüşlüğüm çok var bu ay belirti de olunca heyecan yaptım test yapmaya da korkuyorum test evde ama daha yapamadım inşallah vardır belki bu topik uğurlu gelir 🙏🤗
Yaa cnm insallah bebis vardir gunun gectimi yapsana test

Benimde 5 Kasım adet tarihim. Ve 3 gündür sanki sağ kasığımı oynuyorlar regli ağrısı gibi
İnşallah güzel haberlerimizi alırız ♥️ 5 dk durup yine başlıyor, ben ovülasyon testine devam ediyorum ordan da belli oluyotir diye okudum forumda bugün orda da T çizgim tekrar koyulaştı böyle olup öğrenen çıkar mı acaba aramızdan 🥰

Back
X