Olduğu zamanda onlar hakkında konuşucaz inşallah birbirimize anlatıcaz anneliği birlikte öğrenicezAynen öyle:) burda iyiki varız hepimiz destekciyiz inşallah olacak inanıyorum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olduğu zamanda onlar hakkında konuşucaz inşallah birbirimize anlatıcaz anneliği birlikte öğrenicezAynen öyle:) burda iyiki varız hepimiz destekciyiz inşallah olacak inanıyorum ❤
BBirbirimize yardimci olabiliyorsak ne guzel bisey cnm ben herzaman buradayim bisey sormak istediginde insallah elimden gelince yardimci olmaya çalışırımÇok teşekkür ederim yardımlarınız için içime umut oldunuz
Hayirlisi olsun cnm ümitsizliğe yer yok rabbim vaktini ve saatini ayarlamıştırBu ayda olmadı. 4 gun sonunda bugün regli oldum Aralıkta inşallah inşallah
Öyle amin insallah❤BBirbirimize yardimci olabiliyorsak ne guzel bisey cnm ben herzaman buradayim bisey sormak istediginde insallah elimden gelince yardimci olmaya çalışırım
Hayirlisi olsun cnm ümitsizliğe yer yok rabbim vaktini ve saatini ayarlamıştır
Çok teşekkür ederimBBirbirimize yardimci olabiliyorsak ne guzel bisey cnm ben herzaman buradayim bisey sormak istediginde insallah elimden gelince yardimci olmaya çalışırım
Ayyy allahim insallahh ne guzel dedin aminn ❤İnşallah öbür ay hepbirlikte paylaşırız sevincimizi bebişlerimizin haberini alırız Allahım kucaklarımızı doldurur evimizin neşesi gelir
bu gun o gunnaptinizHeyecanla 15 kasımı bekliyorum ins havalara uçarım
ee cizgi var var canim hamilesin galiba gozun aydin bendede boyle cikmistiKızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
bende bisey sorucam kizlar 9 haftalik hamileym ama migde agrisindan duramiyorm bu normelmi ya olucem agridan resmn ne iyi gelir ya doktr zenceflli bi ilac verdi ama ise yaramiyorcok kotuymBBirbirimize yardimci olabiliyorsak ne guzel bisey cnm ben herzaman buradayim bisey sormak istediginde insallah elimden gelince yardimci olmaya çalışırım
Bu siteye geldim umutsuzluğum geçti artık inanıyorum olucak diyorum Allah’ım istediği nasip ettiği zaman olucak inşallahAyyy allahim insallahh ne guzel dedin aminn ❤
Hadi hayirlusi bakalim test varsa yapsana cnm bak bende merak ettiimBenimde dün kasığımda batma oldu yarın batım hiç adet belirtim yok heyecanla yarını bekliyorum
Zaten yarın inşallah adet olmazsam yapacamHadi hayirlusi bakalim test varsa yapsana cnm bak bende merak ettiim
elendim ya ☹bu gun o gunnaptiniz
Ben elendim ☹
Bir dahaki aya inşallahBen elendim ☹
Hayirlisi olsun cnm hic uzme guzel yüreğini olur insllahBen elendim ☹
Bekliyoruz cnmZaten yarın inşallah adet olmazsam yapacam
Bir dahaki aya inşallah insallah
InsallahHayirlisi olsun cnm hic uzme guzel yüreğini olur insllah