- Konu Sahibi bluefish12
-
Ben tam gününde regl oldum, onu yazdığımda reglime 1 gun vardı. Ve gününde geldi, sağ olsun hiç bekletmezMerhaba ne yaptınız sonucunuz nasıl çıktı bilmiyorum ama dediğiniz gibi aşırı bir regl sancısı çekip hasta olmamıştım 2gub sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah sizde hamilesinizdir
Ne ilacı kullanıyosunuz ben klomen kullandım kist oldu femera kullandım kist oldu 1er kez kullanabildim vucut kisti atmadı 2 ay bekledik doğum kontrol kullandımBenimde aynı şekilde geçen ay kullandım bu ay kist için ilaç kullanıyorum o yüzden ben de ov testlerinde görmedim hep silik benimkiler de tersine
İlaç etkisinden bence
Bence sen kendi ortalama ov günlerine göre davran şu kistlerden kurtulalımda normale döner bence
Klomenden sonraki ilk adet doğru düzgün olmadığından sadece bir gün geldi kist engelliyor adeti dedi cyclo progynova verdi adet söktürücü amaçlı verdi bu ay bekle dedi 21 günlük d. kontrol hapı değil adet düzenleyici hap yani kanamam olursa kistte düşer diye herhaldeNe ilacı kullanıyosunuz ben klomen kullandım kist oldu femera kullandım kist oldu 1er kez kullanabildim vucut kisti atmadı 2 ay bekledik doğum kontrol kullandım
Çok güzel görünüyor ama bide erken gebelik testi oldupu için 15. günü beklemekte fayda varKızlar merhaba bugün 13. Gün ve ovulasyonda böyle çıktı dünde bu şekildeydi sizce hala iğne etkisi mi
Haklısın canım inşallah bakalım…15.gün olmaz artıkÇok güzel görünüyor ama bide erken gebelik testi oldupu için 15. günü beklemekte fayda var
İnşallah bebiştir
Haklısın canım inşallah bakalım…15.gün olmaz artık
Erken gebelik testim negatif çıktı sanırım bebiş yok…umarım sen güzel haberlerle gelirsinİnşallah gebelik vardır canım ama yinede bekleyip test yapmak en doğrusu. Ay bende yarın yumurta kontrolü için doktora gideceğim heyecanlıyım
Canim bu gebelik testimi ovulasyon testimiKızlar merhaba bugün 13. Gün ve ovulasyonda böyle çıktı dünde bu şekildeydi sizce hala iğne etkisi mi
Regl gelmedikçe umut kesilmezErken gebelik testim negatif çıktı sanırım bebiş yok…umarım sen güzel haberlerle gelirsin
Ovulasyon cnmCanim bu gebelik testimi ovulasyon testimi
Canım kan testinin sonucu çıktı 13.gün ve betahcg 2 çıktı yani negatif gebelik olması için 5 ve üzeri olması gerekiyormuş acaba değerim yükselir miRegl gelmedikçe umut kesilmez
Amiin canım inşallah
Ne desem yalan olur kuzum o yüzden regl gelmesini bekleyelim. Rabbim en hayırlısını versinCanım kan testinin sonucu çıktı 13.gün ve betahcg 2 çıktı yani negatif gebelik olması için 5 ve üzeri olması gerekiyormuş acaba değerim yükselir mi
Aminn…yükselmez gibi değil miNe desem yalan olur kuzum o yüzden regl gelmesini bekleyelim. Rabbim en hayırlısını versin
Sanki yükselmez kuzum çok düşük bir değerAminn…yükselmez gibi değil mi
İlk deneyişimdi olmadı kısmet değilmiş canımSanki yükselmez kuzum çok düşük bir değer
Allahtan umut kesilmez canım, tekrar denersinİlk deneyişimdi olmadı kısmet değilmiş canım
Öyle tabi canım gribim diye doktoru aradım kanım düşük çıktı ilaç kullanabilir miyim diye oda kullanma dedi bir hafta sonra tekrar kan testi yap dedi değerin yükselebilir dediAllahtan umut kesilmez canım, tekrar denersinPes etmek yok
O zaman adet gelmedikçe hala umut var demektirÖyle tabi canım gribim diye doktoru aradım kanım düşük çıktı ilaç kullanabilir miyim diye oda kullanma dedi bir hafta sonra tekrar kan testi yap dedi değerin yükselebilir dedi
İnşallah canım sabah gene ovulasyonda çift çıktı.Ama ben ümitlenmek istemiyorum çok karışık bir haldeyimO zaman adet gelmedikçe hala umut var demektirBekle bakalım kuzum inşallah vardır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?