- Konu Sahibi bluefish12
Kızlar iyi akşamlar adet dönemime daha 12 gün var. Biraz önce kahverengi bir akıntı yaşadım, pcosum, hatta klomen yüzünden şuan kistim var bu ay tedavi yapmadık o yüzden.. yumurtlama 2 gün önceydi. Sizce neden olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı kişilerde yumurtlama zamanı olabiliyor diye okumuştumKızlar iyi akşamlar adet dönemime daha 12 gün var. Biraz önce kahverengi bir akıntı yaşadım, pcosum, hatta klomen yüzünden şuan kistim var bu ay tedavi yapmadık o yüzden.. yumurtlama 2 gün önceydi. Sizce neden olabilir?
Yani bende bir kaç yerde öyle okudum ama ilk kez yaşıyorum o yüzden sormak istedimBazı kişilerde yumurtlama zamanı olabiliyor diye okumuştum
Bende yumurtalama zamanı yaşanabilir diye biliyorum normaldir inşallah Belki kist eriyordurKızlar iyi akşamlar adet dönemime daha 12 gün var. Biraz önce kahverengi bir akıntı yaşadım, pcosum, hatta klomen yüzünden şuan kistim var bu ay tedavi yapmadık o yüzden.. yumurtlama 2 gün önceydi. Sizce neden olabilir?
Yarın sabah bir doktoruma yazacağım. Bende çok anlayamadımBende yumurtalama zamanı yaşanabilir diye biliyorum normaldir inşallah Belki kist eriyordur
Yaz kuzum en doğru bilgiyi o verecektir sanaYarın sabah bir doktoruma yazacağım. Bende çok anlayamadım
Merhaba canımmm. Sanki biraz erken değil mi 6 gün? Biraz daha bekleyelim istersen daha net sonuç alabilmek içinHanımlar 7 Aralık'ta aşılama oldum. Aşılama gününü saymazsak bugün 6. Gün sizce kanda sonuç belli olur mu
Beklemek o kadar zor ki bide eşim benden daha meraklı sürekli hissediyor musun ay yorulma ay ayağa kalkma bunaldım o yüzden bir an önce olumlu olumsuz sonucu öğrenmek istiyorum. Peki ne zaman kanda çıkar biliyor musunuzMerhaba canımmm. Sanki biraz erken değil mi 6 gün? Biraz daha bekleyelim istersen daha net sonuç alabilmek için
Ay evet eşler bizden fena Ne yapsınlar, hevesleniyorlar. Onlar içinde zor bir bekleyiş. Valla kuzum aşılama ile ilgili çok bilgim yok ama normal şartlara bakacak olursak en az 14 gün sonra yaptırmalısın bence. Çünkü bebek döllendikten sonra 6-10 gün arası yerleşiyor ve kandaki değer anca yükselmeye başlıyor. Şimdi baksan negatif çıksa aklında hep şüphe kalacak acaba yükselir mi diye. O yüzden en iyisi beklemekBeklemek o kadar zor ki bide eşim benden daha meraklı sürekli hissediyor musun ay yorulma ay ayağa kalkma bunaldım o yüzden bir an önce olumlu olumsuz sonucu öğrenmek istiyorum. Peki ne zaman kanda çıkar biliyor musunuz
Sonucu güzel olsun da bekleyelim bakalım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinAy evet eşler bizden fena Ne yapsınlar, hevesleniyorlar. Onlar içinde zor bir bekleyiş. Valla kuzum aşılama ile ilgili çok bilgim yok ama normal şartlara bakacak olursak en az 14 gün sonra yaptırmalısın bence. Çünkü bebek döllendikten sonra 6-10 gün arası yerleşiyor ve kandaki değer anca yükselmeye başlıyor. Şimdi baksan negatif çıksa aklında hep şüphe kalacak acaba yükselir mi diye. O yüzden en iyisi beklemek
Valla çokta beklediğim gibi rahatlatıcı bir cevap alamadım. Suan bildiğin regly olmuş gibiyim. Acaba kistim mi atıyor kendiniYaz kuzum en doğru bilgiyi o verecektir sana
Hayırlı haberlerle inşallahSonucu güzel olsun da bekleyelim bakalım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Doktora bi git derim. Muayene etsin bari pek normal değil gibi canımValla çokta beklediğim gibi rahatlatıcı bir cevap alamadım. Suan bildiğin regly olmuş gibiyim. Acaba kistim mi atıyor kendini
Eğer devam ederse perşembe günü gideceğim..Doktora bi git derim. Muayene etsin bari pek normal değil gibi canım
İnşallah kötü bir şey yoktur canımEğer devam ederse perşembe günü gideceğim..
Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallahBen de bugün aşılama oldum kızlar ama bana progesteron felan vermedi doktor anlamadım
İnşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahHakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah
Bende şuan seninle aynı durumdayım bugün 16 . Günüm aşılamada erken gebelik testi yaptım dün negatif çıktı ama iki üç gündür de açık pembe veya koyu kahverengi akıntım var aynı ilaçı ben de kullanıyorum adet olursan bırak demişti ama bu adet değil hiç kan gibi de koku yok bilmiyorum kafam çok karışık hastaneye de gitmek istemiyorumArkadaşlar 2. Aşılamamı oldum klomen ve çatlatma iğnesiyle aşılama sonrası doktor duphaston verdi bu ilac adet olunca bırakacakmıyım kullanmaya devam mı edicem bilgisi olan varmı? Asılamanın 15. Günü kan testi verdim 0,11 cıktı sonuc olumsuz oldu. Adet agrılarım cok erken basladı ama hala adet olamadım birde bugun lekelenme tarzında baya koyu kahverengi akıntı geldi heralde adetim baslayacak. Duphastonu içmeye devam mı etmeliyim yoksa bırakayım mı?