• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yoo. Muayene etmedi ki beni transferden önce. Hep başka doktorlar muayene etti onlar da bir şey söylemediler. Neymiş ki o ? Bana sadece embriyo yapıştırma önermiş o uygulandı
Ben kendım sordum cok arastrmıştım rahımın kabul etmesını..rahimde 3 cizgi olunca rahımin embrıyoyu kabul edılebılırlığı cok yuksek oluyomuş

Çok haklısın farkedebiliyor zaten salı günü vereceğim testi yine tüp bebek hastanesinde vericem bakalım. Arada 3 saatlik zaman farkı vardı bakalım şimdide bu hastaneden takibe başlıyım yine aynı saatte veriyim
Aynen öyle yap ama laboratuarın alis zamanı da önemlidir bence yani aradaki küçük sayıları görme yeterki artmaya devam etsin

Selam kızlar benim de Cuma günü olacak inşallah transferim dualarınızı bekliyorum.. MuhendisYas MuhendisYas Semaozkaplan Semaozkaplan Bence Seçil hocadayım kızlar inşallah bende sizler gibi güzel haberler veririm var mı mutlaka şuna dikkat et diyeceğiniz bi şey
Insallah hayırlısıyla olur canım kendini rahat tut çok su içtiysen sondaya hayır deme çok rahatlatıyor faydasını çok goreceksin ben çok rahatlamıştım sadece olumlu şeyler düşün seçil hanım da ekibi de çok iyiler zaten açıklama yapıyorlar geçen seneden daha başarılı buldum ekibini seçil hanımı zaten seviyorum

Selam kızlar benim de Cuma günü olacak inşallah transferim dualarınızı bekliyorum.. MuhendisYas MuhendisYas Semaozkaplan Semaozkaplan Bence Seçil hocadayım kızlar inşallah bende sizler gibi güzel haberler veririm var mı mutlaka şuna dikkat et diyeceğiniz bi şey
Seçil hanım da ekibi de çok başarılı deneyimli, rahat ol canım. Dua et pozitif ol. Zaten yapman ya da yapmaman gerekenleri hemşireler sana söylüyorlar 😊 Transfer sırasında ve sonrasında başını kesinlikle kaldırmadan sedyeyle geçiyorsun ve iki saat dinleniyorsun . İnşallah hayırlı sonuçlar olur 😊

Benim de ikinci transferim aralıkta inşallah kızlar, düşündükçe heyecanlanıyorum, ilkinde tranaferden sonraki 4. Günden itibaren kalbim sürekli çarpıyordu heyecandan, test gününe kadar zaman geçmek bilmiyordu, transferi gerçekleşen arkadaşlara sabırlar diliyorum 🥰 bebeklerimiZi kucağımıza alalım artık çok istiyorum çok, transferi beklerken belkş doğal yollardan olur diye koenzim q10 ilaca başladım, olsun da tüp bebek doğal bebek yeter ki gelsin minikler

Az ilaç verdikleri zaman sen de bir terslik var diye düşünüyor musun?😂
Hem de nasıl, doktor vermediği halde kendi kendime aspirin alıyorum, bi de belki transferi bekleyene kadar doğal yoldan olur diye koenzim q10 kullanıyorum😂 takviye vitaminleri ilaçtan saymıyorum bile artık, avuç avuç😂 bi de istiyorum ki doktor bana hadi gel histereskopi yapalım, tekrar rahim filmi çekelim falan desin

Back
X