- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.801
Medovada yaptırdım konyada seçil kahveciyeHangi merkezdesiniz. Ben memorialdeyim.cok istememe rağmen koymadilar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medovada yaptırdım konyada seçil kahveciyeHangi merkezdesiniz. Ben memorialdeyim.cok istememe rağmen koymadilar.
Tahmin edebiliyorumYa 3 saat içinde üzüldüm ağladım sinirlendim mutlu oldum Allahım sen aklıma sahip çık![]()
Farklı yerde verince sonuç farklı çıkabiliyor canım. Bu sonuç ilk verdiğin yerde ki ile aynı mıYaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuan![]()
Az ilaç verdikleri zaman sen de bir terslik var diye düşünüyor musun?Yaa hiç sorma, ilaçlarımı yan yana bir dolaba koyuyorum,yatmadan gittim dolabın yanına içmeyi unuttuğum var mı diye, eşim diyor ki seni ne zaman görsem dolabın önündesin, bence unutup hepsinden 2 tur içiyosun diyorbi durdum düşündüm de valla öyle yapıyorsam da şaşırmam, bebeğimin sağlıkla geleceğinden emin olsam avuç avuç yine içerim
Evet hepimiz aynı yollardan yürüdüğümüz için samimiyetle birbirimizi anlayabiliyoruz. Pozitiflere nasıl seviniyorsak, negatiflere de kalben üzülüyoruz. Bir sürü kız kardeşim olduInsallah bende sizinkileri görürüm ay ne mutluyum burda sizinle olduğum için çünkü hiç art niyet yok en saf duygularımızla hep beraber aynı kaderleri yaşıyoruz Allahtan sonra beni anlayan birilerinin olması çok güzel bisey ❤❤❤![]()
Lütfen ama yapma. Ee ona bakarsan benim de çok ağrım var acaba olmadı mı adet mi olucam acaba diye üzülmem gerekiyor. Aslında düşünmedim de değilBen bugün neden bilmem ama çok huzursuz ve mutsuzumhiç bişey hissetmiyorum ve korkuyorum
![]()
Ya iki hastane yanyana benim moralim bozulunca sol kolu yan hastaneye sağ kokunda diğer yandakine deldirdimMerkezden merkeze değiştiğini duymuştum da bu kadar fark ilk kez duyuyorumsenin bebiş şaka yaptı sana desene
![]()
Sorsaydın keşke 3 saat önceböyle çıktı sizde böyle neden bu kadar fark diyeYaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuan![]()
Bunu bende merak ettim canımKızlar doğum sağlık sigortası araştırdıniz mi yada yaptırdınız mi?hamile kaldıktan sonra yapan bir kaç sigorta var..hamilelik boyunca 8 muayane ve doğumu kapsıyor normal sezeryan farketmiyor..varmı yaptıran ?
Ya aklım sendeydi çok sevindim şuan ve de şaşırdım nasıl olur hayret birşey ama ben demiştim mis gibi olacak diye derin bir nefes al ve bebeğinin tadını çıkarYaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuan![]()
Aminn aminnn aminnn kuzum inşaAllah tşkAmiiiiiinnn inşallah senden de çok güzel haberler alırız inşallah bununla kalmaz kucağıni bol bol doldursun Rabbim❤❤❤❤
![]()
Evet orasıydı (herhangi Bi özel hastaneydi) . 14. Kanı da 123 çıkan yerde vericem (burası da tüp bebek hastanesi ydi)10.gün kan verdiğin yer bugun 85 cikan yer miydi?
Benimde negatifim oldu çok kötü bisey ama insanın yaşi ve elinden geldiğince durumu ne kadar müsaitse mücadelesini versin derim benim hiç bişeyim yoktu ben çok kötü durumlarda öğrendim negatifi hala da çok iyi değil durumum ama daha kötüsünü gördüğüm için bugününe şükrediyorum o gunlerimede hiç isyan etmedim hatta olmasa taksitle yaptıracam parmagimdaki yüzüğü cikaracam yaptıracam tekrar dedim asla pes etmeyin herşey imtihan eşimde problem ama ben ondan kaynaklı demedim çünkü bu benim imtihanın çünkü bu benim sınavım o yüzden uzulsekte hayat devam ediyor aynı üzüntüyle yol alamayızEvet hepimiz aynı yollardan yürüdüğümüz için samimiyetle birbirimizi anlayabiliyoruz. Pozitiflere nasıl seviniyorsak, negatiflere de kalben üzülüyoruz. Bir sürü kız kardeşim oldu![]()
Sevindim ya cok şükürEvet orasıydı (herhangi Bi özel hastaneydi) . 14. Kanı da 123 çıkan yerde vericem (burası da tüp bebek hastanesi ydi)
Sorma Bi umut gittim gerçi hastanelerin labatuvar farkı da olabilirmiş ama en azından çok düşük Bi değer çıkmadıTahmin edebiliyorumiyi ki de gittin başka yerde yaptirdin
Kesinlikle iyi kiTahmin edebiliyorumiyi ki de gittin başka yerde yaptirdin
10 gün sonra mutlu mutlu sonuçlarımızı paylaşırız inşallahDiyorum ya 5.gün 1.kalite embriyolar tutmuyor 3.gün orta kalite embriyolar tutuyor. O yüzden diyorum nasip işi. O embriyologun hayallerimle oynamasina izin vermicem![]()