- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.701
Biliyorum canım ben de ters cevap verdim fln sanma sadece en kötüye odaklanıyor kötü geçmişi olan, onu anlatmak istedim güzel haberler ver perşembeye, sağlıkla sıhhatle en güzelini akıllısını hayırlısını kucağına al inşallahçok sevindimmm burada hepimizmbirbirimizim düşünüyorz
Hepimiz inşallah yok test anlamadım:)Biliyorum canım ben de ters cevap verdim fln sanma sadece en kötüye odaklanıyor kötü geçmişi olan, onu anlatmak istedim güzel haberler ver perşembeye, sağlıkla sıhhatle en güzelini akıllısını hayırlısını kucağına al inşallah
Ediyorum canım etmezmiyim Allah isteyen herkese en başta da buradakilere nasip etsin inşallahSen güzel dualarını esirgeme canım tüm arkadaşlarıma tüm kalbimle en içten dualarımı ediyorum sizlerden de bekliyorum.. İnşallah güzel haberler vereyim..
Transferimiz aynı gün canım seninle galibaBenden bir gun önce transfer oldun, insallah hayirli haberler alirsiin
Ben 10. Gün verdim 183,8 çıktı çok şükürKaçıncı günde kanda pozitif çıktı
Aynı gün transferimiz olmuş canım bana sırt ve bel ağrın normal demişti olursa diye önceden demişti doktor transferden çıktıktan sonra ilaçları tarif ederken söylemişlerdiMerhabalar 5. Gün embiriyosu tek yumurta transferim yapıldı 10 aralıkta. 2 gündür yaklaşık sırt ve bel ağrım var ağzım dudakşarım çok kuruyor 1 bardak su içsem hemen sanki idrar kesen patlayacak gibi doluyor tuvalete koşuyorum. Göğüslermde değişiklik yok. 22 aralık test günüm ve çok korkuyorum ama bu sırt ve bel ağrım felaket
Biraz düşük canım doktorum ne dedi 2gün sonra tekrar kan verirsin artış 2 katı olacakmı die bakarsınBayanlar 3. Gün embriyo transferi bugün 10.gun degerim 26 çıktı sizce nasıl
Belki geç tutunma olmuştur canım tekrar kan verip artışa bakmak lazım doktorunla görüşmedin mi?Bayanlar 3. Gün embriyo transferi bugün 10.gun degerim 26 çıktı sizce nasıl
Yok aksam yaptım testi yarın arayıp soracagimBelki geç tutunma olmuştur canım tekrar kan verip artışa bakmak lazım doktorunla görüşmedin mi?
İnşallah bakalım yarın konuşacağım doktorlaBiraz düşük canım doktorum ne dedi 2gün sonra tekrar kan verirsin artış 2 katı olacakmı die bakarsın
Evet canim, benden ayin 26 istedi2 emriyo 3. Gun embriyosuydu hadi o halde berberce ilerleri bu günleri ayın 24 dü kan testi istendi sen ne zaman kan vereceksin
Senin diğer kan sonuçların ne cıktı kuşum?Canım iki embriyo koyuldu ama bilmiyorum ki bakalım haftaya belli olucak
12/12 mi? Canim sende agri felan var mi?Transferimiz aynı gün canım seninle galiba
Yok kuzum yanlış okumuşum benimki 10/12 yapıldı ama çok gün yok arada valla sanki arada kaşıklarda batma oluyor gibi12/12 mi? Canim sende agri felan var mi?
Bende sadece dun biraz adet sancisi vardi, bugun birseycik kalmadiiYok kuzum yanlış okumuşum benimki 10/12 yapıldı ama çok gün yok arada valla sanki arada kaşıklarda batma oluyor gibi
Bende ara ara giriyor birşeyler ama belim ağrıyor arada sırtımda tabiBende sadece dun biraz adet sancisi vardi, bugun birseycik kalmadii
Canım transferin 8.gunu 72 10.gunu 260 bugün 13.gunum 1128. Haftaya pazrtesi kese için gıdıcem Allah nasip ederseSenin diğer kan sonuçların ne cıktı kuşum?
Insallah ya canimBende ara ara giriyor birşeyler ama belim ağrıyor arada sırtımda tabiinşallah güzel haberlerimizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?