Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

tam olrak kacıncı hafta gğnde gittiniz?

Bana verdiler vermeselerdi kötü şeyler olabilirdi ayaklarım falan üşüyünce acayio kötü olmuştum

Arkadaşlar mesele kese ve kalp değil.. Ben daha önce bir düşük yaşadım.. Keseyi de 4+2 de gördüm.. Çok önemli çok büyük bir olay değildi.. Önceki nde de 8binlere kadar çıktı değerim. Boş gebelik olmuştu.. Keseyi görsem kalp atışını duysak bin beter olmuştum şu an.. Ama yaşanacaksa elden pek bi şey gelmiyor.. Onları görmek fayda sağlamıyor.. Daha beter oluyorsun.. (Takiplerimiz güzel geçsin inşallah tabi) Sonunu düşünüyorum. Kucağıma almak nasip olsun.. Tek duymak istediğim şey bu sağlıkla kucağına alacak mıyım alamayacak mıyım.... Allahım tüm isteyen tüm dileyenlere versin ezanlar vakti diyebileceğim en güzel şey bu..

Yaşanılan kötü tecrübeler insanı daha da korkutuyor. Bende ilk denemede dış gebelik yaşadım. Su an kan da poztif haftaya kese için gıdıcem ama tabi o gereksiz sorular aklımdan çıkmıyor öncelikle Rabbim sağlıklı gebelik gecirmeyi nasip etsin sonra da sağlıkla kucağımıza almayı

Kesinlikle öyle keseyi görebilirim belki ama bi siyah boşluk görcem.. S sevgiliistanbul duydu diye bende 5+5 de gideyim hem kalp de duyarım dedim doktorum büyük ihtimal eminler 2hafta sonraya gel dediler ayın 23üne denk geliyor.. Şu kanama olana kadar çok da takmamıştım açıkcası... Hayırlısı olsun valla canım.. Sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla alalım inşallah kesinlikle

siz boş gebelik yaşamışsınız geç gidip dış gebelikte yaşanabilir. erken gidilmesinden kasıt bu .
keseyi rahimde degil baska yerde görmekten korktugum için erken gitmek istiyorum mesela bende.kese kalp hatta 28. haftanın bile garantisi yok. allah nasip edecekse edecek inş hepimize.
ama erken teslhisle kendi saglıgımızı koruyabiliriz . dış gebelik yaşayıp iç kanama geciren insanlarda var , ben bebekten önce sizin saglıgınızn önemini kast etmiştim .
hepimiz bebek istiyoruz isteyen herkese nasip olsun . içiniz sıkıldıkca fetih suresi okuyun meryem suresi dinleyin . allah ol deyince olacak

Bu dgerlerle dış gebelik yaşamazsın canım korkma. Bende biraz geç gitmiş olucam kese gorulsede yolk görünmedi diye stres olucak bu sefer. Hep bir stres var

Aynen canım git kesin duyulur

Bu dgerlerle dış gebelik yaşamazsın canım korkma. Bende biraz geç gitmiş olucam kese gorulsede yolk görünmedi diye stres olucak bu sefer. Hep bir stres var
canım sen gec gitmicem tam vaktinde :)
bizde belki dış gebelik olmaz ama yine doktor izledim . bebeklerin kalp atışı 8. nci haftada bile durabilirmiş . bakmıcam bundan sonra hiç bir seye
ama perşembe gitcem :) betamız inş hep böyle güzelce artıl gösterir fly ım .
ben biraz korkuyorum bakmıcam kötü şeylere inş sana perşembe güzel haberler verebilirim
stres olsak da herseyden önce kendi saglıgım gelir ondan erken gitmek istiyorum:)

Izleme bencede canım. Tedbirli olmak güzel ama ne yaşayacağımızi da bilmiyoruz. İnsallah güzel ilerler her şey

Canim transferim gayet guzel gecti. Embriyolarda sorun yoksa gebelik yuksk bekliyrm dedi cagdas bey. Heyecanimda gecti sanki olmamis gibiyim takmiyrum da fazla sadece dusucek gbi his olstu Sen naptin devam ediyormusun canim
Yaa bende de aşırı bir rahatlama var sanki transfer olan ben değilmişim gibi olana kadar kaç gece uyku tutmadı

İnşallah canım benim düzenli artış da dış gebelik ihtimali yok dedi o yüzden rahatladım yoksa ilk korktuğum benimde oydu.. Ama gitcem yine yarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…