Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar 5. Gün embiriyosu tek yumurta transferim yapıldı 10 aralıkta. 2 gündür yaklaşık sırt ve bel ağrım var ağzım dudakşarım çok kuruyor 1 bardak su içsem hemen sanki idrar kesen patlayacak gibi doluyor tuvalete koşuyorum. Göğüslermde değişiklik yok. 22 aralık test günüm ve çok korkuyorum ama bu sırt ve bel ağrım felaket

3000 üstü beta hcg için kese kontrolüne cagırıyorlar

Git gözükür beta 1800 Ken keseyi görmüştü doktor bence hiç bekleme hiç ni kanama normal değil dmeişti doktor illa bebekten olacak die bişi yok ama kontrol ettirmekten fayda var

3000 üstü beta hcg için kese kontrolüne cagırıyorlar
Bana ilk test gününden itibaren iki hafta ekle gel demişlerdi o da ayın 23 üne geliyor normalde.. Erken gitcektim ben.. Sanırım hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak istedi.. Hepsi farklı düşünüyor sanırım bilemedim.

Canim transferim gayet guzel gecti. Embriyolarda sorun yoksa gebelik yuksk bekliyrm dedi cagdas bey. Heyecanimda gecti sanki olmamis gibiyim takmiyrum da fazla sadece dusucek gbi his olstu Sen naptin devam ediyormusun canim
düşecek gibi derken anlamadım :) hadi hayırlısı bakalım . kan verdim bende genetiğe gitti sonucumu bekliyorum

Aşşağıyı tahriş etse tahriş olan yerin ağrır. Progestoran fitilin tahriş edecek bir durumu yok. Sen hangisini kullanıyorsun.

evet doktorlar öyle düşünüyor ama kesenin nerede oldugu büyük önem arz ediyor
ben kese ve kalp için 2 kere gitmeyi düşünüyorum . tabi inş kese görünürde
tüp bebegin basından sonuna kadar malesef doktorlar bizler kadar detaycı olmuyor cünkü birsürü hasta var. siz kendinizi düşüneceksiniz . moral bozmayın ama bence ultrasona gidiniz

S sonsamur burdan okuduğum kadarıyla biliyorum ve herkesi kese ve kalp için ayrı ayrı çağırıyorlar . doktorlar konusuna % 100 katılıyorum bizim kendimizi düşünmemiz gerek malesef onlar üstün körü yapıyorlar herşeyi . ağzını açıp konuşmak bile zor geliyor bir çoğuna

kesinlikle .
ben tüp bebek doktorumdan memnunum ama işlemlerin en başından bu zamana kadar herseyi bırdak ögrndim
maydonoz yenmicek kollar bşr yere uzatılmayacak
hepsini burdan duydum. kese için kendi doktoruma da gitmek isterdim ama 350 km yol gitmek istemiyorum . 5 dk bakıcak yollayacak.
zaten devam ederse inş yasadıgım şehirde doktora gidecegim . yine bırada tanıştıgım arkadas bilgi verdi gidecegim doktor ile ilgili. ikinci defa 20 gün içinde ücretsiz muayene hakkım varmış.
niye gitmem gereken zamandan gel gideyim ki?
cogu gebeliklerde 4+2-3 lerde bile kese gözüküyor.
ben tam 4+6 da gidicem . inş görürüm .

Selam herkese, 11/12 transferim yapıldı. Tek 5.gün embriyo. Bugün 3. Günüm . Burda yeni transferler var fikir sormak istiyorum. Arada ateş basıyor beni ateşimi ölçüyorum normal. Bugün kalçam belim ağrıyor . Arada vuruyor geçiyor. Arada sol kasık ağrısı vurup gidiyor. Herşey için erken ama sizlerde var mı böyle belirtiler. Sadece progesteron fitil kullanıyorum.
Sizlerde belirti var mı?

Ben dayanamadım transferden çıkar çıkmaz sürgü vermişlerdi hemde iki defa çok şükür hamileyim tabi daha keseyi göremedim ama
Bizimkiler sürgü vermedi 20 dk sonra kalkabilirsin dedi tuvalet için ondan 15dk sonrada giyinip çıkabilirsiniz dedi biraz daha yatmak istedim ama bir hastayı alcaklarmis yatak lazımmış 10 dk daha yattım ben istemeyi düşünüyorum bir sonrakinde sürgü vardır herhalde bir de birdahakine yaticam 1 saat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…