- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.661
Amin canım inşallah zorlu ve stresli bir süreç sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahİnşallah öyledir. İçim rahatlayınca sanırım ağrım hafifledibaşından sonuna zor valla Allahım yüzümüze baksın inşallah
senim bu degerlerle kese gözüküt bence hemen yarın git kontrole canım. en azından alltan muayane olur. ben teansferin 16. ncı günğ gidicem kese için . kanamanda olmul hiç dırma git kontrole550 1077 2420 5900 şeklinde canım
3000 üstü beta hcg için kese kontrolüne cagırıyorlarAy inşallah benim de öyledir.. Çok ağrım vardı şükür azaldı sol kasığımda devam biraz daha.. Beni de kanama artarsa çağırdı.. Şu an iki kez gittim wcye bi şey yok noldu birden anlamadım çok ilginç bi şey oldu ama bthcg kaçken görüyordu canım sana göre hesaplayınca cumaya randevu almıştım
Git gözükür beta 1800 Ken keseyi görmüştü doktor bence hiç bekleme hiç ni kanama normal değil dmeişti doktor illa bebekten olacak die bişi yok ama kontrol ettirmekten fayda varAy inşallah benim de öyledir.. Çok ağrım vardı şükür azaldı sol kasığımda devam biraz daha.. Beni de kanama artarsa çağırdı.. Şu an iki kez gittim wcye bi şey yok noldu birden anlamadım çok ilginç bi şey oldu ama bthcg kaçken görüyordu canım sana göre hesaplayınca cumaya randevu almıştım
4+5 de gördüm keseyi 5.7mm disen keseyi ne zaman gördün canım kaç mm di yok son kontrolden sonra özele geçicem canım kocaelideyim ben
Bana ilk test gününden itibaren iki hafta ekle gel demişlerdi o da ayın 23 üne geliyor normalde.. Erken gitcektim ben.. Sanırım hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak istedi.. Hepsi farklı düşünüyor sanırım bilemedim.3000 üstü beta hcg için kese kontrolüne cagırıyorlar
Canim transferim gayet guzel gecti. Embriyolarda sorun yoksa gebelik yuksk bekliyrm dedi cagdas bey. Heyecanimda gecti sanki olmamis gibiyimB Bade_badee sen naptın canım transferin nasıl geçti
normal canım benim 3.gün embriyosu 8,4 mm di birbirimize yakınız :)4+5 de gördüm keseyi 5.7mm di
düşecek gibi derken anlamadım :) hadi hayırlısı bakalım . kan verdim bende genetiğe gitti sonucumu bekliyorumCanim transferim gayet guzel gecti. Embriyolarda sorun yoksa gebelik yuksk bekliyrm dedi cagdas bey. Heyecanimda gecti sanki olmamis gibiyimtakmiyrum da fazla sadece dusucek gbi his olstu Sen naptin devam ediyormusun canim
Aşşağıyı tahriş etse tahriş olan yerin ağrır. Progestoran fitilin tahriş edecek bir durumu yok. Sen hangisini kullanıyorsun.Verdim canım ilaçlar tahriş etmiş olabilir sıkıntı yok dedi.. İki kez daha gittim wcye bi şey yok ağrımda azaldı.. Eğer yine olursa gitcem gitmek istiyorum 5900lerde görünür herhalde kese fln dış gebelikten korktum bir de
Embriyo dusucek gbi korkuyrmdüşecek gibi derken anlamadım :) hadi hayırlısı bakalım . kan verdim bende genetiğe gitti sonucumu bekliyorum
Allah korusun . ama orda nasıl duruyor dimi :)):) kafam da deli sorular :) hiç güleceğim yoktu heEmbriyo dusucek gbi korkuyrm
evet doktorlar öyle düşünüyor ama kesenin nerede oldugu büyük önem arz ediyorBana ilk test gününden itibaren iki hafta ekle gel demişlerdi o da ayın 23 üne geliyor normalde.. Erken gitcektim ben.. Sanırım hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak istedi.. Hepsi farklı düşünüyor sanırım bilemedim.
S sonsamur burdan okuduğum kadarıyla biliyorum ve herkesi kese ve kalp için ayrı ayrı çağırıyorlar . doktorlar konusuna % 100 katılıyorum bizim kendimizi düşünmemiz gerek malesef onlar üstün körü yapıyorlar herşeyi . ağzını açıp konuşmak bile zor geliyor bir çoğunaevet doktorlar öyle düşünüyor ama kesenin nerede oldugu büyük önem arz ediyor
ben kese ve kalp için 2 kere gitmeyi düşünüyorum . tabi inş kese görünürde
tüp bebegin basından sonuna kadar malesef doktorlar bizler kadar detaycı olmuyor cünkü birsürü hasta var. siz kendinizi düşüneceksiniz .moral bozmayın ama bence ultrasona gidiniz
kesinlikle .
Walla oksurup hapsiramiyorumAllah korusun . ama orda nasıl duruyor dimi :)):) kafam da deli sorular :) hiç güleceğim yoktu he
Anladım canım ayrı ayrı transfer edilince oran daha yüksek görünüyor bu durumda1 embriyonun tutunma şansı daha yüksek iken 2.ci embriyonun tutunma şansı daha düşük
Mesela 5 emriyo transfer edilmiş tanıdığımın ikizi oldu 5’te 2 tutuyor demekki
Bizimkiler sürgü vermedi 20 dk sonra kalkabilirsin dedi tuvalet için ondan 15dk sonrada giyinip çıkabilirsiniz dedi biraz daha yatmak istedim ama bir hastayı alcaklarmis yatak lazımmış 10 dk daha yattım ben istemeyi düşünüyorum bir sonrakinde sürgü vardır herhalde bir de birdahakine yaticam 1 saat inşallahBen dayanamadım transferden çıkar çıkmaz sürgü vermişlerdi hemde iki defa çok şükür hamileyim tabi daha keseyi göremedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?