- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.641
artışların kaç kaçtı canm ?İnan dağılmış durumdayım kan tahlilleri hep 2 kat olarak ilerledi.. Şaştım kaldım elim ayağım buz kesiyor.. İlaçlar tahriş etmiş olabilir dedi doktorum.. Nasıl tahriş ediyor acaba bilmiyorum bildiğim protestan fitil Ne kadar itip tahriş edebilirim. Normalmiş yani
Doktora haber verdin mi? Gitsen iyi olacak bence.Fitilden dolayı peçete koyuyprdum onu değiştirmeye gittiğimde kıpkırmızı olmuş çok şaşırdım şu an aşırı şiddetli adet ağrısına benzer ağrılarım var.. Çok canım sıkıldı ağlamamak için sıkıyorum şu an.. Senin de arada olmuştu hatırladığım ağrı eşlik ediyor muydu sen deki kanamalara
tabi ki canım sen iyi ol da gerisi boş . durumun nasıl ağrın sızın var mıTeşekkür ederim canım, sağlık olsun napalım
3.gündü canım benimki devlet hastanesi diye randevuları geç veriyor keseyi gördüm 4 aralıkta 8.4 mm di 14 gün sonra kalp atışı için çağırdıOlabilir canım acıbadem e gidiyorum ben. 5.gün embrosuydu seninki kaçtı
6. Gün için çok güzel değerin maşallahKızlar merhaba transfer hariç 6. Günüm bugun kan verdim nasıl sonuç sizce
Yaa öylemi bana az gibi geldi6. Gün için çok güzel değerin maşallah
Sanırım bugün adet oldum. Ağrımda var ağrı kesici kullanıyorum birde antibiyotik. Diğer adetimde yumurtama bakmaya gideceğim. Bir yandan iki ay atlasam mı diyorum. Sonra vazgeçiyorum. Kararsızımtabi ki canım sen iyi ol da gerisi boş . durumun nasıl ağrın sızın var mı
Hayır hiç az değil ben 10. Günde 64 ü görmüştüm. Zaten değe 2 günde bir artmış oluyor yani o10. Günde 160larda falan çıkar o da çok güzel bir değerYaa öylemi bana az gibi geldi
benimde 10.gün değerim 64 dü :)Hayır hiç az değil ben 10. Günde 64 ü görmüştüm. Zaten değe 2 günde bir artmış oluyor yani o10. Günde 160larda falan çıkar o da çok güzel bir değer
azcık daha zaman geçsin kafanı toparlayınca doğru zamanı verirsin bence . hakkında hayırlısı olsun canımSanırım bugün adet oldum. Ağrımda var ağrı kesici kullanıyorum birde antibiyotik. Diğer adetimde yumurtama bakmaya gideceğim. Bir yandan iki ay atlasam mı diyorum. Sonra vazgeçiyorum. Kararsızım
Ayy inşallah canımHayır hiç az değil ben 10. Günde 64 ü görmüştüm. Zaten değe 2 günde bir artmış oluyor yani o10. Günde 160larda falan çıkar o da çok güzel bir değer
Senin şimdi çoktan duyulur hangi şehirdesin devlette mi devam edeceksin3.gündü canım benimki devlet hastanesi diye randevuları geç veriyor keseyi gördüm 4 aralıkta 8.4 mm di 14 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Canım bence bir iki ay ara ver rahim toparlansin.hem sende kendini daha hazır hissedersin hakkında hayırlısı olsunSanırım bugün adet oldum. Ağrımda var ağrı kesici kullanıyorum birde antibiyotik. Diğer adetimde yumurtama bakmaya gideceğim. Bir yandan iki ay atlasam mı diyorum. Sonra vazgeçiyorum. Kararsızım
sen keseyi ne zaman gördün canım kaç mm di yok son kontrolden sonra özele geçicem canım kocaelideyim benSenin şimdi çoktan duyulur hangi şehirdesin devlette mi devam edeceksin
Verdim canım ilaçlar tahriş etmiş olabilir sıkıntı yok dedi.. İki kez daha gittim wcye bi şey yok ağrımda azaldı.. Eğer yine olursa gitcem gitmek istiyorum 5900lerde görünür herhalde kese fln dış gebelikten korktum bir deDoktora haber verdin mi? Gitsen iyi olacak bence.
artışların kaç kaçtı canm
550 1077 2420 5900 şeklinde canımartışların kaç kaçtı canm ?
Ay inşallah benim de öyledir.. Çok ağrım vardı şükür azaldı sol kasığımda devam biraz daha.. Beni de kanama artarsa çağırdı.. Şu an iki kez gittim wcye bi şey yok noldu birden anlamadım çok ilginç bi şey oldu ama bthcg kaçken görüyordu canım sana göre hesaplayınca cumaya randevu almıştımCanım arkadaşım da kanama olmuştu doktor çağırdı hemen onun rahim dışında pıhtı oluşmuş o kanıyormuş onu temizlediler bebekle ilgili değil demişti bende bi ultrason muayenesine gir
İnşallah öyledir. İçim rahatlayınca sanırım ağrım hafiflediBelki doktor doğru diyordun canım tahriş olmuştur. Kan sulandırıcı da yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?