Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok canım gebesindir ama çift embro mu benim çıkmamıştı 5. Gün de 10 gün kanda öğrendim
Çift embriyo 2. Tane 5. Gün valla transfer saatine kadar hep tek istedim doktor geldi transfere gitmeden önce şansın %50yükseltelim diye 2 tane transfer edelim ikisi tutacak diye birşey yok dedi şansın %70olur bidaha uğraşmazsın dedi benim eşim azospermi 0 sperm yani ameliyatla parça alıp spermleri alıp öyle dölleme yaptılar doktor işiniz zor 1 yıl eşimle uğraştık zaten 2 olsun derim dedi bende pat tamam dedim

Çok iyi yapmışsın biliyorum azosperm i kuzenime öleydi tese oldu oda ama malesef sperm bulunamadı. Onlarında çok çektiğini bildiğimden senin adına extra bi mutlu oldum değerin yüksek çıkacak bence

Sanınca değerlerin yüksek çıkacak bence ikimizde ikiz anası olacaz galba ben çok korkuyorummm bir yanımda çok istiyorrr

Çok iyi yapmışsın biliyorum azosperm i kuzenime öleydi tese oldu oda ama malesef sperm bulunamadı. Onlarında çok çektiğini bildiğimden senin adına extra bi mutlu oldum değerin yüksek çıkacak bence
İnşallah kuzenunın eşinin doktoru kim bilmem ama tansel kaplancan 10 numara doktor rabbim onun eline zarar vermesin tuttuğunu altın etsin valla ona gitmedilerse bi denesin derim 3 başarısız ameliyattan sonra buldugu bile var

Evet canım tansel hocaya gitti 3 kez ameliyat oldu bulunamayınca daha da bıraktı 4 5 yıldır artık

Çok korkuyorum valla ben senı yakından takip ediyotdum başka hastaneye de yaptırmıştın hatırlıyorum inşallah başta burdakiler olmak üzere hepimize herkese rabbim nasip etsin.
Sağolasın canım inşallah amin. aynen öyle olmuştu benim ama korkma çok fazla olan birşey değil genelde negatifse negatif pozitifse pozitif olma olasılığı daha yüksek. İnşallah pozitiflerle haberleşiriz.

Bugun 4. Günüm transferdr yani brn çıplak gözle görüyorum ama telde belli oluyor mu kızlar yanlışmıdır ki acaba
Bal birde seninki 4. Günmüş bu kadsr erken çıkan şeyin değeri de güzeldir. Hiç korkma. Benim 6. Günde bomboştu 7. Günde hafif gördüm belliydi yani. Sen yine yap tst hergün koyulaşmaya bak

Bilmiyorum ki inan benim de ilk tecrübem diye pek bilgi sahibi değilim ama ben

Bana yardim edebilicek Biri var mi, bogun transfer oldum allaha sukur ve transferden bir 20/25 dakika sonra tuvalete gittim, bir zarari olur mu?
Birşey olmaz canım. Doktor transferden sonra tuvalete gidebilirsin dedi yatırmadi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…