- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.181
Senin bu günden gözüküyorsa değerin yüksek olur benceeeÇok korkuyorum valla ben senı yakından takip ediyotdum başka hastaneye de yaptırmıştın hatırlıyorum inşallah başta burdakiler olmak üzere hepimize herkese rabbim nasip etsin.
Ayy al benden de okadar güya erken gebelik normal gebelik testinde daha koyu çıkıyor enteresan yani.ben buntestlere güvenmiyorum en ideali kaset test
Çift embriyo 2. Tane 5. Gün valla transfer saatine kadar hep tek istedim doktor geldi transfere gitmeden önce şansın %50yükseltelim diye 2 tane transfer edelim ikisi tutacak diye birşey yok dedi şansın %70olur bidaha uğraşmazsın dedi benim eşim azospermi 0 sperm yani ameliyatla parça alıp spermleri alıp öyle dölleme yaptılar doktor işiniz zor 1 yıl eşimle uğraştık zaten 2 olsun derim dedi bende pat tamam dedimYok canım gebesindir ama çift embro mu benim çıkmamıştı 5. Gün de 10 gün kanda öğrendim
Var gibi canım ilk idrarlamı yaptın.. Olmayınca hıc bir sey cikmio gercı9. Gundeyim. Atayım sizde bakın teste
İnşallah kuzum 2 tane transfer ettiler bakalım biz 1 tane olsa bize yeter diyorduk rabbim aratmasın arkadalımın annesi der Allah kimsenın kapısından boklu bezi eksik etmesin diye doğru diyor valla neren eksikse oran acıyorSenin bu günden gözüküyorsa değerin yüksek olur benceee
Çok iyi yapmışsın biliyorum azosperm i kuzenime öleydi tese oldu oda ama malesef sperm bulunamadı. Onlarında çok çektiğini bildiğimden senin adına extra bi mutlu oldum değerin yüksek çıkacak benceÇift embriyo 2. Tane 5. Gün valla transfer saatine kadar hep tek istedim doktor geldi transfere gitmeden önce şansın %50yükseltelim diye 2 tane transfer edelim ikisi tutacak diye birşey yok dedi şansın %70olur bidaha uğraşmazsın dedi benim eşim azospermi 0 sperm yani ameliyatla parça alıp spermleri alıp öyle dölleme yaptılar doktor işiniz zor 1 yıl eşimle uğraştık zaten 2 olsun derim dedi bende pat tamam dedim
Sanınca değerlerin yüksek çıkacak bence ikimizde ikiz anası olacaz galba ben çok korkuyorummm bir yanımda çok istiyorrrÇift embriyo 2. Tane 5. Gün valla transfer saatine kadar hep tek istedim doktor geldi transfere gitmeden önce şansın %50yükseltelim diye 2 tane transfer edelim ikisi tutacak diye birşey yok dedi şansın %70olur bidaha uğraşmazsın dedi benim eşim azospermi 0 sperm yani ameliyatla parça alıp spermleri alıp öyle dölleme yaptılar doktor işiniz zor 1 yıl eşimle uğraştık zaten 2 olsun derim dedi bende pat tamam dedim
Bende çok korkuyorum ama bidaha bu yola girmeyşz en azından herşeyi tek seferde yer yutar bitiririz ya iğne ilaç git gel. Ooo çok zor vallaSanınca değerlerin yüksek çıkacak bence ikimizde ikiz anası olacaz galba ben çok korkuyorummm bir yanımda çok istiyorrr
İnşallah kuzenunın eşinin doktoru kim bilmem ama tansel kaplancan 10 numara doktor rabbim onun eline zarar vermesin tuttuğunu altın etsin valla ona gitmedilerse bi denesin derim 3 başarısız ameliyattan sonra buldugu bile varÇok iyi yapmışsın biliyorum azosperm i kuzenime öleydi tese oldu oda ama malesef sperm bulunamadı. Onlarında çok çektiğini bildiğimden senin adına extra bi mutlu oldum değerin yüksek çıkacak bence
Evet canım tansel hocaya gitti 3 kez ameliyat oldu bulunamayınca daha da bıraktı 4 5 yıldır artıkİnşallah kuzenunın eşinin doktoru kim bilmem ama tansel kaplancan 10 numara doktor rabbim onun eline zarar vermesin tuttuğunu altın etsin valla ona gitmedilerse bi denesin derim 3 başarısız ameliyattan sonra buldugu bile var
Hadi bakalım hayırlısıSalı günü.
Ya rabbim yardımcısı olsunEvet canım tansel hocaya gitti 3 kez ameliyat oldu bulunamayınca daha da bıraktı 4 5 yıldır artık
Sağolasın canım inşallah amin. aynen öyle olmuştu benimÇok korkuyorum valla ben senı yakından takip ediyotdum başka hastaneye de yaptırmıştın hatırlıyorum inşallah başta burdakiler olmak üzere hepimize herkese rabbim nasip etsin.
Amın canım aminSağolasın canım inşallah amin. aynen öyle olmuştu benimama korkma çok fazla olan birşey değil genelde negatifse negatif pozitifse pozitif olma olasılığı daha yüksek. İnşallah pozitiflerle haberleşiriz.
Bal birde seninki 4. Günmüş bu kadsr erken çıkan şeyin değeri de güzeldir. Hiç korkma. Benim 6. Günde bomboştu 7. Günde hafif gördüm belliydi yani. Sen yine yap tst hergün koyulaşmaya bakBugun 4. Günüm transferdr yani brn çıplak gözle görüyorum ama telde belli oluyor mu kızlar yanlışmıdır ki acaba
Var var canim hayirli olsun 10 dk sonrada ciksa cikiyo varsa yoksa o 2.cizgi asla belirmezdiDünki yaptıklarım hala tek çizgi belirmedi 2. Çizgi belki de yanlıştır haklısın beveslenmeyim ilk idrarda değildi zaten
YaaVar var canim hayirli olsun 10 dk sonrada ciksa cikiyo varsa yoksa o 2.cizgi asla belirmezdi
Aynen öyle yapıcam cuma kan veririmBal birde seninki 4. Günmüş bu kadsr erken çıkan şeyin değeri de güzeldir. Hiç korkma. Benim 6. Günde bomboştu 7. Günde hafif gördüm belliydi yani. Sen yine yap tst hergün koyulaşmaya bak
Bana vermediler ikinci transferden önce vereceklermis ilkinde niye vermediler zaten kalinmiydiki
[/QUOTE cankm bilbilmiyorurim canım , ama benimle aynı anda tedavi gören hanımlara da verdiklerini biliyorum. Benim de ilk buBana vermediler ikinci transferden önce vereceklermis ilkinde niye vermediler zaten kalinmiydiki
Birşey olmaz canım. Doktor transferden sonra tuvalete gidebilirsin dedi yatırmadi daBana yardim edebilicek Biri var mi, bogun transfer oldum allaha sukurve transferden bir 20/25 dakika sonra tuvalete gittim, bir zarari olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?