- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
- #19.141
Kan için 10. Günde veririm test evde var sıkıldıkça yapıyım diyorum kendimi her sonuca hazırladım şükürÇok erken canım zaten. Pazartesi ilk idrarla yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan için 10. Günde veririm test evde var sıkıldıkça yapıyım diyorum kendimi her sonuca hazırladım şükürÇok erken canım zaten. Pazartesi ilk idrarla yap
Dünküler negatif bugün çizgi belirdiyse vardır birşeyler inşallahYaaa inşallah olur ya çünkü dünkü yaptıklarım hep negatif hala bugun 3 tane yaptım 3 ündede hayalet var
Testi ner sabah yaptım kanı ilk transfer günü hariç 6 . Gu yaptım ciktiKan için 10. Günde veririm test evde var sıkıldıkça yapıyım diyorum kendimi her sonuca hazırladım şükür
Dün 13. Gündü Cat iğnesinin. Bugunki testimde bişey çıkmadı,çok sonradan bı hayalet gibi bilmiyorumNaptın canım. Kaç gündür girmiyordum hiç ilk testini gördüm silik çizgi çıkmış. Kan ne zaman vereceksin inşallah vardır birşey ben o çizgiyi gördüm ama çatlatma iğnesi vurmuştun sanırım onun etkisi çokdan geçmiştir diye düşünüyorum
Çatlama iğnesi geçmiştir. Transferden beri 11 tane idrar testi yaptım artk prof oldum bu konuda. Yarın sabah ilk idrarda çıkar benceDün 13. Gündü Cat iğnesinin. Bugunki testimde bişey çıkmadı,çok sonradan bı hayalet gibi bilmiyorum
Baya da olmuş aslında iğne etkisi geçmiştir. Transferin kaçıncı günündesin. Mesela ben erkenden yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı Ma aonradanda silikleşmemişti. Yani Bi çizgi var inşallah gebesindir ondan çıkmıştırDün 13. Gündü Cat iğnesinin. Bugunki testimde bişey çıkmadı,çok sonradan bı hayalet gibi bilmiyorum
Bence kesin vardır şunu gördüm gebelik yoksa kesinlikle hayalet çizgi bile çıkmıyor ilk 10 dk değil benim tüm gebeliklerimde yarım saat sonra çıka olmuştu hepside doğruyduDünki yaptıklarım hala tek çizgi belirmedi 2. Çizgi belki de yanlıştır haklısın beveslenmeyim ilk idrarda değildi zaten
Gördüm senınkini canım o beklemiş testmiydiTesti ner sabah yaptım kanı ilk transfer günü hariç 6 . Gu yaptım cikti
İnşallah farklı testte aldırdım dedim belki matkayla alakalıdor valla dunkulerde 2. Çizgi hiç yok bugun kiler başta çok çok silik bekledikçe koyulaşoyor bide ilk idrarda değilDünküler negatif bugün çizgi belirdiyse vardır birşeyler inşallah
Ya benim 1 yıl önc3 yaptıgım testi gördüm 2 ay önce taşınırken hala tertemizdi t cizgisiBence kesin vardır şunu gördüm gebelik yoksa kesinlikle hayalet çizgi bile çıkmıyor ilk 10 dk değil benim tüm gebeliklerimde yarım saat sonra çıka olmuştu hepside doğruydu
Elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla yap canım hemen bizede gönderİnşallah farklı testte aldırdım dedim belki matkayla alakalıdor valla dunkulerde 2. Çizgi hiç yok bugun kiler başta çok çok silik bekledikçe koyulaşoyor bide ilk idrarda değil
O zaman vardır birşeyler. Yarın ilk idrarla deneyin bir deİnşallah farklı testte aldırdım dedim belki matkayla alakalıdor valla dunkulerde 2. Çizgi hiç yok bugun kiler başta çok çok silik bekledikçe koyulaşoyor bide ilk idrarda değil
Benim ilk cikan silik cizgi beklemiş testi . Olmasa hiç çıkmaz ben buna inandım hepGördüm senınkini canım o beklemiş testmiydi
Sabah olsun yapıcam 4 testim var. Bak bide ben laborantım he öyle hastaneye gidiyim dokrordan test rica ediyim derdim de yok gitsem kendim bhcg bakarım ama gidesim gelmiyor gün gün koyulaşma görmeden günü gelmeden test vermeyim diyorum şimdi arkadaşlarım süreci biliyor ya amann ne biliyimmm çok acelecisin derlerElinde test varsa yarın sabah ilk idrarla yap canım hemen bizede gönder
İkiz mi şimdi kanı ne zaman yaptınBenim ilk cikan silik cizgi beklemiş testi . Olmasa hiç çıkmaz ben buna inandım hep
Bakalım bi kimyasal nr olmaz inşallah bide o dert varO zaman vardır birşeyler. Yarın ilk idrarla deneyin bir de
Sonrada beta yükselecek mi derdi var. Ben 7. Gün sabah yaptım çıktı 8.gun kan verdimSabah olsun yapıcam 4 testim var. Bak bide ben laborantım he öyle hastaneye gidiyim dokrordan test rica ediyim derdim de yok gitsem kendim bhcg bakarım ama gidesim gelmiyor gün gün koyulaşma görmeden günü gelmeden test vermeyim diyorum şimdi arkadaşlarım süreci biliyor ya amann ne biliyimmm çok acelecisin derler
Aynen valla bide eşime sürpriz yapacaktım testte önce çıkmadı elimden düştü yatağın altına alamadım eşim sonra gördü aldı e bu test pozitif diyorolduysa inşallah yine elime yüzüme yapıştırdımSonrada beta yükselecek mi derdi var. Ben 7. Gün sabah yaptım çıktı 8.gun kan verdim
9. Gundeyim. Atayım sizde bakın testeBaya da olmuş aslında iğne etkisi geçmiştir. Transferin kaçıncı günündesin. Mesela ben erkenden yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı Ma aonradanda silikleşmemişti. Yani Bi çizgi var inşallah gebesindir ondan çıkmıştır
bak canım ilkini 3 ncü gün akşama dogru yaptım cıkmadı ikincisini 3 üncü gün yatmadan yaptım sabah baktım cizgi belirmiş .3 üncüsünü 4 ümgü günü sabah yaptım belli oldu.İkiz mi şimdi kanı ne zaman yaptın