• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Naptın canım. Kaç gündür girmiyordum hiç ilk testini gördüm silik çizgi çıkmış. Kan ne zaman vereceksin inşallah vardır birşey ben o çizgiyi gördüm ama çatlatma iğnesi vurmuştun sanırım onun etkisi çokdan geçmiştir diye düşünüyorum
Dün 13. Gündü Cat iğnesinin. Bugunki testimde bişey çıkmadı,çok sonradan bı hayalet gibi bilmiyorum

Dün 13. Gündü Cat iğnesinin. Bugunki testimde bişey çıkmadı,çok sonradan bı hayalet gibi bilmiyorum
Baya da olmuş aslında iğne etkisi geçmiştir. Transferin kaçıncı günündesin. Mesela ben erkenden yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı Ma aonradanda silikleşmemişti. Yani Bi çizgi var inşallah gebesindir ondan çıkmıştır

Dünki yaptıklarım hala tek çizgi belirmedi 2. Çizgi belki de yanlıştır haklısın beveslenmeyim ilk idrarda değildi zaten
Bence kesin vardır şunu gördüm gebelik yoksa kesinlikle hayalet çizgi bile çıkmıyor ilk 10 dk değil benim tüm gebeliklerimde yarım saat sonra çıka olmuştu hepside doğruydu

İnşallah farklı testte aldırdım dedim belki matkayla alakalıdor valla dunkulerde 2. Çizgi hiç yok bugun kiler başta çok çok silik bekledikçe koyulaşoyor bide ilk idrarda değil
Elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla yap canım hemen bizede gönder 😁

Elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla yap canım hemen bizede gönder 😁
Sabah olsun yapıcam 4 testim var. Bak bide ben laborantım he öyle hastaneye gidiyim dokrordan test rica ediyim derdim de yok gitsem kendim bhcg bakarım ama gidesim gelmiyor gün gün koyulaşma görmeden günü gelmeden test vermeyim diyorum şimdi arkadaşlarım süreci biliyor ya amann ne biliyimmm çok acelecisin derler

Sabah olsun yapıcam 4 testim var. Bak bide ben laborantım he öyle hastaneye gidiyim dokrordan test rica ediyim derdim de yok gitsem kendim bhcg bakarım ama gidesim gelmiyor gün gün koyulaşma görmeden günü gelmeden test vermeyim diyorum şimdi arkadaşlarım süreci biliyor ya amann ne biliyimmm çok acelecisin derler
Sonrada beta yükselecek mi derdi var. Ben 7. Gün sabah yaptım çıktı 8.gun kan verdim

Sonrada beta yükselecek mi derdi var. Ben 7. Gün sabah yaptım çıktı 8.gun kan verdim
Aynen valla bide eşime sürpriz yapacaktım testte önce çıkmadı elimden düştü yatağın altına alamadım eşim sonra gördü aldı e bu test pozitif diyor🤣olduysa inşallah yine elime yüzüme yapıştırdım

Baya da olmuş aslında iğne etkisi geçmiştir. Transferin kaçıncı günündesin. Mesela ben erkenden yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı Ma aonradanda silikleşmemişti. Yani Bi çizgi var inşallah gebesindir ondan çıkmıştır
9. Gundeyim. Atayım sizde bakın teste

Eklentiler

• IMG_20201212_115733.jpg
    IMG_20201212_115733.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 69
İkiz mi şimdi kanı ne zaman yaptın
bak canım ilkini 3 ncü gün akşama dogru yaptım cıkmadı ikincisini 3 üncü gün yatmadan yaptım sabah baktım cizgi belirmiş .3 üncüsünü 4 ümgü günü sabah yaptım belli oldu.
6 ıncı gün kan verdim 92 10 uncu gün 657 . ben daha keseye gitmedm btnm . gidince belli olcak tam gebelik varlıgı😍

Eklentiler

• 309BC005-3F43-4007-929C-FB67A5EC818E.jpeg
    309BC005-3F43-4007-929C-FB67A5EC818E.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 79
Back