- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.101
Geçmiş olsun canımŞakır şakır pıhtılı kanamadan sonra yine aranızdayım bebişlerimle.. Herkes umarım iyidir
İnşallahYaa çok teşekkür ederim bende yiyip duruyorum arada hem kendimi hem kocam beyi adamı da bıktırcam ama oda çeksin bir zahmet napayım
Senin hamileliğin de çok güzel ilerlesin inşallah rabbim kucağınıza alıp kokusunu duymayı da nasip etsin
Sagol canmGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Allah esirgesin bi daha olmaz inşallah çok sevindim sağlıkla dönmene canımŞakır şakır pıhtılı kanamadan sonra yine aranızdayım bebişlerimle.. Herkes umarım iyidir
Tesekkurler canmÇok geçmiş olsun Allah esirgesin bi daha olmaz inşallah çok sevindim sağlıkla dönmene canım
Cok uzuldum canim Rabbim sabir versin insallahSelam arkadaşlar
Benim de geçen hafta kesem görülmüştü, bugun (6+3 ) kanamam olunca tekrar gittim doktora malesef kesen boş ilaçlarını keselim kendi kendine atmanı bekleyelim dedi
Ben koyuyorum canım. Kasıklarım ağrıyor bazen o zman da koyuyorum iyi geliyor karnına koymadığın sürece bir şey olmaz bence.bilgili arkadaşlar transferden sonra ayagımızın altına sıcak su koysak sıkıntı mı?Fly3646
ayaklarım donuyorda
Belki bi zararı yoktur fakat Ben hiç koymadım bacak ağrısıyla ayaklarım buz gibi olurdu hala ara ara oluyor o zaman bende evde yürüyüş yapıp yatağa giriyorum hemenbilgili arkadaşlar transferden sonra ayagımızın altına sıcak su koysak sıkıntı mı?Fly3646
ayaklarım donuyorda
şıan resmen adet agrısı gibi agrı var.Ben koyuyorum canım. Kasıklarım ağrıyor bazen o zman da koyuyorum iyi geliyor karnına koymadığın sürece bir şey olmaz bence.
Sıcak suyun ıyı gelmediğini duymuştumbilgili arkadaşlar transferden sonra ayagımızın altına sıcak su koysak sıkıntı mı?Fly3646
ayaklarım donuyorda
Kac haftalık sın canmşıan resmen adet agrısı gibi agrı var.
nırmalde bu zamanlarda adet olurdum
Ben keseyi gördüm ama hala devam ediyorum. 2hafta sonra kalp atışına kadar edeceğim.Coraspirin i birakan oldu mu hic hamile kalip?
benim cok yeni 4+1 daha ultrasano gitmediöKac haftalık sın canm
Pozitif gören arkadaşlar hala arada hafif yumurtalıklarda ağrı hisseden oluyor mu normal mi sizce dış gebelik olursa diye korku sardı. Hayırlısıyla şu ultrason günü bi gelseydi hala endişeliyim
Merhaba benim de hiç ağrım olmamıştı belim bile ağrımamıştı hatta bir iki gün ağrıdı kısa süreli oda. Çok şükür ğozitifi gördüm darısı başına :)Merhaba ben de beş senelik evliyim ve dort senedir çocuk istiyoruz 5 Aralık'ta transfer oldum çift ve 4. Gun embriyosu 17 su de sonuç günüm ama hiçbir belirtim yok bel ağrısı dışında sizin belirtilerinin olmuş muydu
Yaptın mı yeni test?
Hayırlı olsun canımbenim cok yeni 4+1 daha ultrasano gitmediö
Ay ne güzel umarım bende görürüm umutsuzum çok amaMerhaba benim de hiç ağrım olmamıştı belim bile ağrımamıştı hatta bir iki gün ağrıdı kısa süreli oda. Çok şükür ğozitifi gördüm darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?