• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok uzun sürmüyor galiba ama o zaman yaşanırken geçmek bilmiyor 🤣 Bende öyle bir sorun var mı bilmiyorum lakin bana da günde 3 verdi estrofemi canım. Kaç üstü olursa transfere olur veriyorlarmış
Aynen hemem geciyor zaman asil beklemesi zor olan transfer sonrasi oluyo😊😂 inan kac ustu bilmiyorum ama 15 e kadar yolu var herhalde🤣🤣

Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 bu arada seninde tutmuş sanırım kuzum. Allah tamamına erdirsin sağlıcakla ilerlesin. Epeydir giremedim foruma hamiş dolmuş buralar bebek kokuyor 🥰😍
Allah razi olsun canim evet tuttu cok şükür carsamka kese gormeye gidicem inslalah guzelce gorebilirim dua beklerim Rabbim insalalh sizlerede nasip etsin🤗🤗

Aynen hemem geciyor zaman asil beklemesi zor olan transfer sonrasi oluyo😊😂 inan kac ustu bilmiyorum ama 15 e kadar yolu var herhalde🤣🤣
Ay ben şimdiden o transfer sonrasından korkuyorum zaten ne yapar ne ederim bilmem meşgale bulup uğraşmam lazım malum dışarıya da çıkamıyoruz 🙂 tamam canım bilgim olsun 🤗
Allah razi olsun canim evet tuttu cok şükür carsamka kese gormeye gidicem inslalah guzelce gorebilirim dua beklerim Rabbim insalalh sizlerede nasip etsin🤗🤗

Allah Ya Vekil ismi hürmetine yar ve yardımcın olsun taze anne adayı. Ne mutlu bu zamanlara geldiniz maaşallah çokça 🥰

Ay ben şimdiden o transfer sonrasından korkuyorum zaten ne yapar ne ederim bilmem meşgale bulup uğraşmam lazım malum dışarıya da çıkamıyoruz 🙂 tamam canım bilgim olsun 🤗

Allah Ya Vekil ismi hürmetine yar ve yardımcın olsun taze anne adayı. Ne mutlu bu zamanlara geldiniz maaşallah çokça 🥰
Aynen canim bi sekilde geciyo vakit inslalah en guzel sekilde pozitiflerle gecer🤗🤗Allah razi olsum canim hep birlikte Alalh in izniyle yavrularimiza hayirlisiyla kavusalim inslalah 🤗🤗

Ee canım senin varmış birde lekelenmeler bende öyle olsa birde hiç duramam. Aynı anda hamile kaldığımız bir akrabamin bebeğinin kalbi durdu çok korkuyorum ya kalbi durursa farketmezsem kanamam olmadan diye birde böyle düşüncelerimden bahsetsem eşim hiç engel olmaz. Bende kısa yoldan tehlike var ilk 3 ay diye zaten yalan değil gittim iki kez. Tabi istersek hergün gidelim olacağın önüne geçilmez
Orası öyle de işte sakınılan göze çöp batar misali abartmaktan üzerine düşmekten kaçınıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ayın 18 inde randevum var hayırlısı Allahtan. Senin bebeğinde sağlıcakla gelir inşallah 🤲🏻❤️

Aynen canim bi sekilde geciyo vakit inslalah en guzel sekilde pozitiflerle gecer🤗🤗Allah razi olsum canim hep birlikte Alalh in izniyle yavrularimiza hayirlisiyla kavusalim inslalah 🤗🤗
İnş canım. Bir yandan korkuyorum 3.gün embriyosu falan diyorum bir yandan da nasipte olacaksa olur diyorum. İşte insanız içimizi kemiriyor herşey 😔
Amin canım bu süreçte Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤗🥰

İnş canım. Bir yandan korkuyorum 3.gün embriyosu falan diyorum bir yandan da nasipte olacaksa olur diyorum. İşte insanız içimizi kemiriyor herşey 😔
3.gun olup birsuru tutan var 5.gun olup tutmayan var canim nasip Rabbim ol dedikten sonra digerleri sebepler zinciri 🙂ezanlar okunurken inslalah Rabbim dileyen isteyen herkesin kucaklarini bos birakmasin tedavilerini hayirlisiyla tamamlasin hamilelikleri guzel saglikli gecsin😊

Allahım ne güzel haber bu çok güzel olmuş😍🥰İnşallah sağlıcakla ilerlesin canım benim bize de bana da çok dua et 🥰 Banada 3.gün Çift konulacak sanırım doktorum ikidir öyle söylüyor hayırlısı artık. Şu aşamaya gelene kadar canım çıktı 😒 başladım ya gerisi tek çift hallolur sanırım 😁🤣
Ay hep öyle ya transfere kadar insanın başına gelmeyen kalmıyor dikkat etmemiz lazım ya. Olmaz olmaz transfer öncesi olur. Allah kazasız belasız transfer nasip etsin inşallah 🤗
Transfer ne zaman olacak? Hangi merkezdesin?

( Tek çizgi bu bence diğer silik gördüğün çizgi ise çıkması gereken 2. çizgi ama çıkmamış . Ben de transferimin 5 . Gününde yaptım tıpkı senin ki gibi çıktı . Bugün 7. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Sizin ki kaç embriyo transferi. )BİR ARKADASİMİZ böyle yazmış,ben de onun gibi düşünüyordum, o yüzden kafam karışık. İnsallah dediğin gibidir 🤣
Yaptın mı yeni test?

3.gun olup birsuru tutan var 5.gun olup tutmayan var canim nasip Rabbim ol dedikten sonra digerleri sebepler zinciri 🙂ezanlar okunurken inslalah Rabbim dileyen isteyen herkesin kucaklarini bos birakmasin tedavilerini hayirlisiyla tamamlasin hamilelikleri guzel saglikli gecsin😊
Haklısın canım. Bazen akla takılıyor ama sonra geçiyor şükür 😁 Bendende gelsin bir dua o halde🤲

Rabbim isteyen herkesin göbüşünü çifter çifter doldursun da iki bebekle hastaneden çıkarsın inşallah 🤲🤲🥰🤗

Ay hep öyle ya transfere kadar insanın başına gelmeyen kalmıyor dikkat etmemiz lazım ya. Olmaz olmaz transfer öncesi olur. Allah kazasız belasız transfer nasip etsin inşallah 🤗
Transfer ne zaman olacak? Hangi merkezdesin?
Sorma canım ya. Hormonlar kistler uğraşıyoruz. Ben ilaç kullanmadım mı sürekli kistle yaşıyorum zaten arkadaş olduk kistler le 🙂 Hataydayım canım ben. Şu an estrofem kullanıyorum 18 aralıkta kontrol var o gün belli olur herhalde transfer günü

Hiç kafanda kurma öyle rahat ol bende kendimi yedim hemde ne yedim fakat 3. Gün embriyosuyla kanda pozitif gördüm çok şükür darısı isteyen herkese bizim gibi bekleyenlerede sağlıklı keselere kalp atışları duyup, görmeye inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hiç kafanda kurma öyle rahat ol bende kendimi yedim hemde ne yedim fakat 3. Gün embriyosuyla kanda pozitif gördüm çok şükür darısı isteyen herkese bizim gibi bekleyenlerede sağlıklı keselere kalp atışları duyup, görmeye inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yaa çok teşekkür ederim bende yiyip duruyorum arada hem kendimi hem kocam beyi adamı da bıktırcam ama oda çeksin bir zahmet napayım 🤣

Senin hamileliğin de çok güzel ilerlesin inşallah rabbim kucağınıza alıp kokusunu duymayı da nasip etsin 🥰🤲

Back