- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.061
Amin canimCanım ben çok sıkısmıstım senin gibi 20 25 dakika sonra wc ye gittim sonra her yarım saatte bir gitmeye devm ettimkan değerime göre şu an pozitif görülüyor bir zararı olmaz sıkıca tutunsun sana bebeğin
Bende oyle canim hisediyorum arada rahmime batmalar oluyo sagli sollu inslaalh kotuyu dusunme goruruz keselerimizi yerli yerindePozitif gören arkadaşlar hala arada hafif yumurtalıklarda ağrı hisseden oluyor mu normal mi sizce dış gebelik olursa diye korku sardı. Hayırlısıyla şu ultrason günü bi gelseydi hala endişeliyim
Yalnız olmama sevindimBende oyle canim hisediyorum arada rahmime batmalar oluyo sagli sollu inslaalh kotuyu dusunme goruruz keselerimizi yerli yerinde
Alalh korusun canim moralini yuksek tut naparsak yapalim olacaga care olmaz biz elimizden geleni yapiyoruz inslalah bol dua bol sabir yaoacak birseyimiz yokYalnız olmama sevindimİnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi halde görürüz keseleri, bulmak ne kadar zor şimdi de kaybedicem diye aklım çıkıyor
inş rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben evliligmiz basından beri ugrastım ama adam olmadılar , şimdi politik davranıyorum:)Hah ne güzel demişsin kuzum aynı durum bende de var üç yılı geçti evleneli evlendiğim günden itibaren kayın validem benim çocuğum olmuyor diye imaları oldu hep sonra öğrendik sorun eşimde hoş yine aynı tavırda bende kimseye söylemedim sonuç güzel olursa söyleyeceğim transfer oldum ayın 10da bekliyorum inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Yok sonra herhangi bir tahlil yapılmadı öncesinde yapıldıKızlar transfer sonrası e2 progesteron bakıldı mı?
Canım neden ikincinin tutma ihtimalini %10 dedi doktorunuz anlamadimSonuç şu şekilde oldu
Tam transfer esnasında doktorum 2embryo enjekte ediyoruz dedi nee dedimiptal mi edelim dedi yok dedim siz uygun gördüyseniz sıkıntı yok hocam dedim bakalım zaten 2. Nin tutunma ihtimali %10 muş bakalım
Bakalım Pazartesi günü doktor ne diyecekGüzel şoklar bunlarbenim de başıma gelse keşke
Aynen canım bende aynen öyleyim şuan benim derdim bana yeter valla uğraşamam onlar ileinş rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben evliligmiz basından beri ugrastım ama adam olmadılar , şimdi politik davranıyorum:)
27 kasımda oldu transferim ayın 25 inde de ultrasona çağırdı doktorum senin ne zamanAlalh korusun canim moralini yuksek tut naparsak yapalim olacaga care olmaz biz elimizden geleni yapiyoruz inslalah bol dua bol sabir yaoacak birseyimiz yoksen ne zmaan di transfer ne zaman kese randevun
Amiiinnn rabbim isteyen herkese bekletmeden versin müjdeli haberi. Çok teşekkür ederim o halde. Ben 8. Gün kontrole gitmiş olacağım. Hormon testi e2 progesteron lh mı acaba?Merhaba grupta hayırlı haberler eksik olmasın :) bende yeni katıldım gruba , ilaca başlangıç ve kontrol arası normal bende 12 gün estrofem kullandım adetimin 15. günü kontrole çağırdılar muayene ve hormon testlerine göre , o ay transfer yapılıp yapılmayacağı netleşiyor muayene de de rahim kalınlığına bakıyor , sonrasında 6 ilaç daha eklendi transfere kadar onları kullanıyorum bende
Ay çok sevindim korkmuştum rahim fazla kalınlaşırsa diye deYok canim uzun degil benimde oyleydi ilk gititgimde adetin 3.gunuydu 12 gun sonraya cagirmisti tekrar
Benimde 25 kasimda oldu transferim son adet de 7 kasim inslalah bende ayin 16 sinda carsamba gidicem27 kasımda oldu transferim ayın 25 inde de ultrasona çağırdı doktorum senin ne zaman
Yok yok kalinlasmaz benimde rahim incelme kalimlasma gibi sorunum olmadigi halde estrofem gunde 3 kullandim gittigimde 11.6 dedi gayet guzel dedi 5 gun sonrada transfer oldumAy çok sevindim korkmuştum rahim fazla kalınlaşırsa diye de
Allahım ne güzel haber bu çok güzel olmuşYok bacım son anda çift koydurduk biz ikisi de tutundu çok şükür
Yok canim hala iciyorum ben henuz kese gormedim haftaya insalah ama kullaniyorum halen corasprinCoraspirin i birakan oldu mu hic hamile kalip?
Hadi hayırlısı güzel haberler verirsin inşallah senin az kalmışBenimde 25 kasimda oldu transferim son adet de 7 kasim inslalah bende ayin 16 sinda carsamba gidicem
Çok uzun sürmüyor galiba ama o zaman yaşanırken geçmek bilmiyorYok yok kalinlasmaz benimde rahim incelme kalimlasma gibi sorunum olmadigi halde estrofem gunde 3 kullandim gittigimde 11.6 dedi gayet guzel dedi 5 gun sonrada transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?