Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Pozitif gören arkadaşlar hala arada hafif yumurtalıklarda ağrı hisseden oluyor mu normal mi sizce dış gebelik olursa diye korku sardı. Hayırlısıyla şu ultrason günü bi gelseydi hala endişeliyim

Pozitif gören arkadaşlar hala arada hafif yumurtalıklarda ağrı hisseden oluyor mu normal mi sizce dış gebelik olursa diye korku sardı. Hayırlısıyla şu ultrason günü bi gelseydi hala endişeliyim
Bende oyle canim hisediyorum arada rahmime batmalar oluyo sagli sollu inslaalh kotuyu dusunme goruruz keselerimizi yerli yerinde

Yalnız olmama sevindim İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi halde görürüz keseleri, bulmak ne kadar zor şimdi de kaybedicem diye aklım çıkıyor
Alalh korusun canim moralini yuksek tut naparsak yapalim olacaga care olmaz biz elimizden geleni yapiyoruz inslalah bol dua bol sabir yaoacak birseyimiz yok sen ne zmaan di transfer ne zaman kese randevun

inş rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben evliligmiz basından beri ugrastım ama adam olmadılar , şimdi politik davranıyorum:)

Canım neden ikincinin tutma ihtimalini %10 dedi doktorunuz anlamadim

Amiiinnn rabbim isteyen herkese bekletmeden versin müjdeli haberi. Çok teşekkür ederim o halde. Ben 8. Gün kontrole gitmiş olacağım. Hormon testi e2 progesteron lh mı acaba?

Yok bacım son anda çift koydurduk biz ikisi de tutundu çok şükür
Allahım ne güzel haber bu çok güzel olmuşİnşallah sağlıcakla ilerlesin canım benim bize de bana da çok dua et Banada 3.gün Çift konulacak sanırım doktorum ikidir öyle söylüyor hayırlısı artık. Şu aşamaya gelene kadar canım çıktı başladım ya gerisi tek çift hallolur sanırım

Yok yok kalinlasmaz benimde rahim incelme kalimlasma gibi sorunum olmadigi halde estrofem gunde 3 kullandim gittigimde 11.6 dedi gayet guzel dedi 5 gun sonrada transfer oldum
Çok uzun sürmüyor galiba ama o zaman yaşanırken geçmek bilmiyor Bende öyle bir sorun var mı bilmiyorum lakin bana da günde 3 verdi estrofemi canım. Kaç üstü olursa transfere olur veriyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…