- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.941
Canim hafif bi cizgi var ama bu erken gebelik testi bazen yaniltici olabiliyormus yarin sabah ilk idrarla normal.kaset tipi yapsan daha iyi olur sankiBu testi yorumlayabilecek bir babayiğit var mı3. Taze embriyo. Transfer hariç 8. Günüm. Akşam idrarı
Ooo maşallah Allah tamamına erdirsin canım
Niye bağlamıyolar da alıyolar acabaAy valla gına geldi. Tıkalı mı açık mı sadece sıvı birikimi mi var bilemiyorum artık. Her bilgi birbirine girdiama tüp öncesi son hsg de az da olsa açıklık vardı sanırım sıvı birikimi var sadece tıkanıklık yok. Ama her türlü kime hangi doktora sorduysam ki bahçeci de dahil tüpü aldır dedi bende aldırmak istemiyorum o zaman doğal yolla hamilelik şansı tamamen gidiyor. Yarın gidince sorcam bari almayın bağlayın diye bakalım
Dönüş yaptı mı dr'un?kızlar merhaba. transferin 10. günüde bhcg 81 çıktı 48 saat sonra ikici bhcg 126. değerler düşük gibi geldi bana. yorum yapabilecek olan var mı? doktoruma sonuçları gönderdim henüz dönüş yapmadılar. eve yere sığamıyorum.
Açılın bakayım aranan babayiğit geldiBu testi yorumlayabilecek bir babayiğit var mı3. Taze embriyo. Transfer hariç 8. Günüm. Akşam idrarı
Ay kız tugçe ikiz geliyor galiba maşallah10 uncu gunu cıft 5 ıncı gun embryo
saglıklı olsun da tek çift farke tmez. eşimin gazı ile koydurduk cift. ikiz den de korkuyorum ama asli bana umut olduAy kız tugçe ikiz geliyor galiba maşallah
Bizim genetik te sorun vardi pgt yaptirdik ayriyetten de kromozomlarina baktirdik embryonun ordanda 3 cesit trizomi cikti tek embryoyla gebe kaldim bundan baska yok Allahin izniyle seninde tutar canimEvet aynn öyle benim taze. Genetik araştırma nasıl oluyor.Bir de nerede yaptırdın
Hayatım benim ki sahte hesap. Hiçbir şey paylaşmıyorum. Iğne oyası kursuna gidiyodum hocamız yaptıklarımdan atıyodu bakmak için açmıştımkızlar instagram adresi olanlar özelden yazabilir mi ? takipleşelim ordan da
Korkma ya ne güzel tek seferde iki bebek. Bidaha bu işlere girmemek adına ben de ikiz olsun isterim açıkçası.saglıklı olsun da tek çift farke tmez. eşimin gazı ile koydurduk cift. ikiz den de korkuyorum ama asli bana umut oldu
inş onun gibi saglıklı ilerle ikizse de
Oooo süper bak negüzel bide bisürü olumsuz şey düşünüyordun hadi hayırlısı keseye kalp atışına
Kaset tipi çıkmayabilir canım. 9. Gün olacak yarın. Amannn ikisini de yaparımCanim hafif bi cizgi var ama bu erken gebelik testi bazen yaniltici olabiliyormus yarin sabah ilk idrarla normal.kaset tipi yapsan daha iyi olur sanki
Aynen sen sabah ikisinide yap bakalim oyle deme benim kaset tipi erken gebelikten daha koyuydu belli olmuyo yaniKaset tipi çıkmayabilir canım. 9. Gün olacak yarın. Amannn ikisini de yaparım
Açılın bakayım aranan babayiğit geldiben de görebiliyorum çizgi var beybi. Hadi hayırlı işler
Yap bakalım sabah da. Ama farklı bişey çıkacağını sanmam beybiHoşgeldin babayiğit,ben yine de heveslenmeyeyim,kör şansım kör talihim herşey olabilir. Sabahı iple çekiyorum
@THayatım benim ki sahte hesap. Hiçbir şey paylaşmıyorum. Iğne oyası kursuna gidiyodum hocamız yaptıklarımdan atıyodu bakmak için açmıştım
Hayatım benim ki sahte hesap. Hiçbir şey paylaşmıyorum. Iğne oyası kursuna gidiyodum hocamız yaptıklarımdan atıyodu bakmak için açmıştım
Haydi maşallah artarak devam etsin sağlıkla gelsinler inşallah..Benim bugun 16.gun canim dun verdigimde 4150 lerdeydi hcg inslalah sali gitmeyi dusunuyorumkasık ve bacak agrim oldu bugun sen nasilsin
Yap bakalım sabah da. Ama farklı bişey çıkacağını sanm
Yap bakalım sabah da. Ama farklı bişey çıkacağını sanmam beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?