Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Niye bağlamıyolar da alıyolar acaba sen bu aradaki farkı da sor bakalım ne dicekler. Ona göre en doğru şekilde hareket etmiş olursun.

Dönüş yaptı mı dr'un?

Evet aynn öyle benim taze. Genetik araştırma nasıl oluyor. Bir de nerede yaptırdın
Bizim genetik te sorun vardi pgt yaptirdik ayriyetten de kromozomlarina baktirdik embryonun ordanda 3 cesit trizomi cikti tek embryoyla gebe kaldim bundan baska yok Allahin izniyle seninde tutar canim Memorial Sisli de yaptirdik ilk denememiz

saglıklı olsun da tek çift farke tmez. eşimin gazı ile koydurduk cift. ikiz den de korkuyorum ama asli bana umut oldu
inş onun gibi saglıklı ilerle ikizse de
Korkma ya ne güzel tek seferde iki bebek. Bidaha bu işlere girmemek adına ben de ikiz olsun isterim açıkçası.

Hayatım benim ki sahte hesap. Hiçbir şey paylaşmıyorum. Iğne oyası kursuna gidiyodum hocamız yaptıklarımdan atıyodu bakmak için açmıştım
@T
Hayatım benim ki sahte hesap. Hiçbir şey paylaşmıyorum. Iğne oyası kursuna gidiyodum hocamız yaptıklarımdan atıyodu bakmak için açmıştım
tugce9192 yukarıyı oku beybi

Yap bakalım sabah da. Ama farklı bişey çıkacağını sanm
Yap bakalım sabah da. Ama farklı bişey çıkacağını sanmam beybi

( Tek çizgi bu bence diğer silik gördüğün çizgi ise çıkması gereken 2. çizgi ama çıkmamış . Ben de transferimin 5 . Gününde yaptım tıpkı senin ki gibi çıktı . Bugün 7. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Sizin ki kaç embriyo transferi. )BİR ARKADASİMİZ böyle yazmış,ben de onun gibi düşünüyordum, o yüzden kafam karışık. İnsallah dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…