- 21 Nisan 2010
- 1.009
- 1.185
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.901
Yaa belli mi gerçekten,ben dedim baka baka gözüm normal çizgisini görüyor heralde. Hala emin olamıyorum. Bunlarda çizginin oluşacağı çizgi yeri var mı? Acaba o mu bu görüntü. Bı de 10 dk sonra böyle olduHamissin baci belli silik cizgiyarin tekrar yap sabah idrariyla
Kaçıncı gün embriyosuydukızlar merhaba. transferin 10. günüde bhcg 81 çıktı 48 saat sonra ikici bhcg 126. değerler düşük gibi geldi bana. yorum yapabilecek olan var mı? doktoruma sonuçları gönderdim henüz dönüş yapmadılar. eve yere sığamıyorum.
Hadi gozun aydin canimm
5. gün dondurulmuş embriyo. dondurma işlemini yapalı 5 yıl olmuştuKaçıncı gün embriyosuydu
Hayirli olsun canim masaalalh cok guzel cikmis cift di demi senin kacinci gundu transferin
Yok canim normalde gozukmez silik duruyo resmen benim 5.gun testimde boyleydiYaa belli mi gerçekten,ben dedim baka baka gözüm normal çizgisini görüyor heralde. Hala emin olamıyorum. Bunlarda çizginin oluşacağı çizgi yeri var mı? Acaba o mu bu görüntü. Bı de 10 dk sonra böyle oldu
10 uncu gunu cıft 5 ıncı gun embryoHayirli olsun canim masaalalh cok guzel cikmis cift di demi senin kacinci gundu transferin
Maşallah
Hafi bakalim geliyormu ikizler insalalh10 uncu gunu cıft 5 ıncı gun embryo
İkizler geliyor
Ay valla gına geldi. Tıkalı mı açık mı sadece sıvı birikimi mi var bilemiyorum artık. Her bilgi birbirine girdiTıkalı olduğu için değil, sıvı biriktiği için sorun olmuş sen de. O sıvı tedavi edilebiliyor diye biliyorum. Burda bir arkadaş yazmıştı diye hatırlıyorumdenemekle iyi yapmışsın. Allah'ın takdiri çocuk işi.
Canım en az yüzde 60 artış bekleniyor senin artışın öyle olmuş. İki gün sonra yine ver mutlakakızlar merhaba. transferin 10. günüde bhcg 81 çıktı 48 saat sonra ikici bhcg 126. değerler düşük gibi geldi bana. yorum yapabilecek olan var mı? doktoruma sonuçları gönderdim henüz dönüş yapmadılar. eve yere sığamıyorum.
Çok heyecanlandim. Umarım çatlatma ignesinin ufak bir etkisi değildir. 13 gün oldu iğneyi vurulalı.Yok canim normalde gozukmez silik duruyo resmen benim 5.gun testimde boyleydi
bilmiyorum ki kızlar galiba deger ikiz degeri gibi ama belli de olmaz. saglıklı olsun tek cift fark etmezzzHafi bakalim geliyormu ikizler insalalh
Hmm etkisi nezaman geciyor onu bilmiyorum acikcasi.. kan testinde daha emin olursun canim 2 gun sonramiydi? Yarin sabah ilk idrarina bak bide varsa testinÇok heyecanlandim. Umarım çatlatma ignesinin ufak bir etkisi değildir. 13 gün oldu iğneyi vurulalı.
Benimde böyleydi hayrılı olsun canımBu testi yorumlayabilecek bir babayiğit var mı3. Taze embriyo. Transfer hariç 8. Günüm. Akşam idrarı
Tek çizgi bu bence diğer silik gördüğün çizgi ise çıkması gereken 2. çizgi ama çıkmamış . Ben de transferimin 5 . Gününde yaptım tıpkı senin ki gibi çıktı . Bugün 7. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Sizin ki kaç embriyo transferiBu testi yorumlayabilecek bir babayiğit var mı3. Taze embriyo. Transfer hariç 8. Günüm. Akşam idrarı
Aynen takipteyim seniTransfer kankaammmashaAllah sana hadi bakalim darisi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?