Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

3. Gün taze embriyo 8. Gün akşam idrarı canım. Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası,kafam karıştı,yorum almak istedim sadece

3. Gün taze embriyo 8. Gün akşam idrarı canım. Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası,kafam karıştı,yorum almak istedim sadece
Testin varsa elinde yarın sabah ilk idrarla yap canım. Çatlatmanın etkisi geçmiştir. 3.gun embriyosu olduğu icjn geç çıkma ihtimali var. Benim 5. Gün emrbiyosu 7.gun gördüm pozitifi

Doktor söledi canım adet tarihime göre de öle zaten
Süper valla canım bazı arkadaşların ultrasonda daha küçük göründü ya haftası emin olayım dedim. Ben bugün 2400 ü gördüm bthcg de 14.günü transferim.. 26sına randevu alsam hem kese hem kalp atışı duyar mıyım acaba sence

Kizlar yarin sabah transferim var bana şans dileyin kayın validem illa 2 embryo enjekte edin diyip duruyor ama ben tek istedim
böyle özel konuları neden kayınvalideniz ile konusuyorsunuz? bu karar sizinle eşinize ait . ben de tek istiyordum eşim çift koyalım dedi diye izin verdim . kayınvalidem tedaviyi bile bilmiyor iyi ki de bilmiyor bu süreci hiç rahat geciremezdim

Kesin duyarsın canım normal test gününden 15 gün sonra çağırıyorlar normalde. Ben test gününden 11 gün sonra duydum çok şükür sende duyarsın merak etme

Kizlar yarin sabah transferim var bana şans dileyin kayın validem illa 2 embryo enjekte edin diyip duruyor ama ben tek istedim
ben de Allah nasip ederse çift embiryo koymayı düşünüyorum. Ve bu kararım da yaşım çok etkili 35 olduğum için çift koydurmayi daha uygun buldum. Sizin yaşınız daha Gencse tek olabilir ama bence sizde ben yaslarimdaysaniz bence kayınvalide iz de kulak verin

Canım ben de versin bugün 14.gün 2420 2 saat önce verdim bu sefer meğer erken açılıyormuş erken verince de gün içinde çıktı sonucum biz seninle aynıyızndeğil mi? Hangi gün gideceksin kontrole
Benim bugun 16.gun canim dun verdigimde 4150 lerdeydi hcg inslalah sali gitmeyi dusunuyorum kasık ve bacak agrim oldu bugun sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…