- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.921
4 gün var test gününeHmm etkisi nezaman geciyor onu bilmiyorum acikcasi.. kan testinde daha emin olursun canim 2 gun sonramiydi? Yarin sabah ilk idrarina bak bide varsa testin
3. Gün taze embriyo 8. Gün akşam idrarı canım. Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası,kafam karıştı,yorum almak istedim sadeceTek çizgi bu bence diğer silik gördüğün çizgi ise çıkması gereken 2. çizgi ama çıkmamış . Ben de transferimin 5 . Gününde yaptım tıpkı senin ki gibi çıktı . Bugün 7. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Sizin ki kaç embriyo transferi
Olumsuz yorum da geldi. Kaptirmayayim kendimi,yarın tekrar denecegimBenimde böyleydi hayrılı olsun canım
Testin varsa elinde yarın sabah ilk idrarla yap canım. Çatlatmanın etkisi geçmiştir. 3.gun embriyosu olduğu icjn geç çıkma ihtimali var. Benim 5. Gün emrbiyosu 7.gun gördüm pozitifi3. Gün taze embriyo 8. Gün akşam idrarı canım. Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası,kafam karıştı,yorum almak istedim sadece
Elimde var,sabah tekrarlayacagimTestin varsa elinde yarın sabah ilk idrarla yap canım. Çatlatmanın etkisi geçmiştir. 3.gun embriyosu olduğu icjn geç çıkma ihtimali var. Benim 5. Gün emrbiyosu 7.gun gördüm pozitifi
Aynrn oyle canim saglikli olsundabilmiyorum ki kızlar galiba deger ikiz degeri gibi ama belli de olmaz. saglıklı olsun tek cift fark etmezzz
Çok sevindim darısı sağlıkla kucağa alma zamanımıza inşallah peki canım senin hesabına göre mi 5+5 yoksa ultrason görüntüsüne göre mi?@Nosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydumdarısı buradaki herkesin başına inşallah
Canım ben de versin bugün 14.gün 2420 2 saat önce verdim bu sefer meğer erken açılıyormuş erken verince de gün içinde çıktı sonucum biz seninle aynıyızndeğil mi? Hangi gün gideceksin kontroleAynrn oyle canim saglikli olsunda
O zaman normal çıkmaması bence idrar testi yapıp moralini bozma direk kan testini bekle3. Gün taze embriyo 8. Gün akşam idrarı canım. Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası,kafam karıştı,yorum almak istedim sadece
Doktor söledi canım adet tarihime göre de öle zatenÇok sevindim darısı sağlıkla kucağa alma zamanımıza inşallah peki canım senin hesabına göre mi 5+5 yoksa ultrason görüntüsüne göre mi?
Süper valla canım bazı arkadaşların ultrasonda daha küçük göründü ya haftası emin olayım dedim. Ben bugün 2400 ü gördüm bthcg de 14.günü transferim.. 26sına randevu alsam hem kese hem kalp atışı duyar mıyım acaba senceDoktor söledi canım adet tarihime göre de öle zaten
böyle özel konuları neden kayınvalideniz ile konusuyorsunuz? bu karar sizinle eşinize ait . ben de tek istiyordum eşim çift koyalım dedi diye izin verdim . kayınvalidem tedaviyi bile bilmiyor iyi ki de bilmiyor bu süreci hiç rahat geciremezdimKizlar yarin sabah transferim var bana şans dileyin kayın validem illa 2 embryo enjekte edin diyip duruyor ama ben tek istedim
Evet aynn öyle benim taze. Genetik araştırma nasıl oluyor.Taze transfermi olacak ozaman? Dondurulmus degil anladigim kadariyla benimki dondurulmustu genetik arastirma yapildi
Kesin duyarsın canım normal test gününden 15 gün sonra çağırıyorlar normalde. Ben test gününden 11 gün sonra duydum çok şükür sende duyarsın merak etmeSüper valla canım bazı arkadaşların ultrasonda daha küçük göründü ya haftası emin olayım dedim. Ben bugün 2400 ü gördüm bthcg de 14.günü transferim.. 26sına randevu alsam hem kese hem kalp atışı duyar mıyım acaba sence
Amin canımTeşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin
Haydi hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar bende verdim kan tahlilini bekliyorum sonucu
ben de Allah nasip ederse çift embiryo koymayı düşünüyorum. Ve bu kararım da yaşım çok etkili 35 olduğum için çift koydurmayi daha uygun buldum. Sizin yaşınız daha Gencse tek olabilir ama bence sizde ben yaslarimdaysaniz bence kayınvalide iz de kulak verinKizlar yarin sabah transferim var bana şans dileyin kayın validem illa 2 embryo enjekte edin diyip duruyor ama ben tek istedim
Benim bugun 16.gun canim dun verdigimde 4150 lerdeydi hcg inslalah sali gitmeyi dusunuyorumCanım ben de versin bugün 14.gün 2420 2 saat önce verdim bu sefer meğer erken açılıyormuş erken verince de gün içinde çıktı sonucum biz seninle aynıyızndeğil mi? Hangi gün gideceksin kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?