- 9 Ekim 2020
- 5.744
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.681
Yaaa okdr ilaca iğneye zahmete naz yapmak hakkımızdır 9ayda onlar çeksin nazımızıO Allah’ın emri zaten bi hamile kalayım daha elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam Naz üstüne Naz kolay ana olmuyorum ben
fesatlık değil benmki tam bir çirkeflikHahaha bende aynı şeyi diyorumçok mu fesatız be
Hiiiçççç kolay değil valla haklısınYaaa okdr ilaca iğneye zahmete naz yapmak hakkımızdır 9ayda onlar çeksin nazımızıdamızlık inek gibi evde gün sayıyom kolaymı
allahim sana bagslasn insallah hemen geciverirÇok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın canım. Benımde kanamam varda bakalım hayrılısı
HahahahahahaO Allah’ın emri zaten bi hamile kalayım daha elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam Naz üstüne Naz kolay ana olmuyorum ben
ana olacaz kız bizler çilekeş garip analarız bağrı yanık analarHiiiçççç kolay değil valla haklısın
Bir yerde okudum eger deger 1,5 fazlaysa transfer iptal oluyormus, ama benimki cok dusuk. Sen baktirdin mi progrestron hormonuna?Bunu bende merak ediyorum
ya maşallah çok neşeli birine benziyorsun yorumlarini okurken gülümsememe sebep oldun çok saoalsnana olacaz kız bizler çilekeş garip analarız bağrı yanık analar
Evet tam olarak anlatamasam da denklemi çözmüşsün tebriklerNasıl 5. Gün olacak kız? He yani 13+5, mi diyorsun 18. Gün yani ?Ay bu konular resmen havuz problemleri gibi
Bu sene hep iğne veriyolar.gecen sene kasm aynda
Nasil yani onudami karindan biz yapiyrzBu sene hep iğne veriyolar.
ay birilerinin yüzünde bir gülümseme oluşuyorsa ne mutluya maşallah çok neşeli birine benziyorsun yorumlarini okurken gülümsememe sebep oldun çok saoalsn
Ah canım kıyamam. Iğneyle attın o zaman. Operasyon geçirmedin yani?Aynen canım iyi ki beta takibi yaptırmış doktor yoksa adet oldum deyip bakmadam iç kanama geçirebilirdm. Dış gebelik için vurulan igneye kadar bir şeyim yoktu ama igne sonrası bir gün ölüyorum dedim iki büklüm kaldım ağladım ağrıdan çok zor geçti. Transferden sonra hiç bitmeyen kanamalarim vardı
Karindan olan da var, kalçadan olan da var. Genelde kalcadan veriyolar 2 3 günde birNasil yani onudami karindan biz yapiyrz
6+2 günlük oldu canım salı günü biranda bacağıma doğru kan yürüdü bir parça pıhtı. Geldi sonra geçti kahverengiye döndü saçma sapan bir durumun içindeyim anlamadımallahim sana bagslasn insallah hemen geciverirseninki nasl oldu kac haftalik gebesn
Yaa bana aşılamada crinone gibi ismi olan böyle çubuklu bi progesteron fitili vermişti doktor o kullanım olarak da çok iyiydi yani derinlere ilaç gidiyordu hemde değerimi mesela 30 a çıkartmıştı. Transfer sonrası acaba kaç olmalı progesteron?Nasil yani onudami karindan biz yapiyrz
halamı kan sulandırıcıya devam ediosun?6+2 günlük oldu canım salı günü biranda bacağıma doğru kan yürüdü bir parça pıhtı. Geldi sonra geçti kahverengiye döndü saçma sapan bir durumun içindeyim anlamadım
Belki senin zaferinide kutlariz neden olmasn diay birilerinin yüzünde bir gülümseme oluşuyorsa ne mutluiçimizi mi karartalım analık zaferini kutluyoz burda ana olamadım daha olanlarınkini kutluyom
Hâlâ ediyorm doktor evet kanama yapar ama bebek için çok önemli diyorhalamı kan sulandırıcıya devam ediosun?
bol bol dinlen insallah birsey olmaz6+2 günlük oldu canım salı günü biranda bacağıma doğru kan yürüdü bir parça pıhtı. Geldi sonra geçti kahverengiye döndü saçma sapan bir durumun içindeyim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?