- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.621
Bana sadce paketli ürünler. Light ürünler diyet ürünleri. Kahve istemiyorum demişti canım bu kadarpeki dr. şnlardan uzak dur bunlari bunlari ye dedigi bir sey varmi cnm
Sen çarşamba transfer olurken, ben daha adet olucam o sıralarYa bi kere sana en yakın tarihlilerden biri benim bikere diğerleri yaptı satışı bak ben 2ay bekledim gün hesabıyla açtım arayıdiğerleri pis gıcık Fly3646 @Rabbimnasip6103 bak bunlar satışı yapan kaşınıom dayak kesin gelio
Sağol cnm allah razı olsunTabii ki üzülürsün hakkındır. Peygamber efendimiz zor duruma düşünce kendinizden kötü halde olanlara bakın der ya, onun için dedim. Belki gönlüne sekinet getirir diye .
Vayyy satış he.ama mantıklı bir satış önde olmak için geriden gelenlerin yanınaSen çarşamba transfer olurken, ben daha adet olucam o sıralarbence ben topik değiştireyim ya. Biraz da onlar geçsin beni
Bakayım ocak transferi topiği açılmış mıVayyy satış he.ama mantıklı bir satış önde olmak için geriden gelenlerin yanınaama sen hemen peşime gelcen işte
2.deneme cnm.aynn 92liym bi kaç ay sonra tekrar deneriz belki bulunduğum yerde bahçeci var burdan tayine gitmeden orda yaptırmayı düşünüyorm bide yaza tayinciyz çünküÜzülcen nedesemde.ama cok kalıteli die kesn tutar gibi bir şey yok.takdiri ilahi biliosunki.varsada bılınmeyen bır sorun bu sefer daha temkinli bir tedavi oluşturulur.92lisin sanrm yaşın genç birz ara verip yeniden deniceksin tabikide.kaçıncı denemendı bu?
aynen bizimde tayin vr tedavi için bizde ipka verdik.inşlh bebeklerimizi alıp gideriz2.deneme cnm.aynn 92liym bi kaç ay sonra tekrar deneriz belki bulunduğum yerde bahçeci var burdan tayine gitmeden orda yaptırmayı düşünüyorm bide yaza tayinciyz çünkü
Bizde vermedik cnm ipka biran önce gitmek istyr eşim 2.doğuyu yapmasına burda izin verilirse anca öyle kalırım diyr ama oda olmaz zatenn.yaza kadr baklm ne yaptıysak oaynen bizimde tayin vr tedavi için bizde ipka verdik.inşlh bebeklerimizi alıp gideriz
6 ımcı haftadan önce fark edilmedi mi cnm ?Canm evt dış gebelk yaşadm ama öle hemn ağrı vs hiçbirşey olmadı.6.hafta bitimi şiddetli kasık ağrısıyla başladı 2gün boyunca karnım patlıcak gibi ağrımıstı meğerse tüpü patlatıomuş.öle minikken bir ağrı yapmadı
Hamile kalmana engel olan şey nedir?2.deneme cnm.aynn 92liym bi kaç ay sonra tekrar deneriz belki bulunduğum yerde bahçeci var burdan tayine gitmeden orda yaptırmayı düşünüyorm bide yaza tayinciyz çünkü
ben vajinadan kullanıyorum sabah akşam.Sabahları yarım saat uzanmamı söylemişti doktor.Gece ise koyup uyuyorum.Sabahları özellikle birazı geri çıkıyor idrarla ama yapacak bir şey yok artık :)ya kizlar bu progestani fitil olarak kullaniyoruz ya hemen 10 dk snra wc gidiyz örngn idrarla beraber gidiyo bi etkisi kalmiyor sanki agiz yoluyla ve fitil olarak kullanan var mi
acaba hap olarakta kullansammi yarin dr. gidecem bunu soracagim geecen sene kasim ayinda tek embryo trasferiyle tek yumurta ikizlerine hamileydim 6 haftalikkn kaybettim aklmda kalmasn diye bi danisayimben vajinadan kullanıyorum sabah akşam.Sabahları yarım saat uzanmamı söylemişti doktor.Gece ise koyup uyuyorum.Sabahları özellikle birazı geri çıkıyor idrarla ama yapacak bir şey yok artık :)
Fitilden önce tuvalet ihtiyacını karşılarsan sorun yaşamazsın. Fitil çıkıyor ama çıkması da normal. Nereye kaybolucak kiya kizlar bu progestani fitil olarak kullaniyoruz ya hemen 10 dk snra wc gidiyz örngn idrarla beraber gidiyo bi etkisi kalmiyor sanki agiz yoluyla ve fitil olarak kullanan var mi
Canım sağlıklı gebeliklerde 2 katı artması lazım benm önceki gebeliğimde öle gitmişti doktor bozulmuş gebelik dedi nitekim kürtaj oldum ama doktoruna sor tüp bebek olduğu için seninki belki farklı bir yorumu vardır12 gün 70 14 gün 210 17 gün 245 arkadaşlar 3 gün embriyosu sizce doktor net birşey de demedi böyle olup ilerleyen ölçümü çok mutsuzum oldu derken
daha kullnmaya baslamadim buyuk ihtimal yarin basla diyecek doktrum once kullndim ya ondan biliyrm cnmFitilden önce tuvalet ihtiyacını karşılarsan sorun yaşamazsın. Fitil çıkıyor ama çıkması da normal. Nereye kaybolucak kikaç tane kullanıyorsun?
o zamn bnm ki 20 araligami denk geleckkofi PlutonMerkez hanımlar sanırım genelde 20ö gün transfer yapılıyor. Sizin 20. günleriniz hangi tarihler? PlutonMerkez diğer sayfada 3 kişiydik ama biri bizi geçti sanki
valla bizde istioz biran önce gidip gelelim die.ama tedavi için kalıoz.sizinde yaza kdr olur inşlh neden olmasınkiBizde vermedik cnm ipka biran önce gitmek istyr eşim 2.doğuyu yapmasına burda izin verilirse anca öyle kalırım diyr ama oda olmaz zatenn.yaza kadr baklm ne yaptıysak o
Canım kendini strese sokma seninki dış gebelik degildir.dis gebelikte hemne öyle ağrılar olmuyor kese tüpte büyünce ağrı oluyor Allah korusun patlıyor tüp. Benim transferin 7.gunu değerim 3 çıkmıştı zaten belliydi yani sağlıksız olduğu sonra katlandı ama sağlıklı bir katlanmış değildi. Ilaclarimi bıraktım adet olmayı bekledim ki normal adet kanaması yaşadım. 1 hafta sonra betan yine artmıştı ve dış gebelik tanısi konuldu6 ımcı haftadan önce fark edilmedi mi cnm ?
peki beta artımı düzenli mi oldu 2 günde 2 katına cıktı mı? birde bentransferin 4 uncu günü idrar da ögrendim silik cizgi ile .
2 embryo kondu 5 .nci gün . bu kadar erkn ögrenmem de dış gebelikten dolayo olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?