Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaaaaama öle deme üzüldüm;( sen eşini üzmemek için kendini üzüyorsun.emin ol o sen üzüldüğün için daha çok üzülecektir.sen güçlü olursan oda olur.kendini toplamaya çalış tekrar denersnz vrmı dondurulmusun?

sen dış gebelik mi yaşadın cnm ? sag kasıgın agrıdı mı? bugunntransferin 9 unc günü agrım var sag kasıkta
Canm evt dış gebelk yaşadm ama öle hemn ağrı vs hiçbirşey olmadı.6.hafta bitimi şiddetli kasık ağrısıyla başladı 2gün boyunca karnım patlıcak gibi ağrımıstı meğerse tüpü patlatıomuş.öle minikken bir ağrı yapmadı

Eğer negatifse de üzülme olur mu? Inan kaybetmek daha acı. Benim ilki negatifti , 2. de 9 haftalıkken kürtaj oldum. Ağırlığını anlatamam sana. onun da negatif olmasını çok isterdim Allah tez zamanda yerini doldursun, bugünleri unuttursun inşaallah

Sorma cnm ben hep öyleyim iste napim sondu daha yok keşke olsaydı illa ki deneriz amaa bakalım iste transfer günü çiçek gibi embriyolr koyduk çiçek gibi gerçekten dediler dediler aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

bende dış gebelikten korkmaya başladım.
sag kasıgım cok acıyor . transferin 9 uncu günü bugün oldu.
benim 6 inci gün 92 di yarın test günüm bakcaz bakalım. :/ ama korkuyrm
Oy oy bizler ya bi hep boyel dusunmekle geciyo gunumuz inslalah hayirli saglikli ilerler canim ama agrilar normal yani kasik agrilari ozellikle yerlesiyordur iyice sıkma canını

Yarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
Ben tüp bebek tedavisine başladığım günden beri kahve hiç içmiyorum. Onun haricinde transferden sonra havuç haşlama tavuk. Bol su kabak çekirdeği tüketebilirsin canım

Üzülcen nedesemde.ama cok kalıteli die kesn tutar gibi bir şey yok.takdiri ilahi biliosunki.varsada bılınmeyen bır sorun bu sefer daha temkinli bir tedavi oluşturulur.92lisin sanrm yaşın genç birz ara verip yeniden deniceksin tabikide.kaçıncı denemendı bu?

Amin cnm insalah herkesi anliyrm anlamaya çalışıyorum seninki daha ağırmış tabiama ne bilim isteeee

Amin cnm insalah herkesi anliyrm anlamaya çalışıyorum seninki daha ağırmış tabiama ne bilim isteeee
Tabii ki üzülürsün hakkındır. Peygamber efendimiz zor duruma düşünce kendinizden kötü halde olanlara bakın der ya, onun için dedim. Belki gönlüne sekinet getirir diye .

Gönlüm olsun diye çoğul konuşma bana daha sira gelmedi bi kere sana geldi ☹ sattınız beni
Ya bi kere sana en yakın tarihlilerden biri benim bikere diğerleri yaptı satışı bak ben 2ay bekledim gün hesabıyla açtım arayı diğerleri pis gıcık Fly3646 Rabbimnasip6103 bak bunlar satışı yapan kaşınıom dayak kesin gelio

Yarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
Bende transfer gününü bekliyorum kahve ve bitki çayı hiç içmedim çay çok içerim normalde onu da bayaga azalttım bu süreçte canım

Cay acik gunde bi bardak ictim kahve hic icmedim normal beslendim 2 ogun seklinde sabah normal kahvalti yumurta peynir ve yarim avakadi yedim ilk 5 6 gün aralarda meyve mandalina elma vs aksamda bigun sebze yemegiyken diger gun tavuk balik et vs he birde gunde bi avuc kabak cekirdegi citledim kavrulmamis tuzsuz ben bu sekilde beslendim hep yatmadim yurudum evde 2 gun daha dikakt ettim diger gunlerde normal gunluk yasantima devam ettim.. agir isler yapmamak kaydi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…