- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.601
Merak etme dövmezler. Herkes 2020 bitsin diye göz göz bakıyoşey kem küm ne var ya biz ortak değilmiyiz .pis ekimciler gitsin onlar gelsin ocakçılar slogana bak kasımcılar beni dövebilir beni kolla
Peki böyle olup hamile kalan duydunuz muAsljnda 12 14 arasi cok guzel aetmis ama 14 den 17 ye giderken artis cok az olmus inslalah bir sonrakinde ataga gecer doktoe tekrar istemiştir yuksek ihtimal test
YaaaaNasılsa yarın kanda cikmicak die ilaçlarımı da içmedim akşam geçtim yatağıma direk sadece iğnemi yaptırdım eşime göbekten oda anlamasın die cünkü söylemedim test yaptığımınie agliyosun diyr iğne yaktı diyrm
ahaha valla herkes 9ay bitsin die gün sayıyo benceMerak etme dövmezler. Herkes 2020 bitsin diye göz göz bakıyo
Canm evt dış gebelk yaşadm ama öle hemn ağrı vs hiçbirşey olmadı.6.hafta bitimi şiddetli kasık ağrısıyla başladı 2gün boyunca karnım patlıcak gibi ağrımıstı meğerse tüpü patlatıomuş.öle minikken bir ağrı yapmadısen dış gebelik mi yaşadın cnm ? sag kasıgın agrıdı mı? bugunntransferin 9 unc günü agrım var sag kasıkta
Eğer negatifse de üzülme olur mu? Inan kaybetmek daha acı. Benim ilki negatifti , 2. de 9 haftalıkken kürtaj oldum. Ağırlığını anlatamam sana. onun da negatif olmasını çok isterdimNasılsa yarın kanda cikmicak die ilaçlarımı da içmedim akşam geçtim yatağıma direk sadece iğnemi yaptırdım eşime göbekten oda anlamasın die cünkü söylemedim test yaptığımınie agliyosun diyr iğne yaktı diyrm
Sorma cnmYaaaaama öle deme üzüldüm;( sen eşini üzmemek için kendini üzüyorsun.emin ol o sen üzüldüğün için daha çok üzülecektir.sen güçlü olursan oda olur.kendini toplamaya çalış tekrar denersnz vrmı dondurulmusun?
ben çay kahve içiyrm transfer hazırlıgındayım normal herzamnki gibi takılıom;₺Yarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
Oy oy bizler ya bi hep boyel dusunmekle geciyo gunumuz inslalah hayirli saglikli ilerler canim ama agrilar normal yani kasik agrilari ozellikle yerlesiyordur iyice sıkma canınıbende dış gebelikten korkmaya başladım.
sag kasıgım cok acıyor . transferin 9 uncu günü bugün oldu.
benim 6 inci gün 92 di yarın test günüm bakcaz bakalım. :/ ama korkuyrm
Gönlüm olsun diye çoğul konuşma bana daha sira gelmedi bi kere sana geldi ☹ sattınız beniahaha valla herkes 9ay bitsin die gün sayıyo bencebizde saycaz sıra bize geldi
Ben tüp bebek tedavisine başladığım günden beri kahve hiç içmiyorum. Onun haricinde transferden sonra havuç haşlama tavuk. Bol su kabak çekirdeği tüketebilirsin canımYarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
Bilmiyorum canim ben duymadim ama duzensiz artis olup sonradan duzelen de cok var dua edelim insallah duzelir Rabbim yuzunu güldürsünPeki böyle olup hamile kalan duydunuz mu
Üzülcen nedesemde.ama cok kalıteli die kesn tutar gibi bir şey yok.takdiri ilahi biliosunki.varsada bılınmeyen bır sorun bu sefer daha temkinli bir tedavi oluşturulur.92lisin sanrm yaşın genç birz ara verip yeniden deniceksin tabikide.kaçıncı denemendı bu?Sorma cnmben hep öyleyim iste napim sondu daha yok keşke olsaydı illa ki deneriz amaa bakalım iste transfer günü çiçek gibi embriyolr koyduk çiçek gibi gerçekten dediler dediler aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
Amin cnm insalahEğer negatifse de üzülme olur mu? Inan kaybetmek daha acı. Benim ilki negatifti , 2. de 9 haftalıkken kürtaj oldum. Ağırlığını anlatamam sana. onun da negatif olmasını çok isterdimAllah tez zamanda yerini doldursun, bugünleri unuttursun inşaallah
Tabii ki üzülürsün hakkındır. Peygamber efendimiz zor duruma düşünce kendinizden kötü halde olanlara bakın der ya, onun için dedim. Belki gönlüne sekinet getirir diye .Amin cnm insalahherkesi anliyrm anlamaya çalışıyorum seninki daha ağırmış tabi ama ne bilim isteeee
peki dr. şnlardan uzak dur bunlari bunlari ye dedigi bir sey varmi cnmBen tüp bebek tedavisine başladığım günden beri kahve hiç içmiyorum. Onun haricinde transferden sonra havuç haşlama tavuk. Bol su kabak çekirdeği tüketebilirsin canım
Ya bi kere sana en yakın tarihlilerden biri benim bikere diğerleri yaptı satışı bak ben 2ay bekledim gün hesabıyla açtım arayıGönlüm olsun diye çoğul konuşma bana daha sira gelmedi bi kere sana geldi ☹ sattınız beni
Bende transfer gününü bekliyorum kahve ve bitki çayı hiç içmedim çay çok içerim normalde onu da bayaga azalttım bu süreçte canımYarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
Cay acik gunde bi bardak ictim kahve hic icmedim normal beslendim 2 ogun seklinde sabah normal kahvalti yumurta peynir ve yarim avakadi yedim ilk 5 6 gün aralarda meyve mandalina elma vs aksamda bigun sebze yemegiyken diger gun tavuk balik et vs he birde gunde bi avuc kabak cekirdegi citledim kavrulmamis tuzsuz ben bu sekilde beslendim hep yatmadim yurudum evde 2 gun daha dikakt ettim diger gunlerde normal gunluk yasantima devam ettim.. agir isler yapmamak kaydi ileYarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?