- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.761
çok şükür gayet iyi bunun için ne kadar ek ücret ödedinizNormalde 0 olduğu için kısa süreli şok geçirdim
Bide öğüt vermiyolar mı? Sanki Biz bilmiyoruz çocuk nasıl yapılır. Hatta bizler daha iyi biliyoruz yalan mi? ☹Aynen madalya takılsa biz sondan birinci bile olamayız amuda kalktık yine olmadı
5.150 bizim merkezde. Tese ile aynı fiyat.çok şükür gayet iyi bunun için ne kadar ek ücret ödediniz
Anlıyorum teşekkür ederim çatlatma iğnesi ile bir iğne daha vermişti gonapeptyl diye o ne işe yarıyor acabaO yeterli sanırım bende de sadece 2. Gün değerlere baktı. Sonra tedavi süresince bakılmadı. Bir de transferden önce progesterona bakmıştı kandan
Evet ve özellikle şey diyolar,” beslenme çok önemli ben çok sağlıklı besleniyorum, seninde beslenmene dikkat etmen gerek”Bide öğüt vermiyolar mı? Sanki Biz bilmiyoruz çocuk nasıl yapılır. Hatta bizler daha iyi biliyoruz yalan mi? ☹
Iğnelere basladiniz mi?Merhaba ben de bu ay tüp bebeğe başladım 24 yaşındayım ilk tedavim. Kan verdik falan gibi bşeyler yazmışsınız doktor benden hiç kan almadı daha normal mi bu sizce
Öğüt veren hiç bitmiyor ki yasin gençken doğur hemen doğur. Doğum kontrol hapı kullanma çocuğun olmaz diyenler bitmiyor bitmez.Bide öğüt vermiyolar mı? Sanki Biz bilmiyoruz çocuk nasıl yapılır. Hatta bizler daha iyi biliyoruz yalan mi? ☹
Teşekkür ederim 10 tane yumurta olduğunu söylemişti rahim çok güzel yumurtlar çok güzel büyüyor dengeli demişti. Sonra da inşallah içleri dolu çıkar falan dedi anlamıyorum yaniO ignede büyüyen yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye. Doktorun daha iyi bilir tabi ama vücuda hormon alıyoruz ve kan ile bu hormonları takip ediyorlar.
İstediğin zman her şeyi sorabilirsin canım
Kaç yumurtan olmuş canım söyledi mi doktorAnlıyorum teşekkür ederim çatlatma iğnesi ile bir iğne daha vermişti gonapeptyl diye o ne işe yarıyor acaba
Evet bugun 6. GünümIğnelere basladiniz mi?
bir danışayım doktoruma bakalım önerecekmi bize , yüzde 85 demek 100 spermden 85 i hareketli demek . ya da spermlerin yüzde 85 oranı ileri hızlı demek .5.150 bizim merkezde. Tese ile aynı fiyat.
12 saydı ama bana 10 tane dedi sonraKaç yumurtan olmuş canım söyledi mi doktor
Bazen yumurtalar boş folikül olabiliyor canım. İnsallahh seninkiler kaliteli ve içleri doludur. 10 görünüyor ama opu da daha fazla yumurta çıkabilirTeşekkür ederim 10 tane yumurta olduğunu söylemişti rahim çok güzel yumurtlar çok güzel büyüyor dengeli demişti. Sonra da inşallah içleri dolu çıkar falan dedi anlamıyorum yani
Dicekler tabii biz salağız ya ondan. Kendileri yaptım saniyorlar. Sana onu veren Allah. Senin marifetin değil. Eşinle nefsini tatmin ediyorsun. Allah da dilerse veriyor. Sen mi yaptın bunu şimdi? Insanlar kadere inanıyor ama Allah bizden kadere iman etmemizi istiyor.Evet ve özellikle şey diyolar,” beslenme çok önemli ben çok sağlıklı besleniyorum, seninde beslenmene dikkat etmen gerek”
Çok teşekkür ederim canımDualarım seninle
Allah hepimize hayırlı ve hayirlisiyla evlatlar nasip etsin, AminRabbim hayırlısıyla sana evlat etsin inşallah
İnşAllah güzel bir sonuç alırım teşekkür ederim cumartesi pazara yumurta toplanacak sanırım öyle söylediBazen yumurtalar boş folikül olabiliyor canım. İnsallahh seninkiler kaliteli ve içleri doludur. 10 görünüyor ama opu da daha fazla yumurta çıkabilir
Siz de hareket iyiymiş. Onları seçerler döllerken. Ama dediğim gibi kaliteyi de etkiliyor. Siz bir danışın bence de.bir danışayım doktoruma bakalım önerecekmi bize , yüzde 85 demek 100 spermden 85 i hareketli demek . ya da spermlerin yüzde 85 oranı ileri hızlı demek .
bize gerekli olan zaten 10-15 adet sperm , bir yumurtayı bir sperm dölledigi için .
bu durumda sizin için seçilecek spermlerin cogu hızlı olacak bu bir avantaj .
ama ilk tedavi de ileri hareket 30 olan bize doktor tesa önerecekmi bilmiyorum . ha önerse biz hemen yaptırırız cünkü igne ile alındıgı için riskli bişey yok . ilk denemede her seyi önermemelerine kızıyorum. en iyi spermler elde edilse , yumurta tedavisi görmem en azından bir daha . bir kere yumurta döllenir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?