- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.741
KeşkeYaa üzüldüm negatifi duyunca. Her negatife ayrı üzülüyorum insan ne umutlarla bu yola çıkıyor çok zor. Doğal yollarla hamile kalanlara gerçekten çok imreniyorum keşke kimse bunları yaşamak zorunda kalmasa.
Aynen hayatım ya tanıdıkları geçtim, daha ilk gördüğüm insan bile hemen mahremimize sızmaya çalışıyor. Bunun adı ahlaksızlık. Cocuk var mi? Yok. Olsun oooo daha cok gencsin olur olur sıkma canını... sana sorucaktım sıkılıp sıkılmayacağımı. sana ne ki bi kereBen de ailem dışında 2 tane çok yakın arkadaşıma söyledim o kadar.Daha tedaviye başlamamışken "tıp gelişti tüp bebek deneyin bence " diyen bazı hadsiz akrabalarım oldu.Hiç düşünememiştik zaten 4 yıl boyunca çocuğumuz olmadığında tüp bebek yapmayı!Ay bir de pozisyon önerileri vs gelmişti bana ilk zamanlar oralara hiç girmiyorum bile.Yatak odası mahremdir ama başkalarının yatak odası nedense magazin konusu gibi gelebiliyor bazı insanlara.Oysa ben bu kişilerin eşleriyle münasebetlerini hiç merak etmiyordumŞimdi sadece çekirdek ailem biliyor herkes bilse rahatsız olurdum büyük ihtimalle pandemi sağ olsun kimseyle görüşme imkanım da olmadığı için çok mutluyum bu durumdan.Fiziken ve ruhen gerçekten üzen de bir süreç keşke biraz empati yapılabilse.Zaten genek anlamda toplumca problemimiz empati eksikliği maalesef.Neyse özetle az kişinin bilmesi= çok huzur.
İlk geceden hamile kalanlara ne demeli biz yumurtlamayi denk getirip şekilden şekile girerkenKeşkeBende üzüldüm ama zamanla hafifliyor, kalınan yerden aynı umutla devam ediyor insan. Süreç hem heyecanlı hem zor. Bakalım bu ay yapılacak olan transferle belki mutlu bir sonuç duyarım Bende bazen şeyi anlamıyorum mesela, “ aaaa hamileymişim, nasıl oldu anlamadım?, planlı değildi kaza ile oldu, reglim 3 hafta gecikti hiç farkında değilim.....” gibi cümleleri kuranları nasıl anlamıyorlar, nasıl şansa denk geliyor falan. Değişik geliyor bazen ama hepsi nasip kısmet diyeyim bende diyorum kendi kendime
Bilemiyorum şu hayatta hiç o kadar şuursuz olamadımKeşkeBende üzüldüm ama zamanla hafifliyor, kalınan yerden aynı umutla devam ediyor insan. Süreç hem heyecanlı hem zor. Bakalım bu ay yapılacak olan transferle belki mutlu bir sonuç duyarım Bende bazen şeyi anlamıyorum mesela, “ aaaa hamileymişim, nasıl oldu anlamadım?, planlı değildi kaza ile oldu, reglim 3 hafta gecikti hiç farkında değilim.....” gibi cümleleri kuranları nasıl anlamıyorlar, nasıl şansa denk geliyor falan. Değişik geliyor bazen ama hepsi nasip kısmet diyeyim bende diyorum kendi kendime
Canım tedavinin ilk günü genel tahlil yapılır hormonlar kan değerleri bakılır. Benim her kontrolumde kan bakılıyordu birdeMerhaba ben de bu ay tüp bebeğe başladım 24 yaşındayım ilk tedavim. Kan verdik falan gibi bşeyler yazmışsınız doktor benden hiç kan almadı daha normal mi bu sizce
İlk geceden hamile kalanlara ne demeli biz yumurtlamayi denk getirip şekilden şekile girerken
Ay evet onlar efsane zatenİlk geceden hamile kalanlara ne demeli biz yumurtlamayi denk getirip şekilden şekile girerken
Anlıyorm bugun 6. Günü cetrotide diye bir iğne verdi süreci bilmediğim için çok tedirginimCanım tedavinin ilk günü genel tahlil yapılır hormonlar kan değerleri bakılır. Benim her kontrolumde kan bakılıyordu birde
Evet normalde değerlere bakmak için tahlil yapılıyor.Merhaba ben de bu ay tüp bebeğe başladım 24 yaşındayım ilk tedavim. Kan verdik falan gibi bşeyler yazmışsınız doktor benden hiç kan almadı daha normal mi bu sizce
Amaaaan git dök kurtlarını madem. Rahim yer çekimsiz ortam nasıl olsaKız bırak bide haftasonu düğünümüz varcuma akşam kına ertesi gün düğün artık biraz oynayıp otururum sonra
maşallah çok güzel bir sonuç almışsınız ama
Ay koptumaman ne belli ilk gece de olduğu? Yani demek istiyolar ki ben nasıl doğurgan, nasıl hemen hamile kalanım. Madalya takıyolar sanki
1 ay önce adetin 2. Günü bütün HormonLarıma falan bakmıştı ama tedaviye başladığımdan beri hiç kan almadıEvet normalde değerlere bakmak için tahlil yapılıyor.
Tek git bebişlerle dön inşaallahBu arada bana haber geldi. Yarın 3 te transfer oluyorumdualarınıza talibim kızlar
Eee öyle yalan mı? Gittiği dr. Bile anlamazken sen nerden biliyosun? Çok bilmişlerAy koptumhiç gülesi. Yoktu güldürdünüz kızlar
aman ne belli ilk gece de olduğu? Yani demek istiyolar ki ben nasıl doğurgan, nasıl hemen hamile kalanım. Madalya takıyolar sanki
O yeterli sanırım bende de sadece 2. Gün değerlere baktı. Sonra tedavi süresince bakılmadı. Bir de transferden önce progesterona bakmıştı kandan1 ay önce adetin 2. Günü bütün HormonLarıma falan bakmıştı ama tedaviye başladığımdan beri hiç kan almadı
Ama sen yine de küçük küçük at göbekleriKız bırak bide haftasonu düğünümüz varcuma akşam kına ertesi gün düğün artık biraz oynayıp otururum sonra
maşallah çok güzel bir sonuç almışsınız ama
AhahahhaAynen madalya takılsa biz sondan birinci bile olamayız amuda kalktık yine olmadı
O ignede büyüyen yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye. Doktorun daha iyi bilir tabi ama vücuda hormon alıyoruz ve kan ile bu hormonları takip ediyorlar.Anlıyorm bugun 6. Günü cetrotide diye bir iğne verdi süreci bilmediğim için çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?