Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Keşke Bende üzüldüm ama zamanla hafifliyor, kalınan yerden aynı umutla devam ediyor insan. Süreç hem heyecanlı hem zor. Bakalım bu ay yapılacak olan transferle belki mutlu bir sonuç duyarım Bende bazen şeyi anlamıyorum mesela, “ aaaa hamileymişim, nasıl oldu anlamadım?, planlı değildi kaza ile oldu, reglim 3 hafta gecikti hiç farkında değilim.....” gibi cümleleri kuranları nasıl anlamıyorlar, nasıl şansa denk geliyor falan. Değişik geliyor bazen ama hepsi nasip kısmet diyeyim bende diyorum kendi kendime

Aynen hayatım ya tanıdıkları geçtim, daha ilk gördüğüm insan bile hemen mahremimize sızmaya çalışıyor. Bunun adı ahlaksızlık. Cocuk var mi? Yok. Olsun oooo daha cok gencsin olur olur sıkma canını... sana sorucaktım sıkılıp sıkılmayacağımı. sana ne ki bi kere siz olmasanız keyfimiz yerinde. Ohhh rahatladım ya

İlk geceden hamile kalanlara ne demeli biz yumurtlamayi denk getirip şekilden şekile girerken

Bilemiyorum şu hayatta hiç o kadar şuursuz olamadım

Merhaba ben de bu ay tüp bebeğe başladım 24 yaşındayım ilk tedavim. Kan verdik falan gibi bşeyler yazmışsınız doktor benden hiç kan almadı daha normal mi bu sizce
Canım tedavinin ilk günü genel tahlil yapılır hormonlar kan değerleri bakılır. Benim her kontrolumde kan bakılıyordu birde

1 ay önce adetin 2. Günü bütün HormonLarıma falan bakmıştı ama tedaviye başladığımdan beri hiç kan almadı
O yeterli sanırım bende de sadece 2. Gün değerlere baktı. Sonra tedavi süresince bakılmadı. Bir de transferden önce progesterona bakmıştı kandan

Anlıyorm bugun 6. Günü cetrotide diye bir iğne verdi süreci bilmediğim için çok tedirginim
O ignede büyüyen yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye. Doktorun daha iyi bilir tabi ama vücuda hormon alıyoruz ve kan ile bu hormonları takip ediyorlar.
İstediğin zman her şeyi sorabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…