- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.721
Tutacak tabi ki canımAslında öyle kuzum tutacaksa tutacak ben de çok olumlu hissediyorum çok mucizevi ilerlediği için bizim sürecimiz belki de
Antibiyotikler genelde yapıyor canım zararlı bakterileri öldürürken vajinal bölgedeki yararlı bakterileri de öldürdükleri için hemen fırsatçı mantar enfeksiyonu oluşuyor
Biz de ailelerimiz dışında kimseye söylemedik. Sorucaklar ne oldu ne bitti diye. Dedik olursa söyleriz. Zaten nasıl söylemiceksin. Hemen tüp bebek mi yaptırdınız diyorlar. Allah'ım oksijen ziyanlığıBende ilk tedavide kimseye birsey dememiştim, sonra ki tedavide artık söylemek durumunda kaldım ama söyler söylemez çok kişi duydu. Saklamakta haklısın, millet olarak sır saklayamiyoruz
Hayırlı uğurlu olsun canım, evet çok kişi oluyor transferde. Artık sağlık deyip umursamamaya çalışıyorum bendeİdrarı çok tutmusum abdest gitmesin diye doktor rahime ulaşamayınca biraz bosalttirdi onun harici normal. Karindan biraz bastiriyorlar ama ben ekrana odaklandım izledim o yüzden dikkati farklı yöne vermek lazım. Pozisyon itibariyle rahatsız edici hemşire doktor embriyolog ama bayan ekiple rahat ettim açıkçası
Kız bırak bide haftasonu düğünümüz varTransferden sonra 2 gün çok dikkat et kendine o zaman. Çünkü blast olmadan yerleşmiyor biliyorsun. Rahimde takılıp büyümeye devam ediyor. Sonra da buluyor kendine bir yeraynen ben de görünce bi dondum 8,5 da ben mi yanlış görüyorum dedim
Malesef ya acayip kasintim var bakalim krem onerdi doktor kullaniyorumAslında öyle kuzum tutacaksa tutacak ben de çok olumlu hissediyorum çok mucizevi ilerlediği için bizim sürecimiz belki de
Antibiyotikler genelde yapıyor canım zararlı bakterileri öldürürken vajinal bölgedeki yararlı bakterileri de öldürdükleri için hemen fırsatçı mantar enfeksiyonu oluşuyor
Amin hepimizin hakkında hayırlısıBişey kalmamış hadi hayırlısı
11 KasımHadi bakalim hayirli olsun ne zaman test gunu
Dualarım seninleBu arada bana haber geldi. Yarın 3 te transfer oluyorumdualarınıza talibim kızlar
Canım benim inşallah öyle olacakTutacak tabi ki canımHiç vazgeçme olumlu düşünmekten.
Çok sevindim canım Allah yardımcın olsun, etmez miyiz tam 3te edeceğim inşallahBu arada bana haber geldi. Yarın 3 te transfer oluyorumdualarınıza talibim kızlar
Rabbim hayırlısıyla sana evlat etsin inşallahBu arada bana haber geldi. Yarın 3 te transfer oluyorumdualarınıza talibim kızlar
Yaa benim de 9 kasim ama dayanamayip cuma gunu yapacam galiba11 Kasım
Transferden sonra devam ediliyor mu bu ilaca ya inşallah edilmiyordur tutarsa ilk 3 ay milletin doğuma kadar aldığı kiloların hepsini alacam yoksa
Eşim geldi söyledim alalim dedi bende en kötü 1 haftalik alayım diyorum. 1 hafta dinlenicem evde çünkü. 2. Hafta elimde kalan progestanları kullanırım napayım böyle böyle idare edicezbenim de perşembe 2.transferim olacak. :) haklsıın ben de aynı durumdayım .bildiğin sıfırı tükettim :)
Ben de ailem dışında 2 tane çok yakın arkadaşıma söyledim o kadar.Daha tedaviye başlamamışken "tıp gelişti tüp bebek deneyin bence " diyen bazı hadsiz akrabalarım oldu.Hiç düşünememiştik zaten 4 yıl boyunca çocuğumuz olmadığında tüp bebek yapmayı!Ay bir de pozisyon önerileri vs gelmişti bana ilk zamanlar oralara hiç girmiyorum bile.Yatak odası mahremdir ama başkalarının yatak odası nedense magazin konusu gibi gelebiliyor bazı insanlara.Oysa ben bu kişilerin eşleriyle münasebetlerini hiç merak etmiyordumBiz de ailelerimiz dışında kimseye söylemedik. Sorucaklar ne oldu ne bitti diye. Dedik olursa söyleriz. Zaten nasıl söylemiceksin. Hemen tüp bebek mi yaptırdınız diyorlar. Allah'ım oksijen ziyanlığı
Ben etmiştim negatifi görene kadar, pozitif durum için ne kadar süre kullanılıyor bilmiyorum amaTransferden sonra devam ediliyor mu bu ilaca ya inşallah edilmiyordur tutarsa ilk 3 ay milletin doğuma kadar aldığı kiloların hepsini alacam yoksa
Bende kimseye söylememe taraftarıyım gerçekten. Ne kadar çok kişi bilirse yıpranma payı da o kadar fazla oluyor. Zaten insan hassas bir dönemde oluyor, bir de insanlardan helen teselli cümlelerini, akıl vermeleri, değişik tavsiyeleri kafa hiç kaldırmıyor.Ben de ailem dışında 2 tane çok yakın arkadaşıma söyledim o kadar.Daha tedaviye başlamamışken "tıp gelişti tüp bebek deneyin bence " diyen bazı hadsiz akrabalarım oldu.Hiç düşünememiştik zaten 4 yıl boyunca çocuğumuz olmadığında tüp bebek yapmayı!Ay bir de pozisyon önerileri vs gelmişti bana ilk zamanlar oralara hiç girmiyorum bile.Yatak odası mahremdir ama başkalarının yatak odası nedense magazin konusu gibi gelebiliyor bazı insanlara.Oysa ben bu kişilerin eşleriyle münasebetlerini hiç merak etmiyordumŞimdi sadece çekirdek ailem biliyor herkes bilse rahatsız olurdum büyük ihtimalle pandemi sağ olsun kimseyle görüşme imkanım da olmadığı için çok mutluyum bu durumdan.Fiziken ve ruhen gerçekten üzen de bir süreç keşke biraz empati yapılabilse.Zaten genek anlamda toplumca problemimiz empati eksikliği maalesef.Neyse özetle az kişinin bilmesi= çok huzur.
Bilmiyorum ki canım ama ben aşılama yaptırırken yine kullanmaya devam etmiştimTransferden sonra devam ediliyor mu bu ilaca ya inşallah edilmiyordur tutarsa ilk 3 ay milletin doğuma kadar aldığı kiloların hepsini alacam yoksa
Yaa üzüldüm negatifi duyunca. Her negatife ayrı üzülüyorum insan ne umutlarla bu yola çıkıyor çok zor. Doğal yollarla hamile kalanlara gerçekten çok imreniyorum keşke kimse bunları yaşamak zorunda kalmasa.Ben etmiştim negatifi görene kadar, pozitif durum için ne kadar süre kullanılıyor bilmiyorum amaAma bırakıncada hemen gidiyor o duygu. Ama ilaç biraz da şişkinlik yapıyor bence. O histen dolayı da sanki her yenilen şişiriyor gibi hissediliyor
Bende de iştah kesintisi yaptı canim yaKızlar estrofem kullanan kimler? Bende ilaca başladığımdan beri inanılmaz bir iştah var. Yarınlar yokmuş gibi yiyorum sonra midem ağrıyor. Var mı böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?