Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ederimm
Bu gün 4.günündeyim ağır günler geçti gibi tekrarı olmazsa sadece sırt ağrım şuan
Ateş baş ağrısı ve eklem ağrılarım geçti şükür
Ben de geçirdim ya iptal oldu transferim tat alıyor musun?

Onlar da bi tuhaf gerçekten ya burdaki doktorların gözünü seveyim ne olsa koşuyoruz
Aynen oyle kesinlikle bi beta hcg sonucu almak bile en az Iki gun suruyo daha once 6 aylik kaybim olmustu suyum erken gelmisti ve bebek Birkac gun dayanmisti doktor Hic birsey yapmadi Sadece olmesini bekledi sonradan ogrenmistim tuekiyede rahim dikme bir cok sey yapiyorlarmis kesinlikle turkiye Cok daha iyi

Eczaneden alamiyor musun igne?

Yuhha okdr fitil mi olur anacım.dipsiz kuyumu sanıyorlar orayıonun da bi kapasitesi vr.sen azıcık iğneye geç biraz nefes alsın rahim hanım

Ay canım başın sağolsun çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşaallah

Yuhha okdr fitil mi olur anacım.dipsiz kuyumu sanıyorlar orayıonun da bi kapasitesi vr.sen azıcık iğneye geç biraz nefes alsın rahim hanım
Aynen ya gerekirse günde 4 iğne vururum. Yeter ki fitil olmasın öyle nefret ettim

Burda alamiyorum Turkiyeden getirdim igne ama yapacak doktor hemsire yok , yapmiyorlar burda
Eczaciyla konuşsan. Hani olur ya tanidiklari iğne yapan falan. O nasıl şey yahu? Madem dr iğne yaptir dedi ve yaptiramiyorsun, fitil kullan hayatım.

Eczaciyla konuşsan. Hani olur ya tanidiklari iğne yapan falan. O nasıl şey yahu? Madem dr iğne yaptir dedi ve yaptiramiyorsun, fitil kullan hayatım.
Suan gunde bir kez agizdan 3 kez fitil olarak kullaniyorum . Doktorada anlattim durumu Insallah kanama tekrarlamaz bna Iki tane embriyo transfer yapilmisti vucudun tutunamayanlari kanla attigini soyluyorlar bir Bilginiz var mi

Suan gunde bir kez agizdan 3 kez fitil olarak kullaniyorum . Doktorada anlattim durumu Insallah kanama tekrarlamaz bna Iki tane embriyo transfer yapilmisti vucudun tutunamayanlari kanla attigini soyluyorlar bir Bilginiz var mi
Baştan ikisi tuttuysa ve biri ayrılıyorsa kanama ondan olabilir. Ama biri hiç tutunmadıysa kanamayla atılmaz. Bemce fitili arttır sen yine de. Sonuçta dr arttır demiş. Igne yoksa mecbur fitil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…