- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.741
Amin amin inşallahİnsallah insallah insallah cok cok cok guzel olsun hayirlisiyla
12. Günde ne kesildi kanama mı artması mıKizlar merhaba
Benim ikinci tup bebek denemem.
Transferden sonra beta hcg degerleri
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi sizce artislar Nasil
eşim ameliyat oldu bir testisini aldılar patolojiye gitti parça . çok şükür 1 inci evre ve iyi huylu cıktı. suan izlenim altında. biz ameliyattan sonra sperm örneklerinde daha fazla sperm gördük tek testisle. evet ucurum yoktı degerlerde ama ben cok beslenmesine diklat ettm bebek gibi baktım.Allah şifa versin şimdi durumu nasıl atlatmış tır inşallahcanım e evet sperm dondurursun sende can sağlığı olsun yeterki. İşte bende o sebeple söylemiyorum sırf haber almak için aramalarından insanların yalanlarından ve samimiyetsizliklerinden okadar bıktım ki inanın ki burası daha samimi ve sıcak geliyor.
Kanama kesildi Ben yurtdisinda yasiyorum doktor degerin duserse dusuk yapiyorsun demisti yukselmeye devam ederse problem yok dedi cunku bayagi adet gibi kanamam oluyordu agrisiz . AMA degerim ve progestan seviyem artmaya devam etti kanamaya ragmen . Korkulacak birsey yok dedi doktor ama Ben hala cok korkuyorum12. Günde ne kesildi kanama mı artması mı
İnşallah canımMoralini hiç bozma canım benim bahsettiğim arkadaşımın şu an kocaman göbüsu var seninki de çok yakın Allah'ın izniyle
Canım o kanama genelde rahim dışından geliyor doktorunun dediği gibi değerin düşüyorsa sorun yok demekktirKanama kesildi Ben yurtdisinda yasiyorum doktor degerin duserse dusuk yapiyorsun demisti yukselmeye devam ederse problem yok dedi cunku bayagi adet gibi kanamam oluyordu agrisiz . AMA degerim ve progestan seviyem artmaya devam etti kanamaya ragmen . Korkulacak birsey yok dedi doktor ama Ben hala cok korkuyorum
Gebelik gibi hadi inşallah12. Günde ne kesildi kanama mı artması mı
Olur olur sağlık olsun yeterli Allah başka dert vermesin inşallaheşim ameliyat oldu bir testisini aldılar patolojiye gitti parça . çok şükür 1 inci evre ve iyi huylu cıktı. suan izlenim altında. biz ameliyattan sonra sperm örneklerinde daha fazla sperm gördük tek testisle. evet ucurum yoktı degerlerde ama ben cok beslenmesine diklat ettm bebek gibi baktım.
şuan iyi . tüp bebekte yaptık bakalım kan da cıktı ama asıl test güünüme de bakıcam. inş nasip olur hayırlısı ile nbir an önce saglıklı
Turkiyedeki tup bebek Yapan doktorum sknti yok dedi burdaki doktorlar anlamiyor bile kanamanin nerden geldigini . Kac kez acile gittim. Rahimde yara felan da olabiliyormus bazen . Burdaki doktor bana Evet bi kan var ama ne oldugunu bilemiyorum diyorCanım o kanama genelde rahim dışından geliyor doktorunun dediği gibi değerin düşüyorsa sorun yok demekktir
Anladığım kadarıyla çok yoğun taze kan şeklinde gelmiyor. Görüyorsun burda herkesten geliyo pembe kahverengi falan. Ayakların yüksekte olacak şekilde hep uzan. Bide iğnelerin ne zaman bitti? Bana fitil çok az geldi. Devam ediyor mu?3 tane iğne verdi onları da 3 gün arayla vurdurdum onun dışında günde 2 tane olarak demislerdi canım şimdi bu kanama nedir sence tutunma kanamasımi yoksa bebek gittimi Allah korusun
Onlar da bi tuhaf gerçekten ya burdaki doktorların gözünü seveyim ne olsa koşuyoruzTurkiyedeki tup bebek Yapan doktorum sknti yok dedi burdaki doktorlar anlamiyor bile kanamanin nerden geldigini . Kac kez acile gittim. Rahimde yara felan da olabiliyormus bazen . Burdaki doktor bana Evet bi kan var ama ne oldugunu bilemiyorum diyor
Bebeğe nasıl gelicek kız ? Rahmin içine girmiyo ki iğnegöbekten vurulan ignelere bebege gelmiyor mu ben onu da anlamıyorım ?
Aaa ne diyorsuuuun
Bir gun oyle gelmisti ilk basladiginda adet kani gibi pihtili geldi cok korktum acile gittim beta hcg ama duzenli artmaya devam etti progestan seviyemde artmaya devam etti malesef igne yapamiyorum turkiyedeki receteyi getirdim Amerikada yapmiyorlar doktorlarda yazmiyor progestan seviyen iyi diyeAnladığım kadarıyla çok yoğun taze kan şeklinde gelmiyor. Görüyorsun burda herkesten geliyo pembe kahverengi falan. Ayakların yüksekte olacak şekilde hep uzan. Bide iğnelerin ne zaman bitti? Bana fitil çok az geldi. Devam ediyor mu?
Immm çok lezzetliozamn günün bir önemi yok)) merci koficanım bu senin için
Birde Ben kan sulandirici kullaniyorum acaba o dami artiriyorki kanamayiAnladığım kadarıyla çok yoğun taze kan şeklinde gelmiyor. Görüyorsun burda herkesten geliyo pembe kahverengi falan. Ayakların yüksekte olacak şekilde hep uzan. Bide iğnelerin ne zaman bitti? Bana fitil çok az geldi. Devam ediyor mu?
Ben 9 aylıkken bezi bırakmışım. Fitil atıp onun kontrolsüzce geri gelmesi çıldırttı zaten beniBak hele bak iğne ye sevinen biri yine uçlardasın çılgın kofi
Benim 6 tane. Sabah öğle akşam 2'şer tane. Ama ekstra progesteron iğnesi falan vermedi. Sadece fitilim vardı.Transferden önce hergun kactane kullaniyordun canim? Ben iki tane, sabah ve gece olarak
Ne kullanıyorsun sulandırıcı?Birde Ben kan sulandirici kullaniyorum acaba o dami artiriyorki kanamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?