Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

eşim ameliyat oldu bir testisini aldılar patolojiye gitti parça . çok şükür 1 inci evre ve iyi huylu cıktı. suan izlenim altında. biz ameliyattan sonra sperm örneklerinde daha fazla sperm gördük tek testisle. evet ucurum yoktı degerlerde ama ben cok beslenmesine diklat ettm bebek gibi baktım.
şuan iyi . tüp bebekte yaptık bakalım kan da cıktı ama asıl test güünüme de bakıcam. inş nasip olur hayırlısı ile nbir an önce saglıklı

12. Günde ne kesildi kanama mı artması mı
Kanama kesildi Ben yurtdisinda yasiyorum doktor degerin duserse dusuk yapiyorsun demisti yukselmeye devam ederse problem yok dedi cunku bayagi adet gibi kanamam oluyordu agrisiz . AMA degerim ve progestan seviyem artmaya devam etti kanamaya ragmen . Korkulacak birsey yok dedi doktor ama Ben hala cok korkuyorum

Canım o kanama genelde rahim dışından geliyor doktorunun dediği gibi değerin düşüyorsa sorun yok demekktir

Olur olur sağlık olsun yeterli Allah başka dert vermesin inşallah kan da kaç çıktı canım kaçıncı gününde yaptın geçen günlerde pek giremedim de kaçırmışım

Canım o kanama genelde rahim dışından geliyor doktorunun dediği gibi değerin düşüyorsa sorun yok demekktir
Turkiyedeki tup bebek Yapan doktorum sknti yok dedi burdaki doktorlar anlamiyor bile kanamanin nerden geldigini . Kac kez acile gittim. Rahimde yara felan da olabiliyormus bazen . Burdaki doktor bana Evet bi kan var ama ne oldugunu bilemiyorum diyor

3 tane iğne verdi onları da 3 gün arayla vurdurdum onun dışında günde 2 tane olarak demislerdi canım şimdi bu kanama nedir sence tutunma kanamasımi yoksa bebek gittimi Allah korusun
Anladığım kadarıyla çok yoğun taze kan şeklinde gelmiyor. Görüyorsun burda herkesten geliyo pembe kahverengi falan. Ayakların yüksekte olacak şekilde hep uzan. Bide iğnelerin ne zaman bitti? Bana fitil çok az geldi. Devam ediyor mu?

Turkiyedeki tup bebek Yapan doktorum sknti yok dedi burdaki doktorlar anlamiyor bile kanamanin nerden geldigini . Kac kez acile gittim. Rahimde yara felan da olabiliyormus bazen . Burdaki doktor bana Evet bi kan var ama ne oldugunu bilemiyorum diyor
Onlar da bi tuhaf gerçekten ya burdaki doktorların gözünü seveyim ne olsa koşuyoruz

Bir gun oyle gelmisti ilk basladiginda adet kani gibi pihtili geldi cok korktum acile gittim beta hcg ama duzenli artmaya devam etti progestan seviyemde artmaya devam etti malesef igne yapamiyorum turkiyedeki receteyi getirdim Amerikada yapmiyorlar doktorlarda yazmiyor progestan seviyen iyi diye turkiyedeki doktorumda igneye devam et dedi ama hic bir doktora kabul ettiremedim burda .

Birde Ben kan sulandirici kullaniyorum acaba o dami artiriyorki kanamayi

Bak hele bak iğne ye sevinen biri yine uçlardasın çılgın kofi
Ben 9 aylıkken bezi bırakmışım. Fitil atıp onun kontrolsüzce geri gelmesi çıldırttı zaten beni bide dr 6 tane vermişti çifter çifter. Leke gelince de at fitil diyodu fitiller ağzımdan cikicakti nerdeyse o kadar yığıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…