Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet bu sefer kullanicam burda vermezlerse Turkiyeye tekrar gelip igne getirecem tekrar cunku daha once Iki kaybim ve basarisiz denemem var Insallah bu sefer igne kullaniyorum Sorun olmaz
Yok yok hiçbir sorun olmaz inşaallah. Kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önleyecek. Rahat ol sen canım

Baştan ikisi tuttuysa ve biri ayrılıyorsa kanama ondan olabilir. Ama biri hiç tutunmadıysa kanamayla atılmaz. Bemce fitili arttır sen yine de. Sonuçta dr arttır demiş. Igne yoksa mecbur fitil.
Ben kimyasal gebelikten cok korkmustum ama doktor dedi bana kimyasalda boyle yukselmez degerler Birde sifirlanmadan kanama baslamaz diye . Tutunamayanlari nasil
Atiyor acaba

Ben kimyasal gebelikten cok korkmustum ama doktor dedi bana kimyasalda boyle yukselmez degerler Birde sifirlanmadan kanama baslamaz diye . Tutunamayanlari nasil
Atiyor acaba
Adet kanamasıyla atılıyordur herhalde

Yok yok hiçbir sorun olmaz inşaallah. Kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önleyecek. Rahat ol sen canım
Aynen benm kuzen ilk bebeğini kanamalarla düşürdü.dr test vs yapmadı sağlıksızdır dedi geçti.kız gitti kendi yaptırdı testi kan pıhtılaşması vrmış.bu sefer tebirli oldu.ilk aydan kullandı iğneleri şuan doğuma gün sayıyor

Sende haklısın dr lar ne derse desin kanama insanı korkutuyor.umarım yoğun değildir.ve inşlh durur bidaha olmaz
Insallah canim Benim onceki 6 aylik kaybimda 3. Ayda ogrenmistim hamileligimi Iki ay kanamam olmustu ama o zaman usuttugum icin kesilerek oluyor cok as adet gordum bu ay dedigimi hatirliyorum ustune gorme diyorlar . Bu sefer cok oldu adet gibi tup bebek tedavisi ilaclar kan sulandiric etkisi sanirim

Igne kullanirkende kanamasi oluyormuydu

Evet canım arkadaşımın 6. Ayında dikme işlemi yaptılar acıbadem de. kız 3 ay yattı evinde. Doktorlarımız çok iyi Allah için. Sen hangi ülke desin canım

Ay bu dr.'lara da ne demeli bilemiyorum. Araştırma merakın yoksa bırak bu işi ayol

Evet canım arkadaşımın 6. Ayında dikme işlemi yaptılar acıbadem de. kız 3 ay yattı evinde. Doktorlarımız çok iyi Allah için. Sen hangi ülke desin canım
Ben Amerikadayim California . Gercekten hic bir doktora hemsireye Turkiyedeki gibi guvenemiyorum buraya tedaviye gelenleri anlamiyorum ben

Gebelde tüp bebek tedavilerinde leke kanama oluyor çoğunlukta.nihayetınde rahim ilaçla hazırlanıyor.regl kdr kanama olması ve progestan yükselmesi bebek sağlam tutunmuş demek.benm 9ay regl görüp dguran akrabam vr.olacaksa hertürlü oluyor

cnm iğneyle süren gebeliğinde kanaması va olmadı hiç ama doğal yolla kaldı o.bizle pek kıyaslayamıyorum.
Benim Diger iki gebeligim dogal yollaydi sonra Iki kayiptan sonra bir sure ara verdim sonra cocuk dusundugumde olmadi Iki sene tup bebek yaptirdim ilk basarisizdi ikincide tutundu Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…