Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok Teşekkürler moralim biraz olsuun yükseldi
tabikide yükselsin 10tane olup hamıle kalamayıp 1taneyle kalan vr yani Allah ol diince olur.yaşın genç çıkanda zaten kaliteli olur mrk etme.başka br forumda çok tarlı be arkdş vrdı sadece 1yumurtası oluştu o yumurtaylada geçen ay hamile kaldı al sana takdiri ilahi

en güzeli . benim iş yerimde bi kaç arkadas biliyor . kan sonucu için gün sayıyorlar . söylemek istemiyoeum ne dicem bakalım. olmadı da demek istemiyorum .
işten izin alınca zoraki ögrendiler. kayınvalidemgil bilmiyor benimde . onların agzı acık herkese gider söylerler. onlara 3 ayı gecince söyleyecegim inş olsun da

Evet benimde tek embryo saglikli kaldi geriye ve smdi kenetlendi bana bu da Rabbimin mucizesi onemli olan umit edip Rabbime siginmak

Benim tedavi gördum yere gitmeme 2 saat araba yolculugum var, sizce ayni gun eve dönsem mi veya bir hotelde mi kalsam transfer gunu?
bizim 3 saat yol vardı. transfer sabah 8 de oldu . biz otelde kaldık ertesi gün oglen bir gibi otelden cıktık. bence kal dinlenirsin .

LittleBlueDaisy canim, benim Amh da dusuktu yasim 29.. 0,39 cikti ve 8 yumurtadan 6 si dollendi canini sikma Rabbim dogru zamanda en guzelini vericektir
Kızlar benim hikaye biraz farklı çoçukluğmdan beri ben hastalanıp hiç hastaneye gitmedim dişçiler hariç. Tabi ben güzel bişey zannediyorum ama evlenince çocuk isteyince gerçeği öğrendim. Benim bağışıklık sistemini çok güçlü oldugu için kendi yumurtalığına saldırıyormuş. Ve sonuç ortada Keşke hastalansaydm geçmişte de böyle olmasaydı...

Canım bağışıklık sistemini ilaçlarla baskılıyorlarmış

20 Kasım- 5. Gün embriyosu çift - negatif

Vay be boylesinide ilk duyuyorum olsun sen yinede moralini bozma drlarina guven ve enerjini yuksek tut Herseyde vardir bir hayir Rabbim hastaliklada sinamasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…